Elvonón volt Zac Efron
2013. szeptember 18. 20:38
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
en sem tom elhinni sajnalon
2013. szeptember 18. 20:44
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Na ilyenre én sem gondoltam. Nagyon ledöbbentem!!! Nagyon jó, hogy hamarosan az összes sztár elvonóra jár már....:/
2013. szeptember 18. 21:01
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Csak én nem lepődtem ezen meg? Elvégre ő is tinisztár volt, azok kb mindig itt kötnek ki. De legalább magától bevonult a rehabra.
2013. szeptember 18. 21:11
Akkor ezért tűnt el jóideje. Zac az utolsók között volt, akiből kinéztem volna a drogfüggőséget
2013. szeptember 18. 21:19
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
Remélem, hogy mihamarabb meg fog gyógyulni Zac. : )
2013. szeptember 18. 21:38
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Jaj csak térjen jó útra!! ♥♥
2013. szeptember 19. 08:18
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Gratulálok annak a majomnak aki először megjelentetett egy ilyen cikket (nem aki itt írta). Innentől kezdve már tök mindegy,hogy Zac mit mond hiába is mondaná meg az igazat,ezt már soha nem fogja lemosni magáról.Csak azért mert küzd,dolgozik,leakar tenni valamit az asztalra,hogy bizonyítsa igenis jó színész,már rögtön ezren próbálnak meg alátenni...Annyi mindent kitaláltak már róla,most meg a karrierjét akarják ezzel tönkretenni vagy mi?A sok elfogult utálója aki minden egyes lépésébe beleköt most majd jót csámcsoghat ezen pedig Zac NEM DROGOZIK!!!Meg nem is drogozott soha sem.Nem tudta volna ezt eltitkolni,lenne bizonyíték ha igaz lenne de nincsen!Akik meg egyből bedőlnek ennek a szarnak azok elgondolkozhatnának,hogy mennyire igazi rajongójuk Zac-nek.Gondolom az ő "szeretetük" kimerül abban,hogy:Jaj de jól néz ki...
Amúgy vicces,hogy mennyien vannak akik elolvasnak valamit és rögtön el is hiszik
Komolyan ezen már csak nevetni tudok
Meg abba is ha valaki esetleg beleköt majd abba amit írtam.Gyerekes emberekkel úgy sem fogok foglalkozni de lehet próbálkozni
Amúgy vicces,hogy mennyien vannak akik elolvasnak valamit és rögtön el is hiszik
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.