Egyébként a film egyetlen szépséghibája számomra Amber. Kivagyok attól a nőtől...
Jim Sturgess lepukkant drogos lett — fotók
2013. szeptember 22. 13:29
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát szerintem még így is baromi jól néz ki.
Amúgy meg sosem hallottatok még arról, hogy egy címnek figyelemfelkeltőnek kell lennie? Bírom, mikor azon lovagoltok, hogy "miért ilyen a cikk címe". Azért hogy elolvassátok, emberek!
Egyébként a film egyetlen szépséghibája számomra Amber. Kivagyok attól a nőtől...
2013. szeptember 22. 14:39
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
A cím tényleg nem illik a cikkhez mert igazságot ír..miközben csak a szerepe miatt néz ki drogosnak!!
Erről lehetne vitatkozni..de nem igazán érdekel mert ha elolvassuk a cikket kiderül minden!
Erről lehetne vitatkozni..de nem igazán érdekel mert ha elolvassuk a cikket kiderül minden!
2013. szeptember 22. 16:53
|
|
FindYourParadisee.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 212114 offline
|
uhhh de megijedtem amikor elolvastam a címet.
2013. szeptember 22. 23:30
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Basszus, már úgy megijedtem.
Marha jól néz ki, csak Amber nem kellene oda! Annyira rühellem ezt a nőt, ráadásul, mindennek tetejébe, még csapnivaló színésznő is!
De ennek ellenére tényleg várós film!
Marha jól néz ki, csak Amber nem kellene oda! Annyira rühellem ezt a nőt, ráadásul, mindennek tetejébe, még csapnivaló színésznő is!
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.