Elvonón volt Zac Efron
2013. szeptember 18. 19:04
csak nekem fura, hogy a Disney összes régebbi "csillaga" alkohol vagy drog függő lesz??
2013. szeptember 18. 19:06
pedig már kezdtem azt hinni, hogy normális ember lesz, csak mert a hsm után kikupálódott, nem olyan tömeggyártott nyálgépnek tűnt, erre ilyeneket kell olvasni róla. most csalódtam kicsit, bár nem vagyok rajongója, de ez meglepett
2013. szeptember 18. 19:09
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
TMZ mi? Mert az mindig olyat mond, ami igaz is, na ne röhögtessetek...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. szeptember 18. 19:21
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ezt még nem erősítették meg, szóval nem biztos, hogy igaz...
2013. szeptember 18. 19:26
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nincs megerősítve, szóval nem biztos, hogy igaz. És nagyon remélem, hogy nem... ha pedig még is, akkor nagyon jól tette, hogy el ment elvonóra! Nem mindenkinek van meg hozzá az akaratereje. De mint mondtam, remélem, hogy nem igaz:/
2013. szeptember 18. 19:29
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ilyenkor gondolkozom én el, hogy mennyire beteg emberek vannak a világon! Ilyet kitalálni, hát le a kalappal, és mindenesetre a forrásnak ajánlom, hogy menjen el forgatókönyvírónak, a fantáziája megvan hozzá.
Nincs az a színész/énekes/híres ember aki képes egy drogfüggőséget, pláne ilyen kemény drogok esetén ennyire eltusolni. Mutasson nekem valaki egy olyan képet, interjút vagy bármit amiben vagy amin látszódik az, hogy Zac-nek ilyen jellegű problémái vannak! Nagyon szívesen megnézném az ilyen nem létező dolgokat. De komolyan, ha bárki tud bizonyítékot mutassa!
Én a HSM óta tisztelem és szeretem ezt az embert. "Nyomon követem" az életét és ezt 200%-ig biztosan állíthatom: nincs neki semmiféle drogfüggősége.
Adott volt egy színész, aki tényleg rendesen, okosan próbál kilépni a Disney skatulyából, nem lehet másképpen belekötni - a meleg dumát már ellőtték, és mivel az nem zavarta kellett valami más - csakis így. Az ilyen pedig rohadt szánalmas próbálkozás.
Lehet támadni, hogy elfogult vagyok vagy hogy naiv, de őszinte legyek teszek rá, pláne az olyan emberektől akik elhiszik ezt a nevetséges pletykát!
Nincs az a színész/énekes/híres ember aki képes egy drogfüggőséget, pláne ilyen kemény drogok esetén ennyire eltusolni. Mutasson nekem valaki egy olyan képet, interjút vagy bármit amiben vagy amin látszódik az, hogy Zac-nek ilyen jellegű problémái vannak! Nagyon szívesen megnézném az ilyen nem létező dolgokat. De komolyan, ha bárki tud bizonyítékot mutassa!
Én a HSM óta tisztelem és szeretem ezt az embert. "Nyomon követem" az életét és ezt 200%-ig biztosan állíthatom: nincs neki semmiféle drogfüggősége.
Adott volt egy színész, aki tényleg rendesen, okosan próbál kilépni a Disney skatulyából, nem lehet másképpen belekötni - a meleg dumát már ellőtték, és mivel az nem zavarta kellett valami más - csakis így. Az ilyen pedig rohadt szánalmas próbálkozás.
Lehet támadni, hogy elfogult vagyok vagy hogy naiv, de őszinte legyek teszek rá, pláne az olyan emberektől akik elhiszik ezt a nevetséges pletykát!
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. szeptember 18. 19:33
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
A hír valóban nincs még megerősítve, de igaz vagy sem, már a puttonyom is tele van az ilyen hírekkel. Komolyan, nincs bajom ezzel a Zac gyerekkel, de az agyamra megy, hogy hulladékvúdban mostmár minden 17-25 év körüli egyén rehabra jár. Lassan már úgy kezelik ezeket a dolgokat, mintha teljesen hétköznapi lenne. Zac esetében nem tudom mi vitte el a függőségig, de gondolom nem a világfájdalma, hanem a szórakozást vitte túlzásba. Mindenesetre ő is felkerült a Rehab listára, innentől akkor maradjon távol tőle.
2013. szeptember 18. 19:33
Nincs megerősítve, mégis már az egész világ tudja. Már megbocsássanak, de ilyen súlyos vádaknál illene megkérdezni az adott személyt, hogy vajon tényleg a valóságot állítják-e?
Egyébként meg nem lepődtem meg. A legtöbb híresség küzd ilyen porblémmákkal. Belemenni könnyű, kijutni már nehezebb.
Egyébként meg nem lepődtem meg. A legtöbb híresség küzd ilyen porblémmákkal. Belemenni könnyű, kijutni már nehezebb.
2013. szeptember 18. 19:51
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Ez úgy hülyeség ahogy van.
A TMZ-nek már nem egyszer volt ebből komoly ügye, hogy hamis dolgokat terjesztenek. A "források" pedig szerintem nagyon félre lehetnek informálódva.
A másik, hogy ne haragudjatok, de pont ő? Zac Efron, akinek világéletébe egy durva botránya sem volt? Erősen kétlem, hogy ő lenne kokainfüggő.
A TMZ-nek már nem egyszer volt ebből komoly ügye, hogy hamis dolgokat terjesztenek. A "források" pedig szerintem nagyon félre lehetnek informálódva.
A másik, hogy ne haragudjatok, de pont ő? Zac Efron, akinek világéletébe egy durva botránya sem volt? Erősen kétlem, hogy ő lenne kokainfüggő.
2013. szeptember 18. 19:52
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Amíg Zac meg nem erősíti,nem hiszem el.
2013. szeptember 18. 20:14
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Szerintem nem igaz a hír, de ha az, akkor sem lepődök meg. Nem értem... Ha egyszer felépített egy karriert -akár kicsit akár nagyot-, akkor azt most miért kell ilyen idiótaságokkal elrontani? Jójó fiatal, de nem lehet mindent erre fogni. Van egy határ, amit nem kéne azért átlépni, sajnos manapság ezt rengeteg "sztár" hogy úgy mondjam le sem szarja. És ezt az egészet nem csak Zac-re értem, hanem mindenkire, akinek hasonló incidensei vannak.
Én egyébként bírom Zac-et, szerintem jó színész. Remélem, hogy nem igaz a hír...
Én egyébként bírom Zac-et, szerintem jó színész. Remélem, hogy nem igaz a hír...
2013. szeptember 18. 20:30
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nem tudtam hogy ez a helyzet Zac háza táján, de az már javulás hogy elment az elvonóra.. remélem nem fogja úgy végezni mint a többi drogproblémás...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.