Iszak Eszter rajong a turkálókért
2013. szeptember 16. 18:43
Néha elszoktam nézni a kínaiba
D tök jó dolgokat lehet kapni mint pl : Japán strand táska, 愛-s fülbevaló meg stb ^-^
2013. szeptember 16. 18:47
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Turiban sokkal egyedibb és (általában) ízlésünknek megfelelő ruhák vannak.
Szerintem ezzel egyáltalán nincsen semmi baj, és ne mondjátok már, hogy egyetlen turkálós ruhátok sincs
2013. szeptember 16. 19:00
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Fuj hogy én a turkálokat mennyire utálom..
2013. szeptember 16. 19:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Néha lehet jó cuccokat találni. Egyszer rábukkantam egy igazi Marks and Spencer szoknyára, de van onnan klassz blúzom és nyári ruhám is.
2013. szeptember 16. 19:35
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Persze, majd pont ő róla fogom elhinni, az agyonmárkázott Esztikéről, hogy a ruhái nagy részét turkálóból veszi. Bocs, de ez szerintem úgy kamu, ahogy annak a rendje.
A turkálóval nekem sincs problémám, de azért ha tehetem, inkább márkásabb ruhát veszek. Egy turkálóból is fel lehet öltözni egyébként divatosan
A turkálóval nekem sincs problémám, de azért ha tehetem, inkább márkásabb ruhát veszek. Egy turkálóból is fel lehet öltözni egyébként divatosan
2013. szeptember 16. 20:08
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nem szokásom járni turkálóba, van nálunk Háda, de mire eljutok odáig, már az összes normális kinézetű holmit elhordják, szóval nem sűrűn szoktam odajárni.
Viszont egyszer ráakadtam egy Garfieldos pólóra, ami a mai napig az egyik kedvenc pólóm.
2013. szeptember 16. 20:51
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.09.16. 20:08)
Nem szokásom járni turkálóba, van nálunk Háda, de mire eljutok odáig, már az összes normális kinézetű holmit elhordják, szóval nem sűrűn szoktam odajárni.
Viszont egyszer ráakadtam egy Garfieldos pólóra, ami a mai napig az egyik kedvenc pólóm. 
Én is a Hádába szoktam néha benézni
2013. szeptember 16. 22:38
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Persze, hogyne Esztike
szereti a turkálót, a márkás ruhák között szívesen turkálgat. Hagyjon már, ő hippi? Egy merő görcs ez a lány, a hippik lazák(voltak) és felszabadultak.
2013. szeptember 17. 08:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én is nagyon szeretek turkálni, de nem mindegy, hogy hol. Itt a városban konkrétan egy darab olyan turkáló van, ahová én is szívesen bemegyek. Kilóra adják, de legalább vállfán van minden, jól átláthatóak a ruhák és nincs akkora tülekedés, mint egy turkálós turkálóban. Persze bálabontáskor megvadulnak és mint az őrültek lökdösik a másikat, miközben hatalmas zsákokba pakolják a ruhákat. Na ez viszont szánalmas...
Én eleinte mindent megvettem, ami tetszett, most már válogatósabb vagyok, mivel a nekem tetsző darabok állandó jelleggel visszaköszönnek. Ha akad 1-2 különlegesebb darab és jó is rám, nem hagyom ott.
Nem egyszer vettem árcédulás ruhát, még senki nem is használta, vadi új volt. De a használttal sincs semmi baj. Ha nem plecsnis vagy szakadt, nekem jó.
Én eleinte mindent megvettem, ami tetszett, most már válogatósabb vagyok, mivel a nekem tetsző darabok állandó jelleggel visszaköszönnek. Ha akad 1-2 különlegesebb darab és jó is rám, nem hagyom ott.
2013. szeptember 17. 19:46
Én is néha szoktam turiba járni, szerintem semmi gond nincs azzal.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: