Miley Cyrus továbbra is veretlen
2013. szeptember 16. 17:02
Sokkal undorítóbb, amit az emberek Miley-vel csinálnak, mint amit maga a csaj csinál. Az csak egy dolog, hogy sok embernek nem tetszik a klip, de miért kell őt ezért ilyen szinten kigúnyolni? Lady Gaga esetében ennyire azért nem durvultak el a dolgok anno.
2013. szeptember 16. 17:07
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A címmel egyetértek
Meg se vagyok lepődve.
Tudtam, hogy Miley itt is rekordot fog dönteni
ez alapvető
és nemsokára a 150. miliiót is elérjük és megkapjuk a rendezői változatot *-*
Meg se vagyok lepődve.
2013. szeptember 16. 17:10
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Amúgy meg édes mind1, hogy mi okból nézik meg...az senkit nem érdekel...mindenki csak azt fogja számításba venni, hogy már megint rekordot döntött, szóval felesleges azon lovagolni
2013. szeptember 16. 17:10
|
|
ShibaDzonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197455 offline
|
Idézet
Max. azért mert kíváncsiak, mit "alkot" a Májli, mennyire mélyre süllyed, és szerintem még lejjeb is fog.
Nem akarlak megbántani, nem is személyesen ellened irányul, hisz mást is láttam már itt így írni, de most téged ragadtalak ki.
Szóval. Szerintem pedig az is szánalmas, hogyha valaki "Májlika", "Dzásztinka", "Vándájreksön"-t ír. A "Szalonna" pedig kifejezetten alpári. Szerintem. Csak Miley-t követem komolyabban, de akkor is EMBERként tisztelem őket annyira, hogy kiírom hogy Justin. Ennyit akartam.
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. szeptember 16. 17:11
Manapság már a legtöbb sláger büszkélkedhet minimum egy paródiával. Főleg a One Direction- ra, és a fiatalabb, jelenleg nagyon befutott hírességekre kattantak rá. Nem véletlen, hogy Miley-nak már ennyi készült. Nem csak a videó klip, de a botrányai is rásegítettek.
2013. szeptember 16. 17:20
ShibaDzon
Nem akarlak megbántani, nem is személyesen ellened irányul, hisz mást is láttam már itt így írni, de most téged ragadtalak ki.
Szóval. Szerintem pedig az is szánalmas, hogyha valaki "Májlika", "Dzásztinka", "Vándájreksön"-t ír. A "Szalonna" pedig kifejezetten alpári. Szerintem. Csak Miley-t követem komolyabban, de akkor is EMBERként tisztelem őket annyira, hogy kiírom hogy Justin. Ennyit akartam.
Nekem se szokásom így írni a "sztárok" nevét, csak ha már torkig vagyok vele
Nekem se szokásom így írni a "sztárok" nevét, csak ha már torkig vagyok vele
2013. szeptember 16. 17:23
Meg se nézem ezt a videót. Már kezdem nagyon unni, hogy csak Mileyval lehet gúnyolódni.
Álljanak már le Miley-ról legalább egy kis időre.. szánalmas amiket művelnek.
Álljanak már le Miley-ról legalább egy kis időre.. szánalmas amiket művelnek.
2013. szeptember 16. 17:34
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon jó,ez a száma,és a klip sem olyan megszokott.....
:-)
:-)
2013. szeptember 16. 17:52
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
Nem az számít hogy hányan nézik meg hanem a dislike-ok aránya, mint pl. Justin Biebernél
De ez a videó nagyon eltalálta a lényeget
De ez a videó nagyon eltalálta a lényeget
2013. szeptember 16. 18:01
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem tudom, miért tartunk még mindig ott, hogy egy paródia attól lesz vicces, hogy egy férfi nőnek öltözik. Egy ilyen például sokkal nagyobbat üt szerintem.
Egyébként a videót nem azért nézik, mert annyira zseniális, hanem mert most hihetetlenül botrányosnak számít az, hogy Hannah Montana meztelenül fetreng, és ha véletlenül van rajta valami, a melle abból is minimum kilátszik. Hiába magyarázunk bele mindent, ezek nélkül valószínűleg pár milliónál tartana a klip most is. A dislike-like arány meg magáért beszél.
Nagyon is tudatos volt a részükről amúgy ez az éles váltás, és ki is fizetődött. Molly pedig nem őrült meg, csak egy kicsit többet vállalt be, mint azt a legtöbben gondolták volna. Biztos felül tudja majd licitálni ezt is, egy-két videóig még kitart ez a nagy figyelem körülötte, aztán szerintem nemsokára csak egy múló trend lesz. Ez a dal amúgy kivételesen nem olyan rossz, de semmi több.
Ezen nekem is megakadt a szemem. Fiatalnak fiatal, de szerintem se nem gyönyörű, se nem színésznő, bár persze ez csak az én véleményem.
Egyébként a videót nem azért nézik, mert annyira zseniális, hanem mert most hihetetlenül botrányosnak számít az, hogy Hannah Montana meztelenül fetreng, és ha véletlenül van rajta valami, a melle abból is minimum kilátszik. Hiába magyarázunk bele mindent, ezek nélkül valószínűleg pár milliónál tartana a klip most is. A dislike-like arány meg magáért beszél.
Nagyon is tudatos volt a részükről amúgy ez az éles váltás, és ki is fizetődött. Molly pedig nem őrült meg, csak egy kicsit többet vállalt be, mint azt a legtöbben gondolták volna. Biztos felül tudja majd licitálni ezt is, egy-két videóig még kitart ez a nagy figyelem körülötte, aztán szerintem nemsokára csak egy múló trend lesz. Ez a dal amúgy kivételesen nem olyan rossz, de semmi több.
Idézet
hiszen a fiatal és gyönyörű színésznő igazán vad énjét mutatja be nekünk
Ezen nekem is megakadt a szemem. Fiatalnak fiatal, de szerintem se nem gyönyörű, se nem színésznő, bár persze ez csak az én véleményem.
2013. szeptember 16. 18:02
Hagyjátok már Miley-t!Majd mindenki csak akkor csesztesse őt ha odáig eljuttottatok mint Miley.Ő sokat küzdött hírnevéjért.
Aki nem szereti őt az ne szeresse.Ha csak negatívat tudsz írni Miley-ról inkább mellőzd!
Ja,és a videó borzasztó! Gratulálok annak az észhiányos embernek aki a videót kitalálta.
Aki nem szereti őt az ne szeresse.Ha csak negatívat tudsz írni Miley-ról inkább mellőzd!
Ja,és a videó borzasztó! Gratulálok annak az észhiányos embernek aki a videót kitalálta.
1 felhasználónak tetszik:
BarbieFan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.