Vámpírnaplók: hamarosan itt az 5. évad!
2013. szeptember 16. 07:57
Ninán nem állnak jól az ilyen színek szerintem.... De ez csak az én véleményem, nem számít semmit, amúgy köszi, hogy végre írtatok valamit a vámpírnaplókról! 3 hete minden nap megnézem az oldalt de csak azt láttam: Derült égből a vámpírok közé-t. De jó, hogy már van ez!
2013. szeptember 16. 11:13
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
Én már nem bírok tovább várniiii
*.*
2013. szeptember 16. 19:49
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Örülök, hogy nem erőltetik tovább ezt az Ősi vámpírok vonalat, bár valahogy mégis hiányozni fog majd Klaus és Elijah
Nagyon várom a folytatást már.
2013. szeptember 16. 21:07
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Mindjkárt jönn!!!!
ÍÍÍÍ dejó
2013. szeptember 20. 16:33
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Hát kíváncsian várom!!
2013. szeptember 24. 16:47
Sajnálom az utóbbi két évadot, mert nekem nagyon nem tetszett. Egy kicsit gondolkoztam azon, hogy elkezdjem-e nézni az ötödik évadot, de azt hiszem, adok neki egy esélyt, viszont ha nem fog meg magának az első egy-két epizóddal, akkor végérvényesen is kaszálom.
2013. szeptember 25. 21:47
juuuuuj, máár nagyon vároom
D de jóó lesz :DDD
2013. szeptember 26. 15:17
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Már itt az 5. évad ami szintén arról fog szólni,hogy Elena játsza az áldozatott nem tudja melyik pasit akarja és valaki a barátai közül megint meghal miközben őt védi, szerintem négy évad ebből bőven elég volt csinálhatnának már valami új dolgot. Úgy viselkednek mintha ők ártatlan bárányok lennének Klaus és a testvérei meg a gonoszok akiktől meg kell szabadulni, de ha arról van szó ők is megöltek bárki ha az útjukban állt (13 boszorkány, Klaus tesvére, Bonnie anyukája stb.) ez persze tök normális
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: