Pinknek és Chernek sem tetszik Miley Cyrus új stílusa
2013. szeptember 19. 17:37
Tényleg Cher durvábban nyilatkozott,rá nem ez jellemző,ám ettől még van benne igazság. Már a Twitter oldalán láthatóak a kiírásai,miszerint nem így kellett volna mondania és szégyelli. Csak dűlőre jutunk.
Az igazság néha fáj,de Pink jobban megfogalmazta.
2013. szeptember 19. 17:40
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
de most komolyan kinek tetszik az új stílusa?
nevetséges amiket mostanában csinál!
2013. szeptember 19. 17:42
A tény,hogy mindkettőnek igaza van.
Miley egy tehetséges énekesnő,de nem ez az igazi arca szerintem.. Csak lázad és így akarja megtalálni magát. Majd ez a korszak is elmúlik.
(Többet már nem kommentelek.. xD)
Miley egy tehetséges énekesnő,de nem ez az igazi arca szerintem.. Csak lázad és így akarja megtalálni magát. Majd ez a korszak is elmúlik.
(Többet már nem kommentelek.. xD)
2013. szeptember 19. 18:12
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Miley tényleg nagyon tehetséges és Pink-nek igaza van nem hű magához.
2013. szeptember 19. 18:29
Na, végre valakik akik normálisan ezt elmondták. *fejhajtás előttük* Amúgy a Wrecking Ball is olyan botrányos, hogy mindenki csak azért nézi meg szerintem... :S
2013. szeptember 19. 19:07
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Nem értem. nem lehetne végre leakadni Milyeyról? Csak még több olaj kerül a tűzre, napról napra. Csak azért mert, az új stílusa sokkal vadabb, mint az előző neki is vannak érzései, és bár erős lány, nem lehet jó érzés minden egyes nap azt hallgatni, hogy: mekkora egy ribanc lettél. Az emberek elítélnek mindenkit, közbe fogalmuk sincs, hogy mi megy a háttérben. Kicsit a másik szemszögéből is nézni kéne a dolgokat.
2013. szeptember 19. 19:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Cher nem lacafacázott, kimondta nyersen a színtiszta igazságot. Pocsék, sz*r és undorító, amit májluska művel mostanában, akár a zenét illetően, vagy akár az imidzsét elnézegetve. Már egy jó pár éve nyomja az ipart, így szerintem az ő szavára abszolút lehet adni, az meg már megint csak más tészta, hogy lazán leénekli egy árva hangocskával is májluskát a színpadról. Pink esete viszont számomra is rejtély, hogy hogyan nyilatkozhatta azt, hogy ez a rihe tehetséges.
El tudom ismerni, ha valakinek van hangja, de májlus közel sem azok közé az "énekesnők" közé tartozik, akiknek a hangjától libabőrös lesz a hátam, sőt, az egész vernyákolása sokkal inkább hajaz valami repedt fazékra egyébként.
Az meg már egyenesen nonszensz, hogy itt valaki szerint Cher féltékeny májluskára. Nane, ez az év vicce!XD
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. szeptember 19. 19:09
Mert sok kis naiv azt hiszi, h a Starity helyezés számít az egész világon. XDDD
Idézet (Beyla @ 2013.09.19. 19:07)
Az meg már egyenesen nonszensz, hogy itt valaki szerint Cher féltékeny májluskára. Nane, ez az év vicce!XD
2013. szeptember 19. 19:13
Idézet (Kikiih @ 2013.09.19. 19:07)
Nem értem. nem lehetne végre leakadni Milyeyról? Csak még több olaj kerül a tűzre, napról napra. Csak azért mert, az új stílusa sokkal vadabb, mint az előző neki is vannak érzései, és bár erős lány, nem lehet jó érzés minden egyes nap azt hallgatni, hogy: mekkora egy r*banc lettél. Az emberek elítélnek mindenkit, közbe fogalmuk sincs, hogy mi megy a háttérben. Kicsit a másik szemszögéből is nézni kéne a dolgokat.
Egyetértek. A barátnőmmel pont ezt beszéltük tegnap.
1 felhasználónak tetszik:
Kikiih
2013. szeptember 19. 19:28
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Nos, Miley örülhet, hiszen elérte amit akart. Ugyan a botrányos viselkedése miatt, de most minden róla szól, mindenki rá figyel. De ha ilyen módszereket vet be ahhoz, h ő legyen a figyelem központjába, akkor ne rinyáljon, hiszen ő csinálta ezt meg magának. Cherrel mélységesen egyetértek, és örülök, h ő végre kerek-perec megmondja a tutit.
2013. szeptember 19. 19:54
Szerintem Miley tehetséges "lenne", ha nem fecsérelné erre a magamutogatásra az idejét. Valóban tud ő jobbat, ha akarna. A hangja is rendben van. Nekem mindig is tetszett. Valóban olyan hamisság lapul benne, hogy az ember azon nyamvadt észreveszi. Cher véleménye szókimondó, de kerek perec kimondta azt, ami éppenséggel Miley közvetit az emberek felé, vagyis a gyenge pontjait.
2013. szeptember 19. 19:57
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
esszti: teljesen egyetértek. És valóban, Cher végre jól meg tudta fogalmazni, amit gondolok ezzel a nővel kapcsolatban.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.