Katherine Heigl mellett kiáll a kollégája! Röviddel azután, hogy több bennfentes is úgy nyilatkozott a The Hollywood Reporternek, hogy a Grace klinika egykori üdvöskéjével nehéz együtt dolgozni és nem éri meg a fáradtságot, Wilson a színésznő védelmére kelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Patrick Wilson megvédte Katherine Heiglt
2013. szeptember 16. 14:37
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez nagyon kedves tőle
2013. szeptember 16. 14:47
|
|
Meskityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 202918 offline
|
Szerintem is Katherine egy nagyon jó színésznő és nem hiszem hogy bármi igaz lenne abból amit egy 'bennfentes' mondott. Az ilyenek általában csak rosszindulatú pletykák.
2013. szeptember 16. 15:36
Katherine nagyon jó színésznő és nem hinném hogy igaz lenne.A bennfentes meg szerintem hazudott.Ez is csak egy rosszindulatú pletyka!
2013. szeptember 16. 15:40
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kedves volt tőle!
2013. szeptember 16. 18:22
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Na ez az, amit elhiszek, mert ezt Patrick állítja, nem pedig a sajtó ferdít el dolgokat megint!
2013. szeptember 16. 21:35
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Én szeretem Heiglt, de nem a GC miatt, abban rettentően utáltam, mondjuk magát a sorozatot is szóval... Viszont azóta nagyon sok filmjét láttam és nekem bejönnek, ugyan azon a vonalon megy mint Jennifer Aniston.
2013. szeptember 19. 20:41
Naggyon szeretem Katherine filmjeit. Szinte az összeset láttam.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: