Robin Thicke hozta a formáját, Chris Brown cigarettát reklámozott, Katy Perry előadta legelőször a Dark Horse című dalát, a Queen + Adam Lambert párosítás pedig megdöbbentette Amerikát. Áttekintés az iHeartRadio fesztivál első napjáról cikkünkben!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez történt az iHeartRadio fesztivál első napján
2013. szeptember 21. 20:48
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
niztos nagyon jó volt:)
2013. szeptember 21. 20:55
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Marlboro-s pulcsi
2013. szeptember 21. 21:00
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Na, ha Miley Cyrus végignézte Legendbert fellépését, remélem tanult is belőle, hogy anélkül is lehet hírverést szerezni, hogy twerkingelne vagy vetkőzne.
Adam elképesztő volt, ennyit tudok mondani a fesztiválról. Olyan kicsit, mintha a kisfiúk lenne, ahogy ott örül a fejének a végén, holott az egész előadás alatt annyira összeszedett, profi, férfias és szupersztár volt, mint még soha.
Adam elképesztő volt, ennyit tudok mondani a fesztiválról. Olyan kicsit, mintha a kisfiúk lenne, ahogy ott örül a fejének a végén, holott az egész előadás alatt annyira összeszedett, profi, férfias és szupersztár volt, mint még soha.
2013. szeptember 21. 21:00
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
biztos jó lehetett
2013. szeptember 21. 21:37
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
Adam-ről tudtam, hogy jó lesz, de már megint meglepett. Ez a csávó, ahogy Katy mondta: az egyetlen, aki hozzányúlhat a Queen dalokhoz.
2013. szeptember 21. 22:04
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A Queen már nem létezik, lassan 22 éve. Ez már erőszak, egy legenda meggyalázása. Adam odateszi magát, de nekem ez akkor se jön át. Látszik, hogy alázattal énekli a dalokat és hogy felkészült. Nekem mégis úgy kezdődik a Bohamian rhapsody, hogy Freddie a zongoránál ül és közben énekel. Nagyon sajnálom, hogy Freddie nem védette le a dalszövegeit vagy nem kötött ki feltételeket a felhasználásukat illetően. May-t ütném, míg mozog.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 21. 22:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
devilrose-nak igaza van!
2013. szeptember 21. 22:16
hallottam katy perry sötét lovát élőben xD Ezúttal bejött amit gondoltam: szarabb volt élőben... (mint mindig). Nem értem miért ugrál közben, ha egy helyben állna, talán néha tiszta hang is elhagyná a száját. Nézem az oldalon levő 90%-os tehetségét. Vicces . Nickelodeon királynő meg a dizni szelena xddd
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.