Dühös anya árulja lánya One Direction-jegyeit
2013. szeptember 22. 20:39
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Jó, nem vagyok 1D fan, de ez akkor is durva. Jó, a lány hazudott egyszer-kétszer, de azért az anyja kitalálhatott volna egy kevésbé fájdalmas bűntetést. Ha az én anyukám eltiltana a Fall Out Boy-tól, vagy a Big Time Rush-tól, biztos, hogy ki lennék akadva. Szegény lány
2013. szeptember 22. 20:40
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez tetszik de nekem a pénz kéne amit adtak a jegyekért!
2013. szeptember 22. 20:41
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
utálom a vandájreksönt, valamint a körülöttük lévő felhajtást, de szerintem az anyja túlzásba esett. bármennyire is felfoghatatlan számomra, számtalan ember őrülten rajong ezekért a fiúcskákért, és hatalmas álmuk, hogy láthassák őket élőben. éppen ezért valószínűleg a kiszabott büntetés hatására csak teljesen magába fog fordulni ez a lány is, valamint teljesen megromolhat a kapcsolata az egész családjával. én is teljesen megőrülnék, ha meglenne a jegyem a kedvenceim koncertjére, beleélném magam, hogy végre találkozunk, aztán hirtelen jönne a pofáraesés, és életem talán legnagyobb csalódása. sőt, egyszer úgy volt, nem jutok el egyik legnagyobb kedvencem koncertjére, mert anyagilag nem engedhettük meg magunknak, amint ezt megtudtam, életem legdurvább pánikrohama tört rám, aztán teljesen belebetegedtem. pedig nekem még ott sem volt a tudat, hogy ott leszek...
mindenféle nevelésből kiszabott büntetésnek van egy határa, azt hiszem, ezzel az anyja átesett a ló túloldalára, főleg hogy nem csak a lányával, hanem a barátaival is kicseszett - attól függetlenül, hogy ha igaz az árról szóló információ, akkor a koncertjegyekért kapott pénzből nyugodtan elviheti a őket egy londoni koncertre is VIP-jeggyel...
mindenféle nevelésből kiszabott büntetésnek van egy határa, azt hiszem, ezzel az anyja átesett a ló túloldalára, főleg hogy nem csak a lányával, hanem a barátaival is kicseszett - attól függetlenül, hogy ha igaz az árról szóló információ, akkor a koncertjegyekért kapott pénzből nyugodtan elviheti a őket egy londoni koncertre is VIP-jeggyel...
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. szeptember 22. 20:42
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
de ez egy igazi anyuka..
a lány kapott a barátnőivel koncertjegyeket a szüleitől, ezért a minimum az hogy őszinte velük, nem pedig még a szemébe is hazudik. teljesen egyetértek az anyával..
aki meg ilyenért megutálná az anyját, az eleve nem érdemelt jegyet, hisz nem szereti igazából..
a lány kapott a barátnőivel koncertjegyeket a szüleitől, ezért a minimum az hogy őszinte velük, nem pedig még a szemébe is hazudik. teljesen egyetértek az anyával..
aki meg ilyenért megutálná az anyját, az eleve nem érdemelt jegyet, hisz nem szereti igazából..
2013. szeptember 22. 20:43
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Miért lenne "beteg"? Jogos. Ha már a szülők megveszik neki(k) a koncertjegyeket, akkor illik nem hálátlannak lenni. Az inkább durvább, hogy képesek ennyit kiadni érte.
2013. szeptember 22. 20:43
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát nem tudom mit is mondhatnék, az dobja a lányra az első követ, aki még soha egyszer sem hazudott odahaza! Mondjuk ez azért gázos, eladja a jegyeket? Én belehalnék, ha a kedvenc együttesem koncertjére kapnék jegyek, anyu meg eladná.
2013. szeptember 22. 20:44
Ezzel nem csak a saját, de más gyerekét is megszívatja, elvégre a barátai jegyét is árverésre bocsájtotta.
Bár, végtére is a lány hibája, ez a sok hazugság ára. Nem csak magát, de a barátnőit is sikerült cserben hagynia. Remek húzás volt!
Bár, végtére is a lány hibája, ez a sok hazugság ára. Nem csak magát, de a barátnőit is sikerült cserben hagynia. Remek húzás volt!
2013. szeptember 22. 20:45
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Engem valahogy nem is ez az "eladom a jegyeket, mert nem tudok gyereket nevelni" téma döbbentett meg hanem, hogy ki az a sokeszű, aki ötmilliót ad ezekért a jegyekért?
Mert ha felteszem tényleg csak egyszer koncertezne ott a banda (ami kizárt dolog), akkor is ennyi pénzből elég sok helyre meglenne a koncert és a repülőjegy ára is... De tényleg szinte bárhová!!!
Csak pislogok itt a monitor előtt....
Mert ha felteszem tényleg csak egyszer koncertezne ott a banda (ami kizárt dolog), akkor is ennyi pénzből elég sok helyre meglenne a koncert és a repülőjegy ára is... De tényleg szinte bárhová!!!
Csak pislogok itt a monitor előtt....
2013. szeptember 22. 20:47
Anyu biztos nem csinálná ezt. Akik meg azt mondják, hogy igaza van: akkor is ezt mondjátok ha veletek történik ez!
2013. szeptember 22. 20:47
|
|
Brielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 174 Csatolások: 1 Azonosító: 207035 offline
|
Hát én most pártatlan maradok. Ha nekem lenne pl. egy Thirty seconds to Mars jegyem és összekapnék anyával, ő pedig eladná, biztos nagyon pipa lennék, bármennyire is szeretem! Jó, nyilván, ha ilyen értékű -meg amúgyis- ajándékot kapsz a minimum hogy füled-farkad behúzod, nem hogy még hazudgálsz! Életreszóló lecke a csajnak, az anyának meg jó üzlet!
2013. szeptember 22. 20:48
|
|
mezsgyeLusááúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 208665 offline
|
legalább a kislány megtanulja, hogy hazudni nem szép dolog!
2013. szeptember 22. 20:50
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ijjj ez oan rossz büntetés ez nem igaz!szegény csajszi!őszinte részvétem,nagyon sajnállak
2013. szeptember 22. 20:51
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
de mondjuk nem kellet volna hazudnia,akkor elmehetett volna!
2013. szeptember 22. 20:53
Úristen!
Hát, 'jó' kis lecke, de ki vesz ötmillió forintért jegyet?! Jó kis üzlet...
Hülyeség!
Igaza van az anyukának, jól tette. Csak aztán nehogy valami baj történjen: egy két directioner elég elmebeteg tud lenni.
De igaz, hogy ez nagy kicseszés! Hülye ez a szülő!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.