Ez még a rovarnál is szarabb. Unalmas, mintha 1 helyen olyan hamis lenne( perry-nél ez mondjuk nem meglepő xD) Nem értettem, a roar-t egyesek miért magasztalják, szerencsére nincsenek sokan, mert a legtöbb ember szimpla 12 éveseknek szánt bugyuta dalt lát csak benne, (ami dallamos,de semmi több) ... Jó,de Katy elsősorban 12 éves gyerekeknek csinál zenét.
Az albumborító egy hányadék, irtó gusztustalan színe van, ez az album eddig piszkosul gyenge a Teenage Dream-hez képest.
Azért lehet ennyi No1. dala mert kb 250 forintért letöltheti bárki. Az albumait meg nem veszik, hát mondjuk ezek alapján nem csodálom, mielőtt kijött volna ez a két dal, gondoltam letöltöm majd az albumot, mert ott nem hamis talán, meg régen jó számai is voltak.
Dalpremier: Katy Perry — Dark Horse
2013. szeptember 17. 14:55
2013. szeptember 17. 15:03
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Habár sokak tetszését nem nyerte el a Roar,én valahogy mindig is elhallgattam,és belemászott a dallama és szövege a fülembe.Nekem nem hallgathatatlan kategória,sőt.Ez a szám viszont tényleg elég gyenge,viszont számomra még ez mindig nem az,hogy ha meghallom a rádióban,kezet lábat törve kapcsolok el.
2013. szeptember 17. 15:27
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Nekem tetszik,és Roar is jó,belemászott a fejembe a dallam és a szöveg is
2013. szeptember 17. 15:42
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Én a Roart imádom, a klipp is tökjó, meg maga a dal is, szövegestől, mindenestől.. és szerintem nem kellene támadni a klippért, nekem semmi kegyetlen nem tűnt fel benne.. sőt, jópofa.
szerintem Katy egyik legjobb száma lett..
ez a szám viszont annyira nem tetszik. nálam sem az a kategória hogy rögtön el kell kapcsolnom ha meghallom, de nem lesz a kedvencem.. :/
ez a szám viszont annyira nem tetszik. nálam sem az a kategória hogy rögtön el kell kapcsolnom ha meghallom, de nem lesz a kedvencem.. :/
2013. szeptember 17. 15:50
Nekem tetszik.
Ez a dal százszor jobb, mint a Roar.
2013. szeptember 17. 15:57
A PETA-t nem értem. Nem csinál semmi rosszat az állatokkal. Sőt
2013. szeptember 17. 16:07
|
|
kaszabibi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 152538 offline
|
jó hogy nem megy át deephouse-ba
nem hozzá való
2013. szeptember 17. 16:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
nem tudom melyik a gyengébb: ez, vagy a roar... A Teenage Dream-nél még jók voltak a számai (hangja akkor sem volt), de ez a prism egy nagyon gagyi album lesz...
2013. szeptember 17. 16:41
szerintem az vele a baj,hogy nem elég dallamos meg a szöveg sem túl változatos gondolom azért mert ez olyan Disco zene,de nekem a háttér zenével van bajom amire az egész dalt épitették,egyáltalán nem tetszik.De nem várhassuk el,hogy mindíg super slágereket írjon.szóval HAJRÁ KATY PERRY!!!!!!!!!!*_*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: