Starity

Jön a Nightwish koncert DVD-je

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 16. 21:13 #21
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 278
Csatolások: 0
Azonosító: 165135
Örülök a koncert DVD-nek, a borító pedig gyönyörű. Floor-ral kezdek megbarátkozni, viszont a váltás nekem is hirtelen volt, és az is furán jött ki, hogy nem keltett akkora negatív visszhangot, mint Nettie. Ezt akkor nem akartam elhinni.
Floornak remek hangja van, elismerem, de a régebbi dalokra vagy épp az Amaranth-ra (ami Nettie-vel lett a szívem csücske, egyben az első NW-dal, amiről tudtam, hogy tényleg az övék) háklis vagyok, akárki akármit mond. Fura lesz más énekessel hallani, de majd megszokom valahogy.
2013. szeptember 16. 21:18 #22
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
hááát finoman fogalmazva én nemdíjazom Floort a Nightwishban,nem egy odaillő személy és kész,ez nem aztjelenti,hogy megvetem vagy ilyesmi NEM nemígyvan szerettem az After Foreverben szeretem a ReVamp-ban mert jóénekesnő csak a NW dalait nem neki szánták és ezért néha rendesen kiakasztóan adja elő naés a tánca hátha marad akkor csakis olyanok fognak NW koncertre járni akik valami "erobik"előadást vagy valami erotikus swhot szeretnének látni,a headbangelést is picit túlzásba viszi ez nemjelenti azt,hogy nemkéne neki csak nem minden szöveg után csavarja annyira a fejét mert sokszor ezért sem birok végignézni/hallgatni egyetlen Floorral készült videót.háát én aztmondom vagy Tarjus vagy Netti vagy mindkettő vissza a Wishbe bár bekell vallanom inkább Tarjust látnám ismét a Nightwish frontasszonyaként!!!
2013. szeptember 17. 05:35 #23
whitephoenix
whitephoenix
új tag

StátuszA Visual Kei Örök....
Hozzászólás: 34
Azonosító: 50341
a nightwish ettől lejebb már nem is csúszhatna, egyre silányabb tarja pótlékokat talál.
2013. szeptember 17. 07:00 #24
Loraine
Loraine
új tag
Hozzászólás: 80
Azonosító: 211148
Idézet (whitephoenix @ 2013.09.17. 05:35)
a nightwish ettől lejebb már nem is csúszhatna, egyre silányabb tarja pótlékokat talál.

IQ bajnok hozzászólás. 8 éve vált külön Tarja és a Wish útja miért kell még mindíg fikázni azokat az igenis tehetséges énekesnőket akik a maguk módján hozzáadnak valamit a bandához?
A dvd-t meg nagyon de nagyon várom. biggrin.gif
2013. szeptember 17. 17:08 #25
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
Átfogalmazom amit írtam tegnap, igaz, ha elkezdem fujjolni Floort akkor sem fog visszajönni Tarja sem Anette sem. DE szerintem a Nightwish már túl van erőltetve. Az oké h egyszer lecserélik az énekest és találnak a helyébe egy jót. de szerintem Floor annyira nem illik össze a Nightwissel... Szerintem már nem kéne erőlködni a Nightwisnek, vagy valami más nével újra alakulni. Ez már nem a régi Nightwish. tudom soha nem is lesz az nem is azt kérem, csak fölösleges próbálkozni.. na mindegy ez az én véleményem.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok