Íme, a világ 20 legfurcsább törvénye
2013. szeptember 22. 12:07
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
hát ezek nem nevezhetőek törvénynek
2013. szeptember 22. 14:02
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Szerintem "Az álcázás mestere" törvény teljes mértékben korrekt!
Van ám olyan is, ami totál értelmetlen, és érdekes...
Van ám olyan is, ami totál értelmetlen, és érdekes...
2013. szeptember 22. 14:47
|
|
Lucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 178973 offline
|
mi?? ki mondja meg hogy egy ló szép vagy nem??mindenkinek más-más ló szép....meg milyen márhogy a kutyának nem lehet "gügyögni" meg hasonlók..ne is neveld!!!pff
2013. szeptember 22. 14:58
Ezek a "törvények" már nevetségesek!! Komolyan szerintem azért találják ki, hogy tudjanak pénzt beszedni...
2013. szeptember 22. 15:12
jó lett a cikk,én is már tervezem hogy csinálok
2013. szeptember 22. 15:30
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Hát ezeken ki vagyok akadva!!! Amúgy ki ellenőrzi, hogy mit tanítanak a kutyáknak?
2013. szeptember 22. 15:58
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
ezeket nem tudom felfogni.. és hogyan tudják ellenőrizni, vagy számolni h pl. hány kortyot ivott a nő??????? és mi ebbe a logika? hol van itt az ésszerűség?!
2013. szeptember 22. 15:59
Szegény csúnya pacik el vannak nyomva...
Meg hogy valaki csak egy korty bort igyon
Ha már belekortyol az ember akkor hagy igyon már amennyit akar..
!!
Amúgy ezek azért olyan furcsa szabályok, mert nem ismerjük a hátterüket, ha ott élnénk akkor biztos nem tartanánk őket ilyen különösnek.
Amúgy ezek azért olyan furcsa szabályok, mert nem ismerjük a hátterüket, ha ott élnénk akkor biztos nem tartanánk őket ilyen különösnek.
2013. szeptember 22. 17:32
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Ezek a külföldiek nem százasak az biztos.Nem lehet bérelt járműben csókolózni???ezt ki ellenőrzi???meg nem lehet ejtőernyős ugrást végezni vasárnap az özvegyeknek?miért csinálnának ilyet?és a többit meg se említsük...
2013. szeptember 22. 18:13
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
ezek "Fantasztikus marhaság" ok!! már meg ne sértődjön az illető, aki szerezte,de én ezt végig se olvastam, már úgy a főcímnélelaludtm...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: