Hivatalos! Miley Cyrus szingli
2013. szeptember 17. 14:46
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
szerintem ennek így kellett lennie. miley-t soha nem kedveltem, most már soha nem is fogom ilyen viselkedés után. szerintem mindenkinek így jobb... mindig is azon a véleményen voltam hogy miley nem érdemli meg liamat..
2013. szeptember 17. 14:53
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Igazából ez nagyon várható volt. Liam helyében én már rég elhagytam volna Miley-t. Csak idő kérdése volt, hogy ez lesz. Szerintem Miley emiatt nem fog megváltozni.
2013. szeptember 17. 15:05
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Na végre!
Szerencsétlen Liam ,mióta várhatta tűkön ülve a hivatalos szakítást?
Már ideje volt,hogy lezárják kettőjük dolgát (ofkorsz Miley albummegjelenése előtt) ,mert eskü,ennél még Szalonna és Bíbör szappanoperája is jobb volt.
Liam rengeteg időt elpazarolt erre a luvnyára,nem tudom mondjuk,hogy mit látott benne ,hogy ennyi ideig kitartott mellette.A csávó helyében én már az első r*banckodásánál páros lábbal rúgtam volna ki.
Remélem,most már hagyják egymást a fenébe ,és nem kell minden nap róluk olvasnom.
Szerencsétlen Liam ,mióta várhatta tűkön ülve a hivatalos szakítást?
Már ideje volt,hogy lezárják kettőjük dolgát (ofkorsz Miley albummegjelenése előtt) ,mert eskü,ennél még Szalonna és Bíbör szappanoperája is jobb volt.
Liam rengeteg időt elpazarolt erre a luvnyára,nem tudom mondjuk,hogy mit látott benne ,hogy ennyi ideig kitartott mellette.A csávó helyében én már az első r*banckodásánál páros lábbal rúgtam volna ki.
Remélem,most már hagyják egymást a fenébe ,és nem kell minden nap róluk olvasnom.
2013. szeptember 17. 15:18
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
végre! már nagyon vártam
2013. szeptember 17. 15:20
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Idézet (Zsécii @ 2013.09.17. 07:57)
Nem is baj. Miley egy olyan embert érdemel, aki szereti annyira, hogy bármikor kiáll mellette, akármiért és akármennyien támadják. Látszik, hogy Liam-nek miért volt szüksége Miley-ra: kellett egy név, ami mellett megemlítik és megjegyzik az övét is. Mert azért valljuk be, ha nem járt volna Miley-val, akkor az emberek 80%-ának fogalma sem lenne arról, hogy ki is az a Liam Hemsworth.
Liam a Hunger Gamesben vált ismertté és jó színész, Mileyval, vagy nélküle. Igen, vannak sztárpárok, akik annak idején a hírnévért jöttek össze, de néhányukban tényleg ott a tehetség.
És egyébként igen, várható volt, hogy szétmennek, mégha szerették is egymást. Persze, természetes, hogy nem marad örökre az a kedves kislány, akit Hannah Montanaként ismerünk meg, de gyökeresen megváltozott a stílusa és valljuk be, Liamnek (ahogy sokan másoknal vele együtt) nem teljesen jött be ez az egész. És az sem biztos, hogy csak emiatt szakítottak, hiszen senki nem ismeri tökéletesen a magánéletüket.
2013. szeptember 17. 15:30
Hát... szerintem ez várható volt. És szerintem Liam-nek igaza volt, ő a régi Miley-ba szeretett bele, és ha egy ember ennyire brutálisan megváltozik, érthető ha 'kiszáll'. Nem sajnálom, és nem fogok kárörvendően röhögni, de... Ez van.
2013. szeptember 17. 15:33
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sajnálom,hogy vége van hiszen arik voltak együtt.
2013. szeptember 17. 15:39
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Legalább a címlapon fel van öltözve...haladás!És Liam egy kifejezetten normális sztár és Miley drága tökéletes ellentéte de most ezek az ellentétk nagyon nem vonzzák egymást!
2013. szeptember 17. 15:54
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
én is nagyon sajnálom őket
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: