Kiszivárgott a One Direction új dala
2013. szeptember 22. 12:40
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Már csak azért is megvfogom hallgatni hogy jót röhöghessek rajta a végén! xD
2013. szeptember 22. 12:42
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Nekem tetszik, bár a Just Can't Let Her go jobb volt... Amúgy meg ez másoknak nagyobb pénz, ha kiszivárog a daluk. Adnak érte 3-4 millát simán megéri, bár sajnálom, hogy kiszivárgott
2013. szeptember 22. 12:46
|
|
zseléshajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 204997 offline
|
annyira utálom ezt a sz*rdájreksönt! most ne már, kijött egy újabb hallgathatatlan számuk, dobjuk már el az agyunkat!
amúgy nem értem, miért sztárolják ennyire ezt az átlagosnál gagyibb, béna együttest, amiben semmi egyedi nincs. valószínűleg azért, mert az emberek nagy részének ez tetszik, ráadásul a "cuki" kinézetük is dob egy kicsit a dolgon.
amúgy nem értem, miért sztárolják ennyire ezt az átlagosnál gagyibb, béna együttest, amiben semmi egyedi nincs. valószínűleg azért, mert az emberek nagy részének ez tetszik, ráadásul a "cuki" kinézetük is dob egy kicsit a dolgon.
2013. szeptember 22. 12:47
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Engem spec. nem nagyon izgat, hogy "tinipop"-ot játszanak (bár van pár nagyon szép, lassú számuk is) ha "Felnőtt zenét" akarok hallgatni, akkor azt hallgatok, ha meg 1D félét, akkor azt hallgatok.. Nem a 1D az Isten zenei téren, ez igaz. viszont a zenéjük mindig feldob, ezért hallgatom. Őszintén nem tudom, miért kell ezen vitát nyitni. Mindenki hallgassa azt, amit szeret. Ennyi.
2013. szeptember 22. 12:50
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Imádom ezt az öt srácot.Imádom az összes számaikat.nekem mindig segítenek mindenben.már nagyon sokszor átsegítettek mindenen,mindig felvidítanak.Egyesek sohasem fogják megérteni,hogy mit jelent nekünk Directionerek-nek akár csak egy szó amit ez az öt srác mond.Aki utálják őket csakis azért lehet mert féltékenyek rájuk,hogy ennyi mindent értek el az életben.imádom őket.<3 És aki azt mondja rájuk,hogy melegek azok nincsenek tisztába ennek a szónak a jelentésével.Csak azért mondják mert nem tudják,hogy vannak/voltak barátnőik.Szóval aki utálja őket az előbb nézzen utánuk a neten.mert ha még nem hallotak róluk csak valaki azt mondja nekik,hogy melegek attől még nem kell elhinni.<3
2013. szeptember 22. 13:05
nekem tetszik, bár szerintem nem a legjobb daluk
2013. szeptember 22. 13:12
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Durva, hogy még mindig van olyan, aki bedől a VanDí véletlenjeinek. Reklámfogás, semmi több. Felcsigázzák a rajongókat, hogy most 'azért se hallgatják meg', mert kivárják a megjelenést. A szám egyébként nem egy nagy vlmi. Talán az eddigieknél is unalmasabb, vontatottabb és nem tud lekötni. Meg ez az önbizalom növelős szöveg is megér egy rekviemet. Hányan eljátszották már..
2013. szeptember 22. 13:14
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Nekem nagyon tetszik <3
2013. szeptember 22. 13:20
Nekem tetszik, bárki bármit mond. Viszont lenne egy aprócska kérdésem. Ha nem valaki szereti a One Directiont, miért olvassa el a cikket??? Én sem megyek rá egy Taylor Swifttel kapcsolatos cikkre, mert nem tud érdekelni. (Bocs a rajongóknak) Az egészből csak azt akartam kihozni, hogyha nem tetszik valami, akkor nem nézem/hallgatom/olvasom, pusztán azért, hogy másoknak leugathassam a fejét, hogy "Mekkora hülye vagy, hogy szereted ezt/ezeket a senkit/senkiket!". Ennyi. Amúgy szerintem sem volt véletlen ez a dalkiszivárgás.
2013. szeptember 22. 13:25
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Megsüketültem >< Ez borzasztóóóó
2013. szeptember 22. 13:32
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Tetszik,bárki bármit is mond,de szerintem van jobb daluk is
2013. szeptember 22. 13:39
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Írtó sz*r bár ettől az "bandának" nevezett maszlagtól nem várt senkise többet...
2013. szeptember 22. 13:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Jody @ 2013.09.22. 13:12)
Durva, hogy még mindig van olyan, aki bedől a VanDí véletlenjeinek. Reklámfogás, semmi több. Felcsigázzák a rajongókat, hogy most 'azért se hallgatják meg', mert kivárják a megjelenést.
Ez a fajta reklámmarketing pont fordítva működik: direkt 'kiszivárogtatják' a dalt, feltöltik ide-oda, a többi már megy magától. Minden szerencsétlan azt hiszi, hogy milyen jó neki, hogy ő már hallhatja a megjelenés előtt - közben semmi különös nincs benne, mert mindenki meghallgatja akit érdekel, de a pszichéjük mégis benyalja, hogy wáó milyen mázli, milyen exklúziv, hogy ő neki már megvan amikor még meg sem jelent
2013. szeptember 22. 13:52
Ezek semmi eredetit nem tudnak mutatni, egyszer volt egy számuk ami nagyot robbant és azóta minden dalukat ahhoz igazítanak.
2013. szeptember 22. 14:02
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Még, hogy nem meleg?!
http://www.glamouronline.hu/sztartedd/a-het-legstilusosabb-pasija-harry-styles-9561
Félreértés ne essék, nem vagyok homofób de ezek után nincs értelme tagadni.
http://www.glamouronline.hu/sztartedd/a-het-legstilusosabb-pasija-harry-styles-9561
Félreértés ne essék, nem vagyok homofób de ezek után nincs értelme tagadni.
2013. szeptember 22. 14:07
|
|
zseléshajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 204997 offline
|
amúgy nem értem a dájreksönereket, hogy azt írják, ha nem szereted a sztárt, akiről a cikket írták, akkor ne olvasd el. attól, hogy nem szeretem, még érdekel, és a "komment" nem csak pozitív véleményt foglal magában.
2013. szeptember 22. 14:09
Éppen ez a szomorú, hogy mostanában minden dal kiszivárog. Nem is tudom már mikor volt az, hogy megvárják a hivatalos megjelenést, én nem tudom. Ennek ellenére én inkább megvárom a hivatalos megjelenést. Nem hiába dolgoztak annyit rajta...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: