Hivatalos! Miley Cyrus szingli
2013. szeptember 17. 06:27
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Jézusom, ez már megint akkora reklámfogás volt, hogy szinte üvölt. Májli új száma megjelenik, ami érdekes módon pont Liamről szól és arról, hogy mennyire összetörte a szívét, pár napra rá meg jön a bejelentés, hogy szakítottak. Micsoda véletlen.
Szerintem már jó ideje nincsenek együtt, egyszerűen a menedzsment nem engedte nekik, hogy nyilvánosságra hozzák, ők nagyobb hisztit akartak körülötte. Tessék, megvolt, mindenki boldog, májli folytassa saját maga megszégyenítését, Liam pedig végre találhat magának olyat, aki meg is becsüli.
2013. szeptember 17. 06:46
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Komolyan, van bőr a képén a szakításával népszerűsítenie magát? Ordít az egészről, hogy az egész csak a reklámfogás kedvéért történt, véletlen akkor jelentették be, hogy "Na, itt a vég.", amikor megjelent a videóklipnek nem nevezhető Wrecking Ball. Ha ezzel több megtekintőt akart magának toborozni, akkor nagyon eltolta.
Amúgy most nyílván arra vár Miley, hogy elkezdjük sajnálni, hogy "Jaj de rossz neki, mert senki se fogadja el olyannak, amilyen.". Mindent saját magának köszönhet, Liam helyében én se tűrtem volna, ha a páron úgy viselkedik, mint egy olcsó az. Amúgy csodálkozok rajta, hogy Liam hogy bírta eddig, nem semmi, de már rég ki kellett volna tennie Miley szűrét.
Amúgy most nyílván arra vár Miley, hogy elkezdjük sajnálni, hogy "Jaj de rossz neki, mert senki se fogadja el olyannak, amilyen.". Mindent saját magának köszönhet, Liam helyében én se tűrtem volna, ha a páron úgy viselkedik, mint egy olcsó az. Amúgy csodálkozok rajta, hogy Liam hogy bírta eddig, nem semmi, de már rég ki kellett volna tennie Miley szűrét.
2013. szeptember 17. 06:47
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
eddig se voltak nagyon együtt
2013. szeptember 17. 07:26
Ha Liam tényleg szerette volna Miley-t, ezért nem szakít vele. Elvileg az lenne a dolguk, hogy kiálljanak egymásért, én viszont még egyszer sem láttam, hogy esetleg Liam védelembe vette volna Miley-t. Lehet, hogy egy ideig szerette, de szerintem ez már elmúlt, különben küzdött volna a rossz akarók ellen, vagy beszélt volna Miley fejével.
2013. szeptember 17. 07:29
Már vártam, mikor fogják végre bejelenteni a hírt. Látszott rajtuk, hogy a kapcsolatuknak befellegzett. Úgy látszik, kezd megjönni Mileynak az esze, mert legalább bevallja, hogy úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. Örülök, hogy nem fogom látni mindenhol az ő nyelvét, már kissé uncsi. Egyébként ezek a képek nem is rosszak róla, a ruha is jól áll neki.
2013. szeptember 17. 07:30
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Kár, hogy szakítottak. De ezeken a képek Miley nagyon szép!
2013. szeptember 17. 07:39
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Sajnálom hogy szakítottak , de majd megtalálják a hozzájuk illő személyeket. Annak örülök hogy Miley pihenőre teszi a nyelvét. A képek is tetszenek , végre nem egy szál fehérneműben pózol.
2013. szeptember 17. 07:57
Nem is baj. Miley egy olyan embert érdemel, aki szereti annyira, hogy bármikor kiáll mellette, akármiért és akármennyien támadják. Látszik, hogy Liam-nek miért volt szüksége Miley-ra: kellett egy név, ami mellett megemlítik és megjegyzik az övét is. Mert azért valljuk be, ha nem járt volna Miley-val, akkor az emberek 80%-ának fogalma sem lenne arról, hogy ki is az a Liam Hemsworth.
Miley pedig gyönyörű ezeken a képeken. Remélem, most már rendbe jön az élete.
Miley pedig gyönyörű ezeken a képeken. Remélem, most már rendbe jön az élete.
2013. szeptember 17. 07:57
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon sajnálom hogy így tönkre ment a kapcsolatuk!
2013. szeptember 17. 08:06
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Sajnálatos, de van ilyen. Miley most jól néz ki a képeken.
2013. szeptember 17. 08:49
Hurrá, most már nyugodtan alszom éjjel
És örülök, h nem nyújtogatja a nyelvét, mert rohadt gusztustalan. Ezek a képe viszont jók lettek róla, egész normálisan néz ki, nem pedig egy idióta ribizlinek. Ez a haj viszont még mindig nem áll jól neki.
És örülök, h nem nyújtogatja a nyelvét, mert rohadt gusztustalan. Ezek a képe viszont jók lettek róla, egész normálisan néz ki, nem pedig egy idióta ribizlinek. Ez a haj viszont még mindig nem áll jól neki.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: