Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 17. 17:17
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Robert kár hogy hiányolja még Kristent jobbat érdemel! Selena mostanában mindig kavar de azért jó lenne már azt a hír olvasni hogy Sel-nek van egy komoly kapcsolata :)David-től ez tök cuki volt!
2013. szeptember 17. 17:18
|
|
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline
|
Persze,hogy most kezd híres lenni George a Union Jvel már persze hogy rámászna Nyomika.....SZÁNALMAS RIBANC.Egyszer választhatna valakit az Ő korosztályából........SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!!!!
2013. szeptember 17. 17:29
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Kristen mosolya=)) that one made me smile
Most, hogy a Union J kezd népszerű lenni(mire fel?) érthető, hogy Selena jó kapcsolatot akar ápolni a tagokkal. Micsoda meglepetés.
Az Alkonyatot szeretem, de a sztárjait már kevésbé , viszont azt meg kell hagyni, hogy Kristen és Robert igenis illenek egymáshoz. Csak már eldönthetnék végre, mit szeretnének.
David Beckham tetkója nekem tetszik, jó lett!
David Beckham tetkója nekem tetszik, jó lett!
2013. szeptember 17. 17:30
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Girls80 írta:
Persze,hogy most kezd híres lenni George a Union Jvel már persze hogy rámászna Nyomika..SZÁNALMAS RIBANC.Egyszer választhatna valakit az Ő korosztályából..SZÁNALMAS!!
Na nem ez egyeltalán nem igaz.Es ha flörtöltek?Neked mi gondod van vele?Azért , mert te nem kedveled Selenát , azért nem azt jelenti hogy egy ördög.Ha nem tetszik a csaj ne törödj vele és problem megoldva!!
Persze,hogy most kezd híres lenni George a Union Jvel már persze hogy rámászna Nyomika..SZÁNALMAS RIBANC.Egyszer választhatna valakit az Ő korosztályából..SZÁNALMAS!!
Na nem ez egyeltalán nem igaz.Es ha flörtöltek?Neked mi gondod van vele?Azért , mert te nem kedveled Selenát , azért nem azt jelenti hogy egy ördög.Ha nem tetszik a csaj ne törödj vele és problem megoldva!!
2013. szeptember 17. 17:33
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Selena és George szerintem csak barátok
2013. szeptember 17. 17:34
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Na és?! Selena azzal kavar akivel akkar ehhez ne legyen senkinek sem köze .. ő is csak egy ember ..
2013. szeptember 17. 17:37
Robert és Kristen drámáját már én is unom, Beckham tetkója nekem tetszik. Selena meg már mással nem tud szerepelni, mint azzal, hogy éppen ki tetszik neki vagy kivel flörtöl. Szánalmas kis liba.
2013. szeptember 17. 17:46
|
|
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline
|
Majomka03 az elején mi is szerettük Selenát de amióta "elkurvult" azóta utáljuk vak aki nem veszi észre azt hogy mindig azokra hajt akik aktuálisan a leghíresebbek.Justin nélkül nem tartana ott ahol most!!!!!!!!!!!!!
2013. szeptember 17. 17:47
Majomka03!
És attól, h Te szereted, nem jelenti azt, h egy angyal
Csak a rajongók nem látják, h mindig azzal kavar épp, aki a leghíresebb. Nick Jonas, Taylor Lautner, Justin Bieber - nézz utána, kivel mikor volt együtt, de ha ezek után se világos, egyéni gond
És ezt úgy mondom, h egy csepp rosszindulat nincs bennem.
És attól, h Te szereted, nem jelenti azt, h egy angyal
2013. szeptember 17. 17:48
Nagyon jó cikk lett! Robert és Kristen drámáját hát... már kezdem unni. David tetkója nem tetszik szerintem borzalmas! Selenat pedig hagyjátok már békén! Próbálja elfeledni Justine Biebert és ezért csinálja, legalábbis szerintem. Próbál valakit találni, egy pasit... , hogy féltékennyé tegye JB-t és lássa Bieber már rég túl van rajta...
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: