Örülök a koncert DVD-nek, a borító pedig gyönyörű. Floor-ral kezdek megbarátkozni, viszont a váltás nekem is hirtelen volt, és az is furán jött ki, hogy nem keltett akkora negatív visszhangot, mint Nettie. Ezt akkor nem akartam elhinni.
Floornak remek hangja van, elismerem, de a régebbi dalokra vagy épp az Amaranth-ra (ami Nettie-vel lett a szívem csücske, egyben az első NW-dal, amiről tudtam, hogy tényleg az övék) háklis vagyok, akárki akármit mond. Fura lesz más énekessel hallani, de majd megszokom valahogy.
Jön a Nightwish koncert DVD-je
2013. szeptember 16. 21:18
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
hááát finoman fogalmazva én nemdíjazom Floort a Nightwishban,nem egy odaillő személy és kész,ez nem aztjelenti,hogy megvetem vagy ilyesmi NEM nemígyvan szerettem az After Foreverben szeretem a ReVamp-ban mert jóénekesnő csak a NW dalait nem neki szánták és ezért néha rendesen kiakasztóan adja elő naés a tánca hátha marad akkor csakis olyanok fognak NW koncertre járni akik valami "erobik"előadást vagy valami erotikus swhot szeretnének látni,a headbangelést is picit túlzásba viszi ez nemjelenti azt,hogy nemkéne neki csak nem minden szöveg után csavarja annyira a fejét mert sokszor ezért sem birok végignézni/hallgatni egyetlen Floorral készült videót.háát én aztmondom vagy Tarjus vagy Netti vagy mindkettő vissza a Wishbe bár bekell vallanom inkább Tarjust látnám ismét a Nightwish frontasszonyaként!!!
2013. szeptember 17. 05:35
|
|
whitephoenixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.24. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 50341 offline
|
a nightwish ettől lejebb már nem is csúszhatna, egyre silányabb tarja pótlékokat talál.
2013. szeptember 17. 07:00
|
|
Loraineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 211148 offline
|
Idézet (whitephoenix @ 2013.09.17. 05:35)
a nightwish ettől lejebb már nem is csúszhatna, egyre silányabb tarja pótlékokat talál.
IQ bajnok hozzászólás. 8 éve vált külön Tarja és a Wish útja miért kell még mindíg fikázni azokat az igenis tehetséges énekesnőket akik a maguk módján hozzáadnak valamit a bandához?
A dvd-t meg nagyon de nagyon várom.
2013. szeptember 17. 17:08
|
|
bucii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 9 Azonosító: 171514 offline
|
Átfogalmazom amit írtam tegnap, igaz, ha elkezdem fujjolni Floort akkor sem fog visszajönni Tarja sem Anette sem. DE szerintem a Nightwish már túl van erőltetve. Az oké h egyszer lecserélik az énekest és találnak a helyébe egy jót. de szerintem Floor annyira nem illik össze a Nightwissel... Szerintem már nem kéne erőlködni a Nightwisnek, vagy valami más nével újra alakulni. Ez már nem a régi Nightwish. tudom soha nem is lesz az nem is azt kérem, csak fölösleges próbálkozni.. na mindegy ez az én véleményem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: