Miley Cyrust nem érdekli vőlegénye
2013. szeptember 15. 13:45
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ez a kapcsolat mind2-őjüknek érzelmileg megterhelő és fájdalmas.Szerintem vagy tartasanak szünetet vagy egyszerűen szakítsanak és kész ez már egyikőjüknek se jó meg szerintem az eljegyzést is elsiették...
2013. szeptember 15. 13:47
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
nem értem, miért kell Lexit "támadni", mikor ő valószínűleg csak lefordított egy csodálatos, amerikai hírportálról származó cikket.
csodálatos látni, hogy egy olyan világban élünk, ahol ha valaki nem követi a párját twitteren, rögtön tönkremegy a kapcsolatuk. azt hiszem, megyek szakítok barátommal, mert nem lájkolgat halálra fészbukon... pff. sokkal elfogadhatóbb indok ennek a media whorenak a viselkedése - viszont ez sem a megromlás miatt van, hanem inkább emiatt romlott meg az egész kapcsolatuk, amin egyáltalán nincs mit csodálkozni, épeszű ember már régen feladta volna ezt az egészet. így az egész csak májlika hibája, Liam egyébként is normálisnak tűnik, különbet érdemelne egy ilyennél. és nem, ezt nem féltékenységből mondom, nem vagyok rajongója, egyetlen filmjét sem láttam, és közel sem álmaim férfija...
csodálatos látni, hogy egy olyan világban élünk, ahol ha valaki nem követi a párját twitteren, rögtön tönkremegy a kapcsolatuk. azt hiszem, megyek szakítok barátommal, mert nem lájkolgat halálra fészbukon... pff. sokkal elfogadhatóbb indok ennek a media whorenak a viselkedése - viszont ez sem a megromlás miatt van, hanem inkább emiatt romlott meg az egész kapcsolatuk, amin egyáltalán nincs mit csodálkozni, épeszű ember már régen feladta volna ezt az egészet. így az egész csak májlika hibája, Liam egyébként is normálisnak tűnik, különbet érdemelne egy ilyennél. és nem, ezt nem féltékenységből mondom, nem vagyok rajongója, egyetlen filmjét sem láttam, és közel sem álmaim férfija...
2013. szeptember 15. 13:47
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hagyják már egymást, szerintem jobb lenne. Liam már az agyamra megy. Miley meg úgyis talál 1000-szer jobb pasit, mint ez...
2013. szeptember 15. 13:49
se veled se nélküled kapcsolat... szakítaniuk vagy szüneteltetniük kellene...
2013. szeptember 15. 13:51
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Alapból nem lenne gáz, hogy nem követi twitteren. De figyelembe véve, hogy már egyszer szétmentek, valamint Miley viselkedését, stb. talán több dolog van emögött az apróság mögött, mint az, hogy nem a neten élik az életüket...
2013. szeptember 15. 13:52
Nagyon szeretem Miley-t és Liam-et,de Miley kicsit túllőtt a célon a viselkedésével. Emellett nem csak Miley az,aki kezd szánalmas lenni,hanem a média is. Minek foglalkoznak olyan dolgokkal,amik nem tartoznak a világra? Sztárhírek,sztárhírek...az oké,hogy halljuk az újdonságokat a kedvenceinkről,de sokszor túlzásba viszik ezt az egészet.Ez a twitter-es dolog pedig nevetséges...
2013. szeptember 15. 14:00
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Azért van a cikk mert Miley nem követi a twitteren Liam-et?? Ez hülyeség... Felesleges a találgatás, ők tudják mi van velük, és ez az ő dolguk. Ennyi.
2013. szeptember 15. 14:01
Szerintem jobban jár Liam ha elhagyja Mileyt, vagy legalábbis különválnak... Régebben tetszettek együtt, nagyon aranyosak voltak, de most, hogy Miley ilyen züllött, háát...
2013. szeptember 15. 14:01
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Most komolyan azért kellett egy külön cikket írni, mert Miley már nem követi Liam-et Twitteren? Hát ennek rohadt sok értelme van, meg kell hagyni.
Szerintem ez is olyan civakodós-pletykalapoknak való kapcsolat (lesz), mint annó Bíber-Selena kapcsolata.
Szerintem ez is olyan civakodós-pletykalapoknak való kapcsolat (lesz), mint annó Bíber-Selena kapcsolata.
2013. szeptember 15. 14:05
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát én se bírnám Miley mellett!
2013. szeptember 15. 14:08
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Na emberek, ilyen egy jó reklámfogás!
Eddig is egy rakás szerződés tartotta őket össze, nem a szerelem. Nagyon kezdem azt gondolni, hogy mindig is muszájból jártak együtt, sőt ez az eljegyzés is azért volt. Képtelen vagyok elhinni, hogy egy ilyen férfinak, mint Liam pont egy seggrázós, r*banckodós, kiégett májliszájrüsz kell. Amúgy miért olyan nagy tragédia, ha nem követi a Twitteren? Túl nagy jelentőséget adnak az emberek a Twitteres dolgoknak. Miley le van csúszva, csak a lapos feneke rázásával, gusztustalan ruhákkal(?) és a szexualitás ízléstelen módon történő bemutatásával tud köztudatban maradni. A kis 12 éves rajongói meg őt tartják elsőszámú, sérthetetlen példaképnek. I don't wanna live on this planet anymore.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 15. 14:16
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Szerintem már nincsenek együtt, csak gondolom ez még nem nyilvános. Ezen én nem is csodálkoznék, mert ahogy Miley viselkedik azt nem sokan tűrnék, a VMA-s 'táncával' pedig szerintem teljesen megalázta Liamet. Sajnálom, hogy így alakult, de fiatalok lettek volna még egy házassághoz mindketten és még nem élték ki magukat.
2013. szeptember 15. 14:24
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Szerintem sincs minden rendben velük, sőt már tényleg kérdéses az is, hogy együtt vannak. De azért azt, hogy már olyan világban élünk, hogyha nem követi Twitteren és egyéb oldalakon a párját akkor már nincsenek együtt...Ilyet! Nem hiszem, hogy ez alapján kellene az embereknek és a médiának eldöntenie, hogy egy párt alkotnak vagy sem.
2013. szeptember 15. 14:25
|
|
bian1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 187733 offline
|
én a helyébe már rég elhagytam volna miley-t, de ők tudják h mitcsinálnak. ez az ő életük. hátha sikerül helyre hozniuk a kapcsolatukat és remélhetőleg miley-nak is meg jön a jobbik esze. remélem majd kibékülnek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.