Starity

Tudj meg többet — kényszerbetegség

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 18. 08:11 #41
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Gyógyszer? Nemár.. A gyógyszer semmire sem megoldás, legfőképpen nem a pszichés betegségekre.
A szorongásos embereknek nagyszerű segítséget nyújthat a Kundalini Jógának nevezett program, amely energetikailag segít megtisztítani a testet és helyreállítani az egyensúlyt. Én kb 6 hete járok az iskolába, heti 1 órára, illetve most voltam egy intenzív gyakorlással töltött hétvégén, brutálisan jó. Ha valakit érdekel, nézzen utána a www.anamejoga.hu címen. Nagy szeretettel tudom ajánlani! Gyors és erőteljes fejlődés, komoly szervi betegségekből való teljes felépülés várható smileeee.gif
2013. szeptember 20. 17:06 #42
D.KPOP
D.KPOP
visszatérő vendég

Státusz"Drink coffe. Do stupid things faster with more energy. "
Hozzászólás: 464
Csatolások: 0
Azonosító: 196411
Szerencsére, nekem nincsen lyen "betegségem"!! De én is írtózók a pókoktól!!! Mindig azt érzem mintha rajtam mászkálna, ezért mindig átnézem a szpbámat, takarómat!! Most volt takarítva a szobám, úgyhogy remélem nem fog semmisem mászkálni rajtam az északa!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2013. szeptember 20. 20:11 #43
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Nekem sajnos van ilyen betegséggel küzdő ismerősöm és nem irigylem ezért. :/
2013. szeptember 21. 08:59 #44
- törölt felhasználó -    
Nekem nincs ilyen betegségem, Istennek hála. De aki ebben szenved, azt nagyon sajnálom... sad.gif
2013. szeptember 21. 09:41 #45
LadyHady
LadyHady
visszatérő vendég

StátuszFight For Your Dreams and Never Give Up!
Hozzászólás: 306
Csatolások: 709
Azonosító: 160477
Remelem nekem nincs ilyen. Azok a gondolatok..
2013. szeptember 21. 13:19 #46
gmk123456
gmk123456
új tag
Hozzászólás: 58
Azonosító: 179111
uu,a kezemet én is nagyon sokszor mosom meg .. smileeee.gif
2020. február 25. 14:45 #47
HJanos
HJanos
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 275212
Sziasztok!

Új vagyok itt, és remélem nem ellenkezik a fórum szabályaival, amit írni fogok. Úgy alakult a dolog, hogy egyszer, amikor sok időt töltöttem a természetben nagyon erősen arra koncentráltam, hogyan tudnék a kényszereimen segíteni, és a valahogy rengeteg inspiráló gondolat érkezett hozzám. Akkor még nem tudtam, hogy ebből könyv lesz, de gyorsan lejegyeztem a dolgokat, mert úgy éreztem nagyon hasznos lesz magamnak. Később, mikor még több jegyzet összegyűlt, úgy éreztem, hogy ez igen hasznos lehet másoknak is, így egy kis könyvvé formáltam az egészet.
Ez az ekönyv épp tegnap lett elérhető az Apple, eKönyv, Líra és Bookline oldalakon.
A címe: "Kényszerbetegség a lélek szemével"

Azt hiszem nem küldhetek linket, de bárki megtalálhatja a könyvet a fenti boltokban.

A könyv végig a lelkedhez szól, támogat és bátorít. Olyanoknak írtam, akik úgy érzik nyitottak egy picit spirituálisabb megközelítésre. Tehát semmiképpen se pszichológiai értekezést várjatok. smileeee.gif
Ez az írás inkább csak egy kis kedves társad lesz, aki folyamatosan bátorít és inspirál az utadon.

Szívemből remélem, hogy segítségedre lesz!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!