Megjelent Katy Perry legújabb dala, a Dark Horse, melyen Juicy J is közreműködik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Katy Perry — Dark Horse
2013. szeptember 17. 09:34
2013. szeptember 17. 11:13
Nem tudom eldönteni, hogy tetszik e. A refrén jó de annyira nem a stílusom a dal. A Walking On Air jobban tetszett. De a fav dalom Katytől a Roar marad.
2013. szeptember 17. 11:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nekem nem tetszik.Valahogy nem igazán jön be Katynek ez az új stílusa.Már a Roar se tetszett (bár a klip tényleg jó lett).Ez se tetszik,a refrén nem rossz,de ennyi.A régi dalai jobbak voltak.
2013. szeptember 17. 11:49
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nem tetszik nekem
2013. szeptember 17. 12:03
|
|
Bohácsi Adriennúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 196816 offline
|
Nagyon szeretem Katty Perrit és eddig ez a legjobb száma ..
<3
2013. szeptember 17. 12:38
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Dark horse... Érdekes, hogy Nekem eme fogalomról az apokalipszis négy lovasa jut eszembe... "„És láttam: íme, egy fekete ló, a rajta ülőnek mérleg volt a kezében. És hallottam, hogy egy hang szól a négy élőlény között a középen: ‘Egy mérce búza egy dénár, és három mérce árpa egy dénár, de az olajat és a bort ne bántsd.’” Az apokalipszis harmadik lovasa nagy éhínséget vetít előre, amely valószínűleg a második lovas, a háború nyomán fog kibontakozni."
Katy dala hasonlóan rossz ómen. A fülekre nézve.
A Ro-ooar ro-oooar sem jött be. Nem utálom Őt, félre ne értsetek, de nem értem hogyan tud ennyi no1 dalt összehozni...
Katy dala hasonlóan rossz ómen. A fülekre nézve.
2013. szeptember 17. 14:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
A Roar jobban tetszett!
2013. szeptember 17. 14:19
Nem tudom. Ez a szám valahogy nem olyan jó, mint a régebbiek, pl. a Firework, Hot n Cold, Part of me... Katy, te jobbat is tudnál! :/ Nem, nincs olyan jó mint a Roar. A Walking on Air sokkal jobb volt!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: