Dalpremier: Zendaya ft. Nick Jonas — Love You Forever
2013. szeptember 18. 21:22
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
nem rossz de annyira nem jó hogy ne tekerjek bele minden másodpercben mer unalmas....nem tudom minek kell minden felkapott színésznek énekelni nem ez a szakmája nem kell erőltetni ok nem mondom rossz hangja van de azért jó sem elég átlagos kb egy zeneis gyerek hangja is van ilyen...
2013. szeptember 18. 22:40
|
|
RydelMaryLynchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208167 offline
|
Irtó klassz lett a zene.
2013. szeptember 19. 19:37
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
huu szentem jári fognak
2013. szeptember 19. 19:45
|
|
yakarinagyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 210270 offline
|
Kedves linda dorika radics!
Lehet, hogy együtt dolgoztak, és lehet, Nick az elmúlt években sok csajjal összeállt, de azért Zendayaval csak nem jön össze! (remélem)
Lehet, hogy együtt dolgoztak, és lehet, Nick az elmúlt években sok csajjal összeállt, de azért Zendayaval csak nem jön össze! (remélem)
2013. szeptember 19. 20:25
Hááát.... SZ*R!!! Bár azt meg kell mondjam, hogy a Replaynél 1 fokkal jobb..
2013. szeptember 20. 15:24
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
ez nagyon szar
2013. szeptember 20. 16:25
Hááááttt... Zenykém tudsz Te jobbat is, ha AKARSZ.
Csak sajnos ezt kell mondjam más dalaidra is. Jó, a Replay, a My Baby meg még egy pár szám azok jók, de nem látok mást, csak azt, hogy nem hozol újat. Kérlek, Z tudsz jobbat is, még milliónyi más dal lesz amiben megcsillogtathatod a tehetségedet, de hozz valami újat, én csak ennyit kérek. Mert én imádlak, de Michael Jacksont is imádom (sőttt, na hát azért Michael, az Michael és egy borzasztóan angyali művész) de azért Ő mégis minden dalban felmutatott egy új dolgot. A lelke mélyére nézhetünk egy-egy klipben, mert megmutatja önmagát és elmondja-általában-hogy a világbéke az egy nagyon fontos dolog. Na most ez nincs meg és drága életkém, Zenykém nem is volt igazi szerelmed, én addig nem írnék dalt szerelemről. De mindegy, Zswagger vok.
Csak sajnos ezt kell mondjam más dalaidra is. Jó, a Replay, a My Baby meg még egy pár szám azok jók, de nem látok mást, csak azt, hogy nem hozol újat. Kérlek, Z tudsz jobbat is, még milliónyi más dal lesz amiben megcsillogtathatod a tehetségedet, de hozz valami újat, én csak ennyit kérek. Mert én imádlak, de Michael Jacksont is imádom (sőttt, na hát azért Michael, az Michael és egy borzasztóan angyali művész) de azért Ő mégis minden dalban felmutatott egy új dolgot. A lelke mélyére nézhetünk egy-egy klipben, mert megmutatja önmagát és elmondja-általában-hogy a világbéke az egy nagyon fontos dolog. Na most ez nincs meg és drága életkém, Zenykém nem is volt igazi szerelmed, én addig nem írnék dalt szerelemről. De mindegy, Zswagger vok.
2013. szeptember 20. 20:11
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Na... Zendaya, nagyon bírlak, de tudsz te ennél jobbat is...! áh, remélem, hogy a többi dala jobb lesz.
2013. szeptember 22. 17:06
Külön kellett beírnom a YouTube-ra,mert itt nem játszotta le.Nekem ez nagyon nem tetszik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: