Miley Cyrust nem érdekli vőlegénye
2013. szeptember 15. 17:30
Eddig tartott a nagy szerelem? Remélem, együtt maradnak, mert Mileynak sokkal jobb, ha van mellette valaki.
2013. szeptember 15. 17:44
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
WTF???? Most ez tényleg komoly? a cím: "Miley Cyrust nem érdekli vőlegénye", és ezt azzal támasztják alá, hogy Miley már nem követi Liam-et? Nameg, még nem írtam egy ilyen cikk alá sem, de Miley, vagy Liam még egyszer sem nyilatkozott olyenról, hogy meg romlott a kapcsolatuk.. akkor mondhatnánk azt is ennyi erővel, hogy vége a kapcsolatnak, mert Miley nem jól főz, vagy, mit tudom én. Hallottatok már olyanról, hogy magánélet? vagy, hogy bulvársajtó, és szennylapok??? Star magazin, Hollywoodlife.. sorolhatnám. Na meg milett veled Miley..
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2013. szeptember 15. 17:48
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Na ne, ez a cikk már több mint szánalmas. Egyrészről ki a francot érdekel, kit követ és kit nem (és egyáltalán kinek van ilyenre ideje?), másrészről nem lehet ilyen lényegtelen hülyeségből konzekvenciát levonni, semmit nem tudtok róluk, nem ismeritek őket. Apropó, nincs is jogotok (el)bírálni őket. Ahj, öreg vagyok én már ehhez.
2013. szeptember 15. 18:26
Csak mert nem követi a twitteren az nem egyenlő azzal hogy "nem érdekli" őt Liam.
2013. szeptember 15. 18:27
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
MICSODA VÉTEK! -.- Én se követem a pasim minden egyes hozzászólását facebook-on az nem jelenti azt h nem érdekel... -.- Nem írom ki az évfordulón, meg a szülinapján a jókívánságot, mert NEKI mondom el... ez milyen gáz már... ez nem cikk.. ez egy sz.r...
2013. szeptember 15. 18:58
Már nem unják ezt a témát?!?.. Mert én már nagyon
2013. szeptember 15. 18:59
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
mi lett veled Miley? Jó kérdés.
2013. szeptember 15. 19:21
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Jaj csak ne szakítsanak!!!
Imádom őket!
2013. szeptember 15. 20:17
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Istenem, attól hogy nem követi őt a Twitteren, az nem azt jelenti feltétlen hogy nem érdeklődik iránta. A cikk írója is közölte hogy Liam nem igazán használja a közösségi oldalát, akkor meg egyébként sincs sok értelme követni.
2013. szeptember 15. 20:24
én már Liam helyében otthagytam volna Mileyt, de ez az ő dolga.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.