Liam Hemsworth máris továbblépett
2013. szeptember 18. 20:51
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Érthető, hogy Liam előbb-utóbb megunja Májli unalmas 'jaj de felnőtt vagyok' témáját, és nem nézi jó szemmel a magamutogatásait. Az meg már végképp szembeütközik, hogy emiatt Cyrus kisasszonyt kellene megsajnálnunk. Kössz, majd ha lesz időm megteszem, addig viszont áldásomat adom Liamre és erre a lányra.
2013. szeptember 18. 20:53
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
Nagyon jól teszi
rövid az élet. Nem hiszem, hogy Miley is egy kisangyal
2013. szeptember 18. 20:58
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Misao, szerintem is Jessica Albára hasonlít.
Nem értem miért vannak itt egyesek felháborodva Liam miatt.
Megérdemli már, hogy egy rendes lány mellett boldog legyen. Amikor Májlika rázta magát gusztustalanul ország-világ előtt úgy, hogy közbe el volt jegyezve(!), az persze rendbe volt, mert már "nem kislány". Na ha már nem olyan kislány, akkor fogadja is el a tettei következményeit. Már előre félek, hogy hónapok múlva is az önsajnálatától lesznek tömve a hírek.
Nem értem miért vannak itt egyesek felháborodva Liam miatt.
2013. szeptember 18. 21:14
|
|
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 606 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline
|
Hát, Liam sem lehet az a húde hűséges típus, de ezerszer szimpatikusabb, mint Miley, remélem végre talál magának egy rendes barátnőt
Miley meg... hát, megérdemelte, visszafoghatna egy kicsit! Finoman szólva...
2013. szeptember 18. 21:23
|
Zoey18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 200245 offline
|
Én azért sajnálom Miley-t, ez a kép szarul eshet neki. Megváltozott, mindenki változik, már nem illettek össze, ennyi. A szakítás fájdalmas dolog, de az rosszabb ha erőltetik. Jobb lesz ez így nekik.
Amúgy kérdem én, honnan tudja itt sok-sok ember,hogy ez a lány valójában mennyire normális, meg hogy mennyire kell neki ugródeszka?
No mindegy, ezt úgyse tudhatja SENKI, hacsak nem ismeri személyesen...istenem emberek..
Amúgy kérdem én, honnan tudja itt sok-sok ember,hogy ez a lány valójában mennyire normális, meg hogy mennyire kell neki ugródeszka?
2013. szeptember 18. 21:24
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
Ez nem volt szép húzás Liamtől!
Tényleg megváltozott Miley az utóbbi időszakban, de ezt nem kellett volna.
Tényleg, mintha be akarná mocskolni Mileyt...
Tényleg megváltozott Miley az utóbbi időszakban, de ezt nem kellett volna.
Tényleg, mintha be akarná mocskolni Mileyt...
2013. szeptember 18. 21:27
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A bátyja jobban néz ki ennek a Liam-nek. Eisa pedig kicsit elszállt a holywood-i karrier okán. Mindössze egy telenovellában szerepelt, igaz, hogy nagyon sikeres volt. Viszont inkább a spanyol ajkúak körében. Carolina Tejera se futott be, pedig ő igazán gyönyörű volt karrierje kezdetén.
2013. szeptember 18. 21:37
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Nem csodálom. :c
2013. szeptember 18. 21:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Úgy gondolom, hogy Liam nem tiszteli Miley-t, mivel alighogy szakítottak, máris egy másik nővel enyeleg. Ha igazán szerette volna, akkor most nem tenné mindezt a nyilvánosság előtt. Ha igazán szerette volna, akkor most nem tenné mindezt a nyilvánosság előtt. A jegygyűrűt sem kéri vissza, azt mondta Miley-nak, hogy csináljon vele, amit akar. Őrizze meg a szerelmük emlékeként...
Ennek csak én nem értem a lényegét? Ha már nincsenek együtt, akkor mit tiszteljen vele kapcsolatban? Azt, hogy tovább lépett és mással van együtt? Megvan a joga, hiszen nincsen párkapcsolatban senkivel sem, így úgy gondolom, hogy senkinek nem tartozik magyarázattal a tetteiről. Ha ő ötven nővel akar összefeküdni az elkövetkezendő hetekben, akkor annyival fog és nincsen miért bocsánatot kérnie. Azaz érzésem, hogy közte és a lány között már egy ideje volt viszony, csak ugye a szerződés nemrég járt le, és a szakítást mindenképpen májlus nyú korongjának megjelenésére kellett időzíteni, hogy minél nagyobb legyen a hírverés. Szóval ez a kijelentés egyenesen nonszensz és nevetséges, hiszen ha valami nem működik, akkor nem működik, felesleges is erőltetni. Szánalomra méltó, hogy ezt az egészet úgy próbálják beállítani, hogy az egész Liam hibája, holott egy kapcsolat eltolásához mindig két ember kell. Nincs olyan, hogy csak miattad vagy csak ő miatta ment tönkre a kapcsolatotok - valószínűleg kompromisszum hiányban szenvedtek, s egyikük sem volt hajlandó engedni a másiknak. Az meg abszolút pozitív dolog szerintem, hogy nem kérte vissza a gyűrűt. Én is megkérdeztem a páromat, hogyha szétmennénk, akkor visszakérné e a gyűrűt, és azt mondta, hogy nem. Most ebben mi a rossz? Az egy dolog, hogy én visszaadnám, mert arra emlékeztetne, hogy elveszítettem életem szerelmét. Az meg pedig igazi sz*rrágóság szvsz, amikor valakik szétmennek és a csávó visszakéri az összes ajándékot. Igazi tirpák viselkedés, hisz, ha valaki vett valakinek valamit, akkor neki adta, nem?
2013. szeptember 18. 21:42
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Nyilván senki nem látott bele a kapcsolatukba, de amit Miley a nyilvánosság előtt művelt, az bármilyen jóérzésű embernél kicsapta volna a biztosítékot előbb-utóbb. Talán meglepő, hogy Liam beleunt? Tökéletesen igaza van, hogy keresett magának egy olyan lányt, aki nem mutogatja állandóan reflektorfényben a melleit.
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2013. szeptember 18. 22:20
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Az az igazsag, hogy nem tudhatuk hogy mar miota szakitottak. Lehet mar tobb honapja es Mileyval megbeszeltek a dolgot. A sajto ugy mutatja be Liamot mintha tegnap szakitottak volna es maris mas lannyal van. Nem eppen szerintem..
Mar utobbi idokben ereztem, hogy valami nem oke, es sejtettem hogy ez lesz..
Mar utobbi idokben ereztem, hogy valami nem oke, es sejtettem hogy ez lesz..
2013. szeptember 19. 06:15
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na, most Liam lett a nagy b*nkó, mint annak idején Robert... Az nem baj, hogy Miley egy ideje úgy viselkedik mint egy utolsó l*tyó, ugye?
A cikkhez: szép ez a csajszi, remélem normális is és Liamnek lesz végre egy olyan barátnője akire büszke is lehet.
A cikkhez: szép ez a csajszi, remélem normális is és Liamnek lesz végre egy olyan barátnője akire büszke is lehet.
2013. szeptember 19. 07:04
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Ha már róla szól a cikk, akkor illett volna csatolni:
http://starity.hu/sztarok/eiza-gonzalez/
http://starity.hu/sztarok/eiza-gonzalez/
2013. szeptember 19. 07:46
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Egyetértek Barbus87 -vel !!!
2013. szeptember 19. 09:08
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Azok után ahogy Miley viselkedett vele,amiket megengedett magának,azok után nehogy már Liam legyen a rossz
Biztos csak vigasztalódni akar ezzel a csajjal,de miért ne tehetné?Ebben a kapcsolatban nem Liam volt az aki mindent tönkretett hanem Miley.Ő nagyon sokáig vele volt,mellette állt,holott ezt Cyruska már régen nem érdemelte meg..
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. szeptember 19. 20:04
|
|
Dorci24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 180062 offline
|
am csak hogy tudjátok, Eiza már igen ismert és közkedvelt nő Mexikóban és az USA-ban. Sőt, azokon a helyeken is ahová eddigi telenovellái eljutottak. Egyébként baromira jó hangja van: http://www.youtube.com/watch?v=-49L56zZMRM
2013. szeptember 20. 13:59
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (Dorci24 @ 2013.09.19. 20:04)
am csak hogy tudjátok, Eiza már igen ismert és közkedvelt nő Mexikóban és az USA-ban. Sőt, azokon a helyeken is ahová eddigi telenovellái eljutottak. Egyébként baromira jó hangja van: http://www.youtube.com/watch?v=-49L56zZMRM
És nem csupán egy telenovellában szerepelt ahogyan azt korábban írta valaki. Van adatlapja is csak sajnos még mindig nem csatolták!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.