Miley Cyrust nem érdekli vőlegénye
2013. szeptember 15. 16:27
Idézet (miley900 @ 2013.09.15. 16:23)
"Mi lett veled, Miley?" - Unalmas már ez a mondat.
Egyetértek.
Nee!
Nem szeretném őket külön látni, habár Liam nem a szívem csücske, nekem egyszerűen nem szimpatikus, de mivel Miley boldog vele, ezért azt szeretném, hogy együtt maradjanak.
Az utolsó mondat... Inkább mi lett a világgal, hogy az emberek ennyire érzéktelenek és előítéletesek lettek?!
Az utolsó mondat... Inkább mi lett a világgal, hogy az emberek ennyire érzéktelenek és előítéletesek lettek?!
Na azért azt tisztázzuk, hogy ez még nem azt jelenti, hogy szakítottak, csak azt, hogy elhalasztották az esküvőt. Amúgy amíg ők nem nyilatkoznak a kapcsolatukról, addig ez az egész csak találgatás, szóval nem hiszek el belőle semmit. Ami pedig Miley-t illeti... majd megjön az esze, békén lehetne már hagyni, mert ez már terrorizálás a média és az emberek részéről, amit vele csinálnak. Mintha a világ összefogott volna egy ember ellen, aki egy kicsit különcebb, mint az átlag ember.
2013. szeptember 15. 16:57
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
remélem hogy nem fognak szakítani és jóra fordul köztük minden mert ha Miley szingli lesz akkor rá fog hajtani Justinra
2013. szeptember 15. 16:59
Milyen meglepő...Én össze nem házasodnék vele Liam helyében.
2013. szeptember 15. 17:00
adri001
minden egyes cikkel kezdem egyre jobban megutálni Mileyt
Nyugi, nem vagy egyedül.
minden egyes cikkel kezdem egyre jobban megutálni Mileyt
Nyugi, nem vagy egyedül.
2013. szeptember 15. 17:03
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
OMG ez komoly?! Nem követi a twitteren, akkor 10000%, hogy szakítottak! O.O
______________________________ kicsinál a mai világ logikája, komolyan ... Jó lenne végre leszállni a Földre, mert itt van az élet, nem a csillagok közt. Ilyenkor elgondolkozom, hogy milyen jelentéssel bír a "magánélet" szó? Vagy egyáltalán létezik még? Miért nem lehet leszállni a sztárok életéről? Elhiszem, hogy az emberek többsége már ebből él (vagy ezért..) és oké, hogy vannak dolgok amiket kiveséznek vagy beszél róla a társadalom... De van egy határ. Az más kérdés, hogy az adott személy ezt élvezi, vagy sem, attól függetlenül ez már pofátlanság. És a gusztustalan fajtája.. Hagyják már élni az embereket könyörgöm! És nem csak Ms. Cyrusra értem...
Mi lett vele? FELNŐTT? o.O Persze, az tény és való, hogy az nem egyenlő a seggrázással és csöcskidobálással, de ő így csinálja .. Szabad ember? Megteheti? Y&Y
Az meg, hogy milyen példát mutat, és erre néznek fel a rajongói nem a 54553418654615436. ember dolga... Ha nem szereted akkor nem is foglalkozol vele és nem ezt tekinted példának... Ha meg valaki(k)nek ez kell, hát akkor kedves egészségükre, ha ezt tartják példának ... SZ_RJUK MÁR LE 83 MÉTERRŐL KERESZTBE, MIKOR MIT MIÉRT HOGYAN TESZ A MÁSIK EMBER!!!
Rohadtul unalmas már -.-
______________________________ kicsinál a mai világ logikája, komolyan ... Jó lenne végre leszállni a Földre, mert itt van az élet, nem a csillagok közt. Ilyenkor elgondolkozom, hogy milyen jelentéssel bír a "magánélet" szó? Vagy egyáltalán létezik még? Miért nem lehet leszállni a sztárok életéről? Elhiszem, hogy az emberek többsége már ebből él (vagy ezért..) és oké, hogy vannak dolgok amiket kiveséznek vagy beszél róla a társadalom... De van egy határ. Az más kérdés, hogy az adott személy ezt élvezi, vagy sem, attól függetlenül ez már pofátlanság. És a gusztustalan fajtája.. Hagyják már élni az embereket könyörgöm! És nem csak Ms. Cyrusra értem...
Mi lett vele? FELNŐTT? o.O Persze, az tény és való, hogy az nem egyenlő a seggrázással és csöcskidobálással, de ő így csinálja .. Szabad ember? Megteheti? Y&Y
Az meg, hogy milyen példát mutat, és erre néznek fel a rajongói nem a 54553418654615436. ember dolga... Ha nem szereted akkor nem is foglalkozol vele és nem ezt tekinted példának... Ha meg valaki(k)nek ez kell, hát akkor kedves egészségükre, ha ezt tartják példának ... SZ_RJUK MÁR LE 83 MÉTERRŐL KERESZTBE, MIKOR MIT MIÉRT HOGYAN TESZ A MÁSIK EMBER!!!
Rohadtul unalmas már -.-
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2013. szeptember 15. 17:03
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Fogalmam sincs mivan veluk. Szeretem Mileyt meg szepek egyutt, de nekem Liam nem mindig volt szimpi. Alig van kep ahol boldognak tunik Mileyval (bar ez csak kamerak elott van). De remelem minden rendben van veluk
2013. szeptember 15. 17:29
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (cintia2000 @ 2013.09.15. 16:57)
remélem hogy nem fognak szakítani és jóra fordul köztük minden mert ha Miley szingli lesz akkor rá fog hajtani Justinra 
Figyelj... Nem értem a logikádat. Ha JB tetszene neki, már régen megtehette volna. Miért pont Justin kéne Mileynak? Ne értsd félre, én szeretem Justint, de azért mégis.. Nem hiszem, hogy pont ő kéne Mileynak.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.