ByeAlexnek bejön Miley Cyrus új klipje
2013. szeptember 19. 09:36
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
Szerintem Miley pont, hogy ért a zenéhez!!
Most azt a korszakát éli amiben lázad....
Lehet, hogy egy kicsit botrányos lett az elmúlt időszakban,de akkor is van zenei tehetsége
Nem tudom mit kell itt pattogni
Most azt a korszakát éli amiben lázad....
2013. szeptember 20. 15:16
Miley-t ki nem állhatom,ByeAlex-t se bírom.Nekem mindegy.
2013. szeptember 23. 13:32
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
nincs neki igaza.
2013. szeptember 24. 18:57
sztem szexi lett Miley, csak egy kicsit ribancosan. am egyetértek
2013. október 09. 22:32
Miley zenéje nem rossz nekem eléggé tetszik, de amit lerendezett ebben es a We cant stop klipben, hat szerintem tulzás, és nem is jó.
De mindenkinek más a véeménye. Nekem ez
De mindenkinek más a véeménye. Nekem ez
2013. október 11. 12:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2013.09.18. 18:43)
Ennyi hozzáfűznivalóm lenne még a cikkhez.
Szerintem csak a cikk írója azt hitte, hogy a hivatalos FB profil nem elég hivatkozásnak és odabiggyesztette a Storyt kamuból, hogy elfogadják a hírt. Ennyi a hazugság, de attól még Alex elmondta a véleményét a klipről és ez van benne a cikkben is. Szerintem a Storys részt ki kell venni és át kell írni hivatalos FB profilra, oszt' kész. És máris hiteles.
2013. október 12. 12:06
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.11. 12:03)
Szerintem csak a cikk írója azt hitte, hogy a hivatalos FB profil nem elég hivatkozásnak és odabiggyesztette a Storyt kamuból, hogy elfogadják a hírt. Ennyi a hazugság, de attól még Alex elmondta a véleményét a klipről és ez van benne a cikkben is. Szerintem a Storys részt ki kell venni és át kell írni hivatalos FB profilra, oszt' kész. És máris hiteles. 
Már megbocsáss, de te hogy írhatsz ilyet? Mi az, hogy kamuból 'odabiggyesztettem'?? Én a Storyonline-ról olvastam ezt a cikket, így azt is adtam meg forrásnak. A cikkben nem volt feltüntetve, hogy a Fb-profiljára írta volna ezt a pár sort, sőt, annyi se volt megjegyezve, hogy 'írta Alex', szóval nem tudom, miből kellett volna kikövetkeztetnem. Tény, hogy az én hibám, mert nem néztem utána a Facebook-oldalán, de kikérem magamnak azt, hogy azt írjátok, hogy kamuzom, és hazudok! Nyilván, ha a Facebookon értesülök róla, akkor azt írom forrásnak. Nem mondom, hogy sok cikket írtam, de azért nem vagyok hülye.
A másik felhasználónak meg örülök, hogy mindenben tökéletes, és még soha semmiben nem hibázott. Egy forráshiba és rögtön hazugság van kreálva az oldalon.
2013. október 14. 08:54
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (xMilesss @ 2013.10.12. 12:06)
Már megbocsáss, de te hogy írhatsz ilyet? Mi az, hogy kamuból 'odabiggyesztettem'?? Én a Storyonline-ról olvastam ezt a cikket, így azt is adtam meg forrásnak. A cikkben nem volt feltüntetve, hogy a Fb-profiljára írta volna ezt a pár sort, sőt, annyi se volt megjegyezve, hogy 'írta Alex', szóval nem tudom, miből kellett volna kikövetkeztetnem. Tény, hogy az én hibám, mert nem néztem utána a Facebook-oldalán, de kikérem magamnak azt, hogy azt írjátok, hogy kamuzom, és hazudok! Nyilván, ha a Facebookon értesülök róla, akkor azt írom forrásnak. Nem mondom, hogy sok cikket írtam, de azért nem vagyok hülye.
A másik felhasználónak meg örülök, hogy mindenben tökéletes, és még soha semmiben nem hibázott. Egy forráshiba és rögtön hazugság van kreálva az oldalon.
?
Most ezen mit kell kiakadni?
Honnan kellene tudnom nekem, hogy te hogyan szoktál cikket írni, meg egyébként is? Amúgy meg gyakori az oldalon, hogy bizonyos forrást a szerzők nem mernek megadni, mert úgy gondolják, nem fogadják el attól a hírt, inkább írnak valami mást. Ha esetedben nem így volt, hát nem így volt. Akkor elnézésedet kérem. Mellesleg a hivatkozott link a cikkben csak a Story oldalára mutat(ott), nem a konkrét cikkre. Nem gondolod, hogy ez kicsit félrevezető lehet..?
A Story amúgy egy nagy kalap k@k@, onnan cikket átvenni általában már amúgy is rizikó, legalábbis ami a hitelességi faktort illeti. Szerintem...
2013. október 24. 19:42
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.14. 08:54)
?
Honnan kellene tudnom nekem, hogy te hogyan szoktál cikket írni, meg egyébként is? Amúgy meg gyakori az oldalon, hogy bizonyos forrást a szerzők nem mernek megadni, mert úgy gondolják, nem fogadják el attól a hírt, inkább írnak valami mást. Ha esetedben nem így volt, hát nem így volt. Akkor elnézésedet kérem. Mellesleg a hivatkozott link a cikkben csak a Story oldalára mutat(ott), nem a konkrét cikkre. Nem gondolod, hogy ez kicsit félrevezető lehet..?
A Story amúgy egy nagy kalap k@k@, onnan cikket átvenni általában már amúgy is rizikó, legalábbis ami a hitelességi faktort illeti. Szerintem...
Épp azért, mert nem tudod, nem kéne ilyeneket írni. Én mindig azt az oldalt adom meg forrásnak, ahol találtam a cikket, nem fogok teljesen mást beírni forrásnak, csak azért, hogy elfogadják a cikkeimet. Nem gyűjtöm őket, meg semmi. Én meg azt honnan tudjam, hogy a többi tag mennyire veszi komolyan a forrást?
Jó, akkor a Story kaka, innentől kezdve nem írok onnan cikket, ha nem hitelesek benne a dolgok. Eddig ezt sem tudtam.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: