Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 17. 18:48
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Nem igaz már, hogy mennyi bőrt akarnak még lehúzni erről a Kristen/Rob sztoriról. Másfél éve más se megy, csak a bennfentes "barátok" ó de megbízható helyzetjelentései a nép meg még most is zabálja ezeket.
2013. szeptember 17. 18:54
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
selenáék nem hinném hogy járni fognak.
2013. szeptember 17. 18:54
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ez nagyon jo cikk lett
2013. szeptember 17. 19:09
David tetoválása nagyon mélyreható, tetszik.
Selena és George egyáltalán nem szimpik együtt.
Kirsten és Rob pedig nem igazán érdekel, az egész csak egy kamu.
Selena és George egyáltalán nem szimpik együtt.
Kirsten és Rob pedig nem igazán érdekel, az egész csak egy kamu.
2013. szeptember 17. 19:12
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Kristen nem is szokott mosolyogni,Rob!
szóval ne nagyon hiányold..
2013. szeptember 17. 19:16
David tetkója aranyos.
Szerintem Sel és George jobban összeillenének, mint ő és Jesy, nem mintha nem szeretném őt is nagyon. Csak szerintem az is aggasztó, hogy pl. a Union J emiatt L.A.-be költözne ahol Georgeot még jobban kikészítenék...
Szerintem Sel és George jobban összeillenének, mint ő és Jesy, nem mintha nem szeretném őt is nagyon. Csak szerintem az is aggasztó, hogy pl. a Union J emiatt L.A.-be költözne ahol Georgeot még jobban kikészítenék...
2013. szeptember 17. 19:19
Szerintem Selenáék nincsenek együtt!
De ha mégis sajnálnám Jesyt
, de örülnék Selnek
.
De ha mégis sajnálnám Jesyt
2013. szeptember 17. 19:22
Robert...szegénykém.
Selena és George együtt? Nem tudom őket elképzelni...Szeretem Selenat,de elég furcsa,hogy Justin....Austin...most meg hirtelen George.Nekem ez nagyon bűzlik.
Selena és George együtt? Nem tudom őket elképzelni...Szeretem Selenat,de elég furcsa,hogy Justin....Austin...most meg hirtelen George.Nekem ez nagyon bűzlik.
2013. szeptember 17. 19:24
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Chelsy kerlek mindig azzal kavar?? Ez most komoly?O nem ilyen ahogy te megveded a draga kedvenc ikertesoidat en megvedem Selenat.Ugyhogy a te gondod mit gondolsz.Engem nem erdekel.En szeretem ot es ilyenekkel nem fogok veszekedni mit amilyen te vagy.Mindenki megvedi a kedvencet.Ez egy rajongo "kotelessege"!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: