Dalpremier: Zendaya ft. Nick Jonas — Love You Forever
2013. szeptember 22. 18:11
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Borzasztó. Nem értem. Miért kell ezt csinálni..? Miért erőlteti az éneklést? Miért? T^T
2013. szeptember 22. 20:07
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
Ezek a végén összejönnek......
2013. szeptember 23. 17:20
Zendaya-ra nagyon ráerőltetik a tucatzenegyártást.Igazi műzenét csinál,még ha van is közte 1-2(ez a dal mondjuk nem),az is csak jól szól,de kimondottan irritál az,hogy semmit nem üzen a világnak.Példa erre a Replay.Még sok kritikus is elismeri,hogy ennek a lánynak bizony van hangja,ami igaz is,mert tényleg van tehetsége,de azt sajnálom,hogy nem mindig tud zenét csinálni.
2013. szeptember 23. 17:26
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
borzalmas és lehangoló-.-
2013. szeptember 23. 19:07
|
|
mezsgyeLusááúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 208665 offline
|
mindkettőt szerettem, de ezt a zenét nem...
2013. szeptember 27. 16:51
"Zenykém nem is volt igazi szerelmed, én addig nem írnék dalt szerelemről."
Igen,ez így van.Mostanában az a "menő",hogy mindenki arról ír dalt,hogy örökké szeretlek,stb.
1.Zendaya-nak még életében nem volt szerelme,így fölösleges divatból erőltetnie a szerelmesdit,mert tud ő jobbat is,ha akar.
2.Tehetséges,fiatal lányka,de ezekkel a dalokkal nem üzen semmit,nem közvetíti az érzelmeit,a személyiségét a világnak,pedig lenne mit.
Igen,ez így van.Mostanában az a "menő",hogy mindenki arról ír dalt,hogy örökké szeretlek,stb.
1.Zendaya-nak még életében nem volt szerelme,így fölösleges divatból erőltetnie a szerelmesdit,mert tud ő jobbat is,ha akar.
2.Tehetséges,fiatal lányka,de ezekkel a dalokkal nem üzen semmit,nem közvetíti az érzelmeit,a személyiségét a világnak,pedig lenne mit.
2013. október 26. 11:17
Alice and Sassy! honnét tudod hogy nem volt szerelme? lehet hogy most is van csak nincsenek együtt! kicsikét lehetnél együttérzöbb is !
És szerintem nagyon szép fódal. nagyon jó!
És szerintem nagyon szép fódal. nagyon jó!
2014. január 03. 11:24
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Mostmár az lenne a vicces ha összejönnének. Nem mondom nem lennének csúnya pár de barátoknak is nagyon jók én szeretem mind a 2.őt
2014. január 06. 17:57
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Én úgy vélem egy dalnak az a lényege hogy az érzelmeinket fejtsük ki benne. De ez.. ez a showbiznis miatt van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: