Amúgy annyira megváltozott a mostani világ.Ha valaki túlsúlyos azért szólják le,ha valaki sovány azért,ha csúnya... stb. de az a lényeg,hogy úgy viselkedjen mint egy k... ,mert már ő az "Istennő" a férfiak szemében,a lányok szemében pedig kigyúrt test... Nem a külsőt kell nézni,hanem a belsőt.Ha valaki rosszul öltözködik akkor az lehet jó ember,aki meg elegánsan az meg lehet gonosz vagy rossz.Nem kell másokat csúfolni meg piszkálni,mert nem úgy néz ki mint más ember.
A Big Time Rush tagjai kiközösített rajongójuknál jártak
2013. szeptember 22. 14:03
Nagyon szép volt tőlük
Nem is csoda,hogy még jobban szeretem őket
Amúgy annyira megváltozott a mostani világ.Ha valaki túlsúlyos azért szólják le,ha valaki sovány azért,ha csúnya... stb. de az a lényeg,hogy úgy viselkedjen mint egy k... ,mert már ő az "Istennő" a férfiak szemében,a lányok szemében pedig kigyúrt test... Nem a külsőt kell nézni,hanem a belsőt.Ha valaki rosszul öltözködik akkor az lehet jó ember,aki meg elegánsan az meg lehet gonosz vagy rossz.Nem kell másokat csúfolni meg piszkálni,mert nem úgy néz ki mint más ember.
2013. szeptember 22. 19:32
De rendesek ezek a fiúk! Irtó aranyos volt tőlük
2013. szeptember 23. 15:40
http://www.youtube.com/watch?v=VhspDlOpBy0&feature=youtu.be ehhez van egy video is a youtube-on
2013. szeptember 24. 10:16
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
ez annyira aranyos ♥♥
2013. szeptember 26. 16:09
|
|
Fruzsi Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 205054 offline
|
ez milyen aranyos már!
2013. szeptember 28. 19:09
|
|
Csak Egy Liloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 212563 offline
|
Jujj de cukkiiiiii!
2013. szeptember 29. 13:43
de aranyosak ^^ én ezért tisztelem és szeretem őket <3 :*
2013. szeptember 30. 17:42
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Éppen ezért szeretem nagyon a BTR-t. Mindenkivel olyan kedvesek.:'). Szegény kislányt én nagyon sajnálom, nem tehet róla, hogy túlsúlyos. Aki csúfolja, az kétszer ilyen erősen kapja vissza az élettől, amit tett. Kitartást az anyukának, meg a gyerekeknek is! ♥
2013. október 12. 19:43
Jézusom..nem vagyok egy Big Time Rush rajongó,de ez nagyon megható cselekedet volt a srácoktól.Amber tesója is milyen aranyos volt már..Hogy nem kell neki se kis helikopter,se semmi,csak azt szeretné hogy a testvére boldog lehessen.Részvétem a kislánynak,mert én is tudom hogy milyen,ha kiközösítenek.A srácok meg nagyon rendesek voltak ^^ Büszkék lehetnek a rajongóik,hogy ilyen embereket szerethetnek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: