A finn szimfonikus metál egyik legnagyobb képviselői már korábban bejelentették, hogy még az évben kiadnak egy koncert DVD-t, amelyen Floor lesz a mikrofon mögött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Nightwish koncert DVD-je
2013. szeptember 16. 16:20
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 16. 16:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Már nagyon-nagyon várom!
2013. szeptember 16. 16:55
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Hú várom szeretettel.
Egyébként remélem Floor Jansen nem marad a Wish-ben. Semmi bajom vele. Remek énekesnő, de nem illik bele szerintem a Nightwish profiljába.
És nem kötekedésképpen, de a többi Nightwish-tagnak, Jukka Nevalainen-nek, Marco Hietala-nak, és Emppu Vuorinen-nek is van lapja, Őket is lehetett volna csatolni a cikkhez.
És nem kötekedésképpen, de a többi Nightwish-tagnak, Jukka Nevalainen-nek, Marco Hietala-nak, és Emppu Vuorinen-nek is van lapja, Őket is lehetett volna csatolni a cikkhez.
2013. szeptember 16. 16:57
Azt hittem, hogy Anette távozásával majd az egész banda feloszlik, de szerencsére erről szó sincs.
Megkönnyebbültem amikor láttam, hogy az Amaranth rajta van.
Megkönnyebbültem amikor láttam, hogy az Amaranth rajta van.
2013. szeptember 16. 17:11
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
@OceanSoul: asszem még mindig azt állítják, hogy csak ideiglenesen van ott és nem fog maradni (bár én sem feltétlenül bánnám, ha maradna, bár a ReVamp-ben jobban szeretem
)
Amúgy nagyon örülök ennek, főleg a dokumentumfilmek
több Nightwish=király
amúgy egyik haverom ott volt a Wackenen, lehet hogy benne lesz a filmben
Amúgy nagyon örülök ennek, főleg a dokumentumfilmek
2013. szeptember 16. 17:54
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Örülök ennek a dvd-nek bár így igencsak költséges hónap lesz a november , az Epica koncert dvd is akkor jön.
Nagyon remélem Tuomas mester véglegesíti Floor-t szerintem nagyon is beleillik a bandába. És ha igaz amit olvastam hogy szeretne zeneileg visszatérni a NW alapjaihoz akkor az mindenképp operaénekesnőt jelent.
Nagyon remélem Tuomas mester véglegesíti Floor-t szerintem nagyon is beleillik a bandába. És ha igaz amit olvastam hogy szeretne zeneileg visszatérni a NW alapjaihoz akkor az mindenképp operaénekesnőt jelent.
2013. szeptember 16. 17:57
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
örülök, ha tetszik. tudom, hogy van a többieknek is lapjuk. de most csak azt jelöltem meg, akik a cikkben szerepelnek, név szerint..
2013. szeptember 16. 18:05
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
személy szerint én nem vagyok kíváncsi a dvd-re. nem tudtam megbékélni Floorral.az első koncertet amit a Wishel adott,megnéztem. számomra rémisztő volt látni, hogy a régi megszokott zenészekhez társul egy erotikusabb személy. a hangja ott van,és minden rendben van vele. csak nem ebben a bandában. nagyon remélem hogy a ReVamp lesz a folytatás neki, nem a Wish.
2013. szeptember 16. 18:07
a számlistán alap, hogy a Nemo és a Wish I Had an Angel rajta van, kihagyhatatlan
Meg persze a többi. Kár hogy a The Kinslayer és a Dead Boy's Poem nincs rajta
2013. szeptember 16. 18:31
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Azért elég sok jó dalt sikerült lehagyni. Pl. Elvenpath, Pharaoh Sails to Orion, Over the Hills and Far Away, 10th Man Down, Planet Hell, Siren. Sajnos főleg a kommerszebb vonalet erőltetik.
2013. szeptember 16. 18:36
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Idézet (DaffyD @ 2013.09.16. 18:31)
Azért elég sok jó dalt sikerült lehagyni. Pl. Elvenpath, Pharaoh Sails to Orion, Over the Hills and Far Away, 10th Man Down, Planet Hell, Siren. Sajnos főleg a kommerszebb vonalet erőltetik.
Ezek mind rajta voltak az elöző két koncert dvd-n ezen turnén a Dpp és Imaginaerum dalai voltak játszva meg persze néhány régebbi közönségkedvenc.
2013. szeptember 16. 19:42
Nem kezdem el hangoztatni, hogy fúj Floor, meg jöjjön vissza Tarja, ahogy sok rajongó teszi. Igazából Floor After Forever-es karrierjét a ReVampossal karöltve nagyon kedvelem, rendszeresen hallgatom mindkét együttest. Csupán arról van szó, hogy én tavaly óta nem bírtam megbarátkozni a nightwishes Floor-al. Túl hamar ment Nettie, túl hamar jött Floor, és ezt nem bírta bevenni a gyomrom. Azt meg különösképpen utálom, ha az első öt album dalait énekli. Ezt pedig lehet elvakultságnak is nevezni, tudom jól, hogy ebben a témában cseppet "önző" vagyok. Nem könnyű valakit megkedvelni, megszeretni és bálványozni csupán pár hónap leforgása alatt, főleg, hogy szempillantás alatt került bele a képbe. Egyáltalán nincs bajom Floor-al, kedvelem a hangját, egészen addig, amíg meg nem hallom hogy "we used to swim the same moonlight waters"... Amúgy, amíg Nettie-t támadták és megvetették anno, Floor-ral nagyon jóban vannak a Nightwish rajongók (legalábbis a nagy többség), szóval ezt nem igazán értem. Bár, Anette esetében a Tarja fanok haragja is ott lógott a levegőben... Nem tudom, hogy álljak ehhez a dologhoz.
2013. szeptember 16. 20:14
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
Thoumas gondolkodásmódja az énekesnőiről az elmúlt egy évben.XXXXDDD
http://www.youtube.com/watch?v=8pc0m66C4bk&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=8pc0m66C4bk&feature=relmfu
2013. szeptember 16. 20:28
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nekem azért még mindig Tarja a Nightwish fő frontasszonya, de Anette-t is képes voltam elfogadni, így Floort is. Remélem ő is szép karriert fut be a bandával.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 16. 20:42
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ú, ezt meg kell szereznem! Egyébként nekem tetszik Floor hangja, és az, ahogy a dalokat énekli, de nem vagyok olyan hardcore Nightwish fan, szóval annyira nem tudok ilyen téren ítélkezni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.