Tigriscápa lopott kamerát — fotó
2013. szeptember 15. 20:18
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
De amúgy érdekes, hogyha a cápa elvette a kamerát, akkor mivel kamerázták le?
2013. szeptember 16. 15:05
Én halálra ijedtem volna, ha odaúszott volna hozzám egy cápa, és kiszedte volna a kezemből a gépet. De minden esetre ügyes cápa.
2013. szeptember 16. 17:23
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
2013. szeptember 17. 18:50
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
de kis édes ez a cápa
2013. szeptember 17. 19:10
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Az egyik kedvenc állatom a cápa, még akkor is, ha az egyik legveszélyesebb állat is. Szerintem a búvárok örüljenek annak, hogy épp bőrrel megúszták, mert a cápa ezt vehette volna fenyegetésnek is, hiszen a tigriscápa területére hívatlanul mentek..
2013. szeptember 17. 19:18
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
de cuki ez a cápa
2013. szeptember 17. 20:01
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Mint minden cápa, meg akarta ízlelni, mert alapból kíváncsi élőlény. Amúgy több millió az esélye, hogy megtámadjon egy cápa, viszont ×3 akkora az esély, hogy villám csapjon beléd. Tehát...
A cápa inkább a természetes zsákmányához ragaszkodik, az embereket is max. összetévesztik a fókákkal a szörfdeszkán (a balesetek kb. 70%-a itt történik), de úgyis túl csontosnak talál, ezért kiköp, sokkal jobban szereti a fóka zsíros húsát.
Asszem túl sok volt az Animal Planetből.
A cápa inkább a természetes zsákmányához ragaszkodik, az embereket is max. összetévesztik a fókákkal a szörfdeszkán (a balesetek kb. 70%-a itt történik), de úgyis túl csontosnak talál, ezért kiköp, sokkal jobban szereti a fóka zsíros húsát.
Asszem túl sok volt az Animal Planetből.
2013. szeptember 18. 07:20
O_O.. Én sokot kaptam volna.. Mázli hogy ledobta.. Különben 4millió forintos felszerelés kárba veszett volna.. Pedig az elég sok pénz
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: