Liam Hemsworth máris továbblépett
2013. szeptember 18. 19:22
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Ez igaz ha igazán szerette volna nem lépett volna ilyen hamar tovább miért nem szakított vele hamarabb akkor Liam?! Nem vagyok Miley fan de ez durva Szegény Miley
2013. szeptember 18. 19:23
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Édes jézus! hát dobáljuk már meg szerencsétlen gyereket kővel...-.-'. Az, hogy most jelentették be hivatalosan is a szakítást, nem jelenti azt, hogy ténylegesen tegnap ért volna véget a kapcsolatuk! Így is jár egy pont Liamnak, amiért eddig tűrtőztette magát, és hagyta hogy Miley menedzserei időzítsék be a dolgokat. Liam egy egyszerű srác, nem egy balhés gyökér, szóval ne állítsuk már be úgy mintha Ő nem tisztelné Mileykát, amiért végre talán talált magának egy normális lányt.
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jól teszi. Remélem, hogy ez a csaj sokkal jobban meg fogja becsülni, mint Miley.
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
riri17 írta:
Én egyáltalán nem sajnálom Mileyt, teljesen megérdemelte. Ha tényleg szerette volna Liamet, nem vonaglott volna, és nem rázta volna más pasiknak.Én mindig is sajnáltam ezt a srácot, hogy olyan barátnője volt. Egyébként már szerintem rég nem voltak együtt, csak most kellett valami reklámfogás, szokás szerint. Amúgy a csaj számomra szimpatikusabb, mint Miley volt, és sok boldogságot kívánok nekik.
teljesen egyetértek!!
Én egyáltalán nem sajnálom Mileyt, teljesen megérdemelte. Ha tényleg szerette volna Liamet, nem vonaglott volna, és nem rázta volna más pasiknak.Én mindig is sajnáltam ezt a srácot, hogy olyan barátnője volt. Egyébként már szerintem rég nem voltak együtt, csak most kellett valami reklámfogás, szokás szerint. Amúgy a csaj számomra szimpatikusabb, mint Miley volt, és sok boldogságot kívánok nekik.
teljesen egyetértek!!
2013. szeptember 18. 19:26
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Csalódtam Liamben, de egyáltalán nem útálom őt, mert mindez a színészi tehetségén nem változtat. Az már más kérdés hogy lehet hogy Liam fele ennyire sem lett volna híres ha nincsen neki Miley és a Last Song. Sajnálom, mert szép pár voltak, de minden tündérmese véget ér egyszer.
2013. szeptember 18. 19:26
|
|
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline
|
Ha eddig ki voltatok akadva azon hogy mit csinál Miley akkor képzeljétek el mit fog művelni ezután a durva szakitás után...sajnálom nagyon!!Innen küldöm az együtt érzésemet:)
2013. szeptember 18. 19:28
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Mindenki másképp lép tovább,ő a büszkeségét védi.Ez várható volt.Ahogy a "mondás" tartja: Az nyer,aki először lép tovább.Úgy látszik,ők is ezt az elvet követik.
2013. szeptember 18. 19:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sok boldogságot Liamnek!
Miért is kellene sajnálni Miley-t? Ő mutogatta magát a világ előtt, ő dörgölőzött vadidegen pasikhoz. Azt kapta, amit akart.
Miért is kellene sajnálni Miley-t? Ő mutogatta magát a világ előtt, ő dörgölőzött vadidegen pasikhoz. Azt kapta, amit akart.
1 felhasználónak tetszik:
Pezzie92
2013. szeptember 18. 19:31
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
Sokaknak igaza van azzal kapcsolatban hogy Miley megérdemelte a szakítást meg ilyenek. De valljuk be Liamnek is van benne hibája hiszem közben egy másik nőről ábrándozott. Én mindezek ellenére kicsit sajnálom a szakítást mert szép pár voltak amíg Miley nem lépett ebe a fura korszakába. Ez nő akivel most van Liam ez meg egy kész vicc...nem értem minek kell sok boldogságot nekik ha ez a csaj csak kihasználja Liamat -.-
2013. szeptember 18. 19:35
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Jaa amúgy meg a sok értelmes hozzászólónak csak annyit, hogy a kapcsolatukat Miley tartotta össze, mert szerettem Liamet, de Liam olyan mint a többi férfi nem elégszik meg egyel.. :s Szóval nem értem miért Miley hibája, amikor pont, hogy Ő volt mindvégig Liam mellett, akiről ez nem mondható el..
2013. szeptember 18. 19:40
Sajnálom, hogy szakítottak!
De azért Liam csinálhatta volna ezt valami eldugottabb helyen, ugyanis ez így tiszteletlenség!!
2013. szeptember 18. 19:45
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.09.18. 19:35)
Jaa amúgy meg a sok értelmes hozzászólónak csak annyit, hogy a kapcsolatukat Miley tartotta össze, mert szerettem Liamet, de Liam olyan mint a többi férfi nem elégszik meg egyel.. :s Szóval nem értem miért Miley hibája, amikor pont, hogy Ő volt mindvégig Liam mellett, akiről ez nem mondható el..
Azért egy szóra álljunk már meg..
2013. szeptember 18. 19:49
Már bocsánat, de a szakítást, TEGNAP JELENTETTÉK BE! Érthető, hogy kicsit mindenki ki van akadva. Limról annyit, hogy ezt szerintem nem kellett volna! Csak a hatás kedvéért kellet volna még várni! Vagy eseleg NEM A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT! Komolyan mondom, Miley tuti fog erről írni egy erotikátlan, susztustalan klippel aláfestett ,,remek"művet!
Egyszerűen szánalmas!
2013. szeptember 18. 19:49
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Hogyha Liam ilyen gyorsan tovább lépett, akkor van egy olyan érzésem, hogy ez a csaj volt az a bizonyos harmadik személy a Miley-val való kapcsolatában.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.