Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 17. 19:32
A Kristen-Rob párost nem szerettem. Félreértés ne essék Rob a szívem csücske és örültem, hogy boldog, de ez a se veled se nélküled kapcsolat katasztrófális volt. Azért remélem mindketten megtalálják, majd a boldogságot.
Scoutnak jobbulást kívánok!
Sok elmebeteg rajongó rohangál még a világban. Remélem nem lesz semmi komolyabb bajuk a lányoknak az újabb miatt.
David tetkója szép, csak én máshová csináltattam volna, nem a kézfejére. 33?! Az nem semmi.
Scoutnak jobbulást kívánok!
Sok elmebeteg rajongó rohangál még a világban. Remélem nem lesz semmi komolyabb bajuk a lányoknak az újabb miatt.
David tetkója szép, csak én máshová csináltattam volna, nem a kézfejére. 33?! Az nem semmi.
2013. szeptember 17. 19:36
Ikertesóimat? :I Azért, mert egyezik a véleményünk, még nem vagyunk ikrek. Maximum barátok... vagy haverok.
Igen, megvédem a kedvenceimet, ha arról van szó, de csak feltűnne, ha valaki mindig az éppen aktuális, legsikeresebb férfi illetve női sztárral kavarna.
De látom, rajtad nem lehet segíteni. Pedig tényleg, egy csepp rosszindulat nincs bennem.
És egy rajongó kötelessége, hogy észrevegye a kedvence hibáit is. Nem csak, h megvédje. Majd akkor is ezt mondod, ha esetleg drogosan és ittasan közlekedési balesetet okoz? Mert ez is előfordulhat. Én is azt hittem, h nem drogoznak a kedvenceim - kiderült, h mégis. Szóval ne legyél ennyire elvakult.
Igen, megvédem a kedvenceimet, ha arról van szó, de csak feltűnne, ha valaki mindig az éppen aktuális, legsikeresebb férfi illetve női sztárral kavarna.
De látom, rajtad nem lehet segíteni. Pedig tényleg, egy csepp rosszindulat nincs bennem.
És egy rajongó kötelessége, hogy észrevegye a kedvence hibáit is. Nem csak, h megvédje. Majd akkor is ezt mondod, ha esetleg drogosan és ittasan közlekedési balesetet okoz? Mert ez is előfordulhat. Én is azt hittem, h nem drogoznak a kedvenceim - kiderült, h mégis. Szóval ne legyél ennyire elvakult.
Idézet (Majomka03 @ 2013.09.17. 19:24)
Chelsy kerlek mindig azzal kavar?? Ez most komoly?O nem ilyen ahogy te megveded a draga kedvenc ikertesoidat en megvedem Selenat.Ugyhogy a te gondod mit gondolsz.Engem nem erdekel.En szeretem ot es ilyenekkel nem fogok veszekedni mit amilyen te vagy.Mindenki megvedi a kedvencet.Ez egy rajongo "kotelessege"!! 
2013. szeptember 17. 19:41
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Most komolyan...George???
Hát oké...nekem mindegy is úgyhogy nem mondok semmi mást....
Hát oké...nekem mindegy is úgyhogy nem mondok semmi mást....
2013. szeptember 17. 19:41
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
"Robert Kristen mosolyát hiányolja leginkább."
Ezen jót nevettem
Hiányolhatja is, ha egyszer ez nem létező fogalom
Ezen jót nevettem
2013. szeptember 17. 19:46
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Ú nekem nem tetszik Beckham tetkója
2013. szeptember 17. 19:49
|
|
OMG_BeautyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 211055 offline
|
hát én nem csodálkoznák ha Sel és George összejönnénekk
2013. szeptember 17. 19:57
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Sztem ez nem normális dolog szerintem hogy ennyi cikk legyen Rob és Kristen se veled se nélküled kapcsolatáról!Nevetséges!Hadd döntsék már el ők hogy mi a francokat akarnak egymástól és ne írjunk már minden eggyes közeli ismerős megmukkanásáról!
2013. szeptember 17. 20:00
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
nekem tetszik megnyugtat hogy vannak világon még ilyen romantikus fiú
2013. szeptember 17. 20:11
Beckham tetkója nekem sem jön be annyira..
Selena meg nemhiszem, hogy összejön George-al.
Selena meg nemhiszem, hogy összejön George-al.
2013. szeptember 17. 20:23
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Selena.. legalább műr őt ne >.< mostmár komolyan hiszek azoknak a pletykáknak amiket régen hallottam.. csak akkor még nem akartam őket elhinni. de mostmár ezt én is alátámasztom.!
Mikor a Jonas Brothers volt a menő, akkor Nick-el kavart, Mikor Jb feljött akkor vele, az 1D-ből is voltak valamik, majd Austin M., és most George.. milyen meglepő.
pont egy híres banda, akik még újak, onnan csap le
Selena
Mikor a Jonas Brothers volt a menő, akkor Nick-el kavart, Mikor Jb feljött akkor vele, az 1D-ből is voltak valamik, majd Austin M., és most George.. milyen meglepő.
2013. szeptember 17. 20:24
-Döntsék már el hogy mit akarnak.
-Taylornak jobbulást!
-Lexihez sajnos nem tudok mit mondani.
-Mindig zaklatnak valakit? -
-Selena...
-Christinanak gratulálok!
-Backhamnek 33 tetkója van?
-Taylornak jobbulást!
-Lexihez sajnos nem tudok mit mondani.
-Mindig zaklatnak valakit? -
-Selena...
-Christinanak gratulálok!
-Backhamnek 33 tetkója van?
2013. szeptember 17. 20:24
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Miért ne pasizhatna be Selena?Elvégre már valószínűleg minden vége Justin-nal és szakíítás után mindenkinek joga van randizni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: