ByeAlexnek bejön Miley Cyrus új klipje
2013. szeptember 17. 20:23
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Egyetértek Alexxel, lehet, hogy tényleg ez az igazi Miley, de attól még kicsit visszafoghatná magát... csak annyira, hogy az ne lépjen át egy bizonyos erkölcsi határt. Egyébként engem nem zavar, hogy miket művel, csak gondoltam írok pár sort.
2013. szeptember 17. 20:40
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Bírom azokat a hozászolásokat, amiben írják, hogy nem értenek a zenéhez..mert ti nagyon is benne vagytok a zenei szakmában. Mi? ;-) Ti igazi zenekritikusok vagytok...hagyjuk már.
2013. szeptember 17. 20:42
Idézet (_ToTo_ @ 2013.09.17. 20:22)
Bagoly mondja verébnek ...
Talán olyan valaki véleményét kéne megkérdezni aki konyít is a zenéhez valamit ...
Talán olyan valaki véleményét kéne megkérdezni aki konyít is a zenéhez valamit ...
Teljesen igazad van!!
2013. szeptember 17. 21:08
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Juniior @ 2013.09.17. 20:40)
Bírom azokat a hozászolásokat, amiben írják, hogy nem értenek a zenéhez..mert ti nagyon is benne vagytok a zenei szakmában. Mi? ;-) Ti igazi zenekritikusok vagytok...hagyjuk már.
Nem mondhatjuk, hogy nem ért a zenéhez, de ennyi erővel te mivel igazolod, hogy zeneileg értékelhetőt alkotnak?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 17. 21:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Bájaleksz nyilatkozik... én sem vagyok zeneileg magasan kvalifikált egyén, csak, mert mennek itt a fikázódások, de azért nem nevetséges, hogy egy olyan embörke mondja meg a frankót, akinek vajmi kis fahangja van és köbö nulla zenei tudása?
Nem nagyon látom kiírva sehol sem, hogy Alex zenei főiskolát végzett volna, vagy ne adj Isten konzervatóriumban is eltöltött pár évet. Szvsz a zenéje (gondolok itt a Kedvesemre) nem olyan kiemelkedő, hogy adni tudjak a szavára. Neki bejött, amit májluska csinál, nekem és sokan másoknak meg nem, ennyi. Nekem az ingerküszöböm egy kicsit feljebb van a zenét illetően.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 17. 21:22
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Én Miley-t sosem tekintettem Hannah Montana-nak mikor elmúlt az az időszak.Imádtam a számait és még most is..De a viselkedése egyáltalán nem egy felnőtt nőé,hanem egy lázadó kis tinié....
2013. szeptember 17. 21:23
'_ToTo_ írta:
Talán olyan valaki véleményét kéne megkérdezni aki konyít is a zenéhez valamit ...'
Én viszont nem értek egyet... Mivel hogy a cikk arról szól hogy Alex Mileyt véleményezi mint személyt, valamint az új klipjét, a dalról annyit ír hogy nincs vele baj... Teljesen lényegtelen hogy konyít e a zenéhez, önálló véleménye csak lehet...
Talán olyan valaki véleményét kéne megkérdezni aki konyít is a zenéhez valamit ...'
Én viszont nem értek egyet... Mivel hogy a cikk arról szól hogy Alex Mileyt véleményezi mint személyt, valamint az új klipjét, a dalról annyit ír hogy nincs vele baj... Teljesen lényegtelen hogy konyít e a zenéhez, önálló véleménye csak lehet...
2013. szeptember 17. 21:30
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát egyik kutya másik eb!!!!!!
2013. szeptember 17. 21:52
És Alexnek igaza van. Undorító, amit Miley művel mostanság, de tényleg őszintébb, mint amikor a jókislány-szerepet évekig ráeröltették. Én sem akarom a disneys mű-Mileyt visszakapni, a 2010-est viszont nagyon!
2013. szeptember 17. 22:05
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
Alexnak igaza van valamilyen mértékben.
Mondjuk azt nem értem, miért lett "bunkóbb".
Mondjuk azt nem értem, miért lett "bunkóbb".
2013. szeptember 17. 22:21
Beylával értek egyet. De azért valamilyen szointe ByAlexnek is gaza van, bár én utálom a mostani Mileyt!
2013. szeptember 17. 22:55
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ez a bájalex gyerek kit érdekel? már most a sűllyesztőben van, addig volt csak fent amíg ment az eurovízió, utána szép lassan csúszott feleflé a csillaga (már ha volt olyanja)
2013. szeptember 17. 23:07
Bunkónak és erőszakosnak látja? Miket ki nem talál a nagy okos. A klip kicsit igénytelen lett a dalhoz képest. A dalt a napok alatt nagyon megszerettem. Ha klip nélkül hallgatom átérzem a mondanivalóját, a szomorúságot és az érzelmeket. Áthatol az emberen mint egy hűvös őszi fuvallat, de ha klipre gondolok ezt mint eltarkitja egy hatalmas borult, gomoly felhő..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.