Sztárok és legnagyobb félelmeik VII.
2013. szeptember 15. 20:22
sajnálom jennifert, mert ő egy olyan sztár, akinek azért kell repülnie.
2013. szeptember 15. 20:32
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Haha Jennifer ♥♡ sajnalom. ♡♡
2013. szeptember 15. 20:56
hát a repüléskor kicsit én is szoktam piálni, de nekem segít, de biztos vagyok benne, hogy Jennifer többet repül, mint én...
2013. szeptember 15. 22:13
Adam és Joel.
Annyira aranyosak, bár Joel félelme egy kicsit furcsa.
Tyler szerintem nagyon jól kezeli a dolgot, mert nem hagyja, hogy legyőzze a félelme, de azért remélem vigyáz magára.
Max meg pont olyan alkat, akinél a férfi mell előfordulhat. De ha még esélye is lenne rá, meg tudja előzni a dolgot.
Sokan félnek a repüléstől, nem csak Jennifer. Lehet rám is rám fog törni a félelem, ha egyszer fel kell majd ülnöm egyre. Már pedig valamikor biztos kell majd, ha el akarok jutni a kedvenc helyeimre.
Tyler szerintem nagyon jól kezeli a dolgot, mert nem hagyja, hogy legyőzze a félelme, de azért remélem vigyáz magára.
Max meg pont olyan alkat, akinél a férfi mell előfordulhat. De ha még esélye is lenne rá, meg tudja előzni a dolgot.
Sokan félnek a repüléstől, nem csak Jennifer. Lehet rám is rám fog törni a félelem, ha egyszer fel kell majd ülnöm egyre. Már pedig valamikor biztos kell majd, ha el akarok jutni a kedvenc helyeimre.
2013. szeptember 16. 16:53
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Köldökök, madarak és a férfi mell? Ejha... micsoda félelmek, oké még a madarakat megértem, de azért a többi... ahwf...
2013. szeptember 16. 21:02
Idézet (linna @ 2013.09.15. 22:12)
Amint megláttam a cikk szereplőit, tudtam, hogy malna90-írta!
Jo cikk lett köszi!
Jo cikk lett köszi!
De édes vagy, köszönöm!
2013. szeptember 28. 12:15
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Tyler. <3 Fél a cápáktól, mégis szörfözik. Ez olyan, mint én kiskoromban: féltem a sötéttől, de rühelltem, ha felkapcsolták a villany...Valamiért szerettem félni. Csak úgy volt az igazi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: