A szorongásos embereknek nagyszerű segítséget nyújthat a Kundalini Jógának nevezett program, amely energetikailag segít megtisztítani a testet és helyreállítani az egyensúlyt. Én kb 6 hete járok az iskolába, heti 1 órára, illetve most voltam egy intenzív gyakorlással töltött hétvégén, brutálisan jó. Ha valakit érdekel, nézzen utána a www.anamejoga.hu címen. Nagy szeretettel tudom ajánlani! Gyors és erőteljes fejlődés, komoly szervi betegségekből való teljes felépülés várható
Tudj meg többet — kényszerbetegség
2013. szeptember 18. 08:11
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Gyógyszer? Nemár.. A gyógyszer semmire sem megoldás, legfőképpen nem a pszichés betegségekre.
A szorongásos embereknek nagyszerű segítséget nyújthat a Kundalini Jógának nevezett program, amely energetikailag segít megtisztítani a testet és helyreállítani az egyensúlyt. Én kb 6 hete járok az iskolába, heti 1 órára, illetve most voltam egy intenzív gyakorlással töltött hétvégén, brutálisan jó. Ha valakit érdekel, nézzen utána a www.anamejoga.hu címen. Nagy szeretettel tudom ajánlani! Gyors és erőteljes fejlődés, komoly szervi betegségekből való teljes felépülés várható
2013. szeptember 20. 17:06
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Szerencsére, nekem nincsen lyen "betegségem"!! De én is írtózók a pókoktól!!! Mindig azt érzem mintha rajtam mászkálna, ezért mindig átnézem a szpbámat, takarómat!! Most volt takarítva a szobám, úgyhogy remélem nem fog semmisem mászkálni rajtam az északa!!
2013. szeptember 21. 08:59
Nekem nincs ilyen betegségem, Istennek hála. De aki ebben szenved, azt nagyon sajnálom...
2020. február 25. 14:45
|
HJanosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.02.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 275212 offline
|
Sziasztok!
Új vagyok itt, és remélem nem ellenkezik a fórum szabályaival, amit írni fogok. Úgy alakult a dolog, hogy egyszer, amikor sok időt töltöttem a természetben nagyon erősen arra koncentráltam, hogyan tudnék a kényszereimen segíteni, és a valahogy rengeteg inspiráló gondolat érkezett hozzám. Akkor még nem tudtam, hogy ebből könyv lesz, de gyorsan lejegyeztem a dolgokat, mert úgy éreztem nagyon hasznos lesz magamnak. Később, mikor még több jegyzet összegyűlt, úgy éreztem, hogy ez igen hasznos lehet másoknak is, így egy kis könyvvé formáltam az egészet.
Ez az ekönyv épp tegnap lett elérhető az Apple, eKönyv, Líra és Bookline oldalakon.
A címe: "Kényszerbetegség a lélek szemével"
Azt hiszem nem küldhetek linket, de bárki megtalálhatja a könyvet a fenti boltokban.
A könyv végig a lelkedhez szól, támogat és bátorít. Olyanoknak írtam, akik úgy érzik nyitottak egy picit spirituálisabb megközelítésre. Tehát semmiképpen se pszichológiai értekezést várjatok.
Ez az írás inkább csak egy kis kedves társad lesz, aki folyamatosan bátorít és inspirál az utadon.
Szívemből remélem, hogy segítségedre lesz!
Új vagyok itt, és remélem nem ellenkezik a fórum szabályaival, amit írni fogok. Úgy alakult a dolog, hogy egyszer, amikor sok időt töltöttem a természetben nagyon erősen arra koncentráltam, hogyan tudnék a kényszereimen segíteni, és a valahogy rengeteg inspiráló gondolat érkezett hozzám. Akkor még nem tudtam, hogy ebből könyv lesz, de gyorsan lejegyeztem a dolgokat, mert úgy éreztem nagyon hasznos lesz magamnak. Később, mikor még több jegyzet összegyűlt, úgy éreztem, hogy ez igen hasznos lehet másoknak is, így egy kis könyvvé formáltam az egészet.
Ez az ekönyv épp tegnap lett elérhető az Apple, eKönyv, Líra és Bookline oldalakon.
A címe: "Kényszerbetegség a lélek szemével"
Azt hiszem nem küldhetek linket, de bárki megtalálhatja a könyvet a fenti boltokban.
A könyv végig a lelkedhez szól, támogat és bátorít. Olyanoknak írtam, akik úgy érzik nyitottak egy picit spirituálisabb megközelítésre. Tehát semmiképpen se pszichológiai értekezést várjatok.
Ez az írás inkább csak egy kis kedves társad lesz, aki folyamatosan bátorít és inspirál az utadon.
Szívemből remélem, hogy segítségedre lesz!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: