Az extriunfita már évek óta ígérte új lemezét, mely most végre el is készült a rajongók legnagyobb örömére, s amely a mai naptól kezdve megvásárolható az iTunesról és dupla CD-formátumban is a boltokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma jelent meg Chenoa hatodik stúdióalbuma
2013. szeptember 17. 12:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2013. szeptember 17. 13:02
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Bevallom hősiesen csak onnan ismerem Chenoát, hogy többször is előadta a Guns N' Roses Sweet Child O'Mine című dalát
Az alapján nagyon tehetséges énekesnő. Élőben is tud énekelni az biztos.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. szeptember 17. 13:59
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Megkeresem,hol hallgathatok bele.
Sally Sparrow
2013. szeptember 17. 14:59
Most mondjam, hogy épp ideje volt?
Szeretem ezt az őszi időszakot a spanyoloknál, mindig tele van albummegjelenésekkel! Az pedig külön tetszik, hogy angol nyelvű dalokat is kaptunk, jó lenne, ha ez még inkább utat nyitna Chenoa előtt a tengerentúlon...
Sally Sparrow
2013. szeptember 17. 15:48
Chenoa egy igazán tehetséges énekesnő, én nagyon kedvelem. Kíváncsi vagyok erre az új albumára, biztos nagyon jó lett, akárcsak az eddigi lemezei.
Sally Sparrow
2013. szeptember 17. 17:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Meghallgattam, ma első dolgom volt beszerezni, elsők között, nyilván. Meghallgattam és nekem nagyon tetszik, bár van olyan dal, aminek a zenei alapja nem jön be. Nem az én világom ez az "elektrotuctuc" vagymiaszösz. De szerencsére nem dominál nagyon a bizonyos számban, így ezzel sincs akkora probléma. Nagyon meglepődtem az angol dalokon - kellemesen. Már most van olyan, amit egész nap dúdolok, pedig még csak egyszer volt alkalmam végigfutni a lemezen, lévén, hogy dolgoztam. Szóval sokszor hallgatós, ahogy a többi Chenoa CD is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.