Ez a liba már baromi unalmas. Miért tud rekordot dönteni egy olyan ember, aki SEMMI HASZNOSAT nem csinál? Komolyan ennyire hülyék az emberek? Egyébként színésznőnek nem nevezném, még a legnagyobb jóindulatommal sem.
Miley Cyrus továbbra is veretlen
2013. szeptember 16. 16:24
Drága Dennykeh! Másik képet nem tudtál volna kirakni?
Ez a liba már baromi unalmas. Miért tud rekordot dönteni egy olyan ember, aki SEMMI HASZNOSAT nem csinál? Komolyan ennyire hülyék az emberek? Egyébként színésznőnek nem nevezném, még a legnagyobb jóindulatommal sem.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. szeptember 16. 16:26
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Aha. Ez is enyhén pihent volt...
2013. szeptember 16. 16:27
|
|
Vivus2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 201 Csatolások: 1 Azonosító: 206329 offline
|
Muffin00 szerintem nem ok nélkül ribancozzák le mert már tényleg az lett belőle hol az a kis aranyos Miley akit megismertünk habár én sosem szerettem őt de most mégjobban megutáltatta magát ENNYI!!!!
2013. szeptember 16. 16:31
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Az a baj, hogy eléri a célját, mert ha kiakad rajta valaki, mindenképpen megnézi előtte ugye, és csak róla beszélnek ezáltal az emberek. Ezért utálom az ilyen sztárocskákat, mint ő; inkább polgárt pukkasztanak, mintsem hogy valami értékelhető dolgot alkossanak. A nézettségére meg marhára büszke lehet, végül is a művészi értékét bizonyítja.
2013. szeptember 16. 16:36
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2013. szeptember 16. 16:41
|
|
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline
|
Örülök hogy Miley rekordot döntött!!
de miért kel le ribancoznia mindenkinek?! jó igaz hogy meg változót de a szíve mélyén még mindig az a Miley akit megismertünk !!!!!!!
♥♥
2013. szeptember 16. 16:45
Greg.
Ez a paródia valami hatalmas lett, nagyon nevetek.
2013. szeptember 16. 16:47
Azért meg kell nézni a Dislike és a Like arányokat. Nem csoda, hogy több mint felének nem tetszett. És ebbe beleszámolhatjuk azt is aki Dislike-t nyomott volna ha regisztrálva lenne YouTube-ra (köztük én). És amúgy nem hinném, hogy azért nézték meg mert annak a sok embernek bejön ez a stílus. Max. azért mert kíváncsiak, mit "alkot" a Májli, mennyire mélyre süllyed, és szerintem még lejjeb is fog.
"A videó azonban sok embernél kiverte a biztosítékot, hiszen a fiatal és gyönyörű színésznő"
Gyönyörű? Max. akkor lenne szép ha nem nyújtogatná állandóan a nyelvét, mert így eltakarja a "gyönyörű" fejét.
"A videó azonban sok embernél kiverte a biztosítékot, hiszen a fiatal és gyönyörű színésznő"
Gyönyörű? Max. akkor lenne szép ha nem nyújtogatná állandóan a nyelvét, mert így eltakarja a "gyönyörű" fejét.
2013. szeptember 16. 16:49
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
törpe-nek igaza van!
2013. szeptember 16. 16:50
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
hogy mire jó ez a sok paródia? -.-
2013. szeptember 16. 16:57
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
Gratulálok Miley, szép volt!
Én nagyon örülök, hogy ennyi ember érdeklődik Miley iránt, hisz hiába a 400 ezer 'Nem tetszik', az a 400 ezer ember is megnézte a videót.
És magára a zenére szinte egy negatív kritika sem jött, az rengeteg embernek tetszett/tetszik. : )
Én nagyon örülök, hogy ennyi ember érdeklődik Miley iránt, hisz hiába a 400 ezer 'Nem tetszik', az a 400 ezer ember is megnézte a videót.
És magára a zenére szinte egy negatív kritika sem jött, az rengeteg embernek tetszett/tetszik. : )
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.