Justin Bieber édesapját megműtötték
2013. szeptember 15. 09:53
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úristen, remélem nem komoly baja volt. De valaki tudja, hogy milyen műtét volt?
Justin azt is megtehette volna, hogy nem repül oda, mert gondolom lenne neki vagy 1000 másik dolga, de még is az apukája mellett akart lenni.
Justin azt is megtehette volna, hogy nem repül oda, mert gondolom lenne neki vagy 1000 másik dolga, de még is az apukája mellett akart lenni.
2013. szeptember 15. 09:57
Még szép, hogy odarepül. Bár amekkora ripacs..
2013. szeptember 15. 10:04
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Filmfan719 Ja de én ettől nem szeretem jobban!
2013. szeptember 15. 10:22
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
majomka03
Jeremy nem halt meg!!!!!!!
Utolsó bekezdés:
A családnak és a civileknek sem kell aggódniuk, ugyanis Jeremy Bieber műtétje kedden sikeresen lezajlott.
és nagyon kedves volt Justin-tól természetesen mindenkinek a család az első
Jeremy nem halt meg!!!!!!!
Utolsó bekezdés:
A családnak és a civileknek sem kell aggódniuk, ugyanis Jeremy Bieber műtétje kedden sikeresen lezajlott.
és nagyon kedves volt Justin-tól természetesen mindenkinek a család az első
2013. szeptember 15. 10:27
|
|
DorciDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211231 offline
|
Ez kedves volt tőle, bár ettől nem szerettem meg jobban...
2013. szeptember 15. 10:35
Hát már nem azért, de ennek a világ legtermészetesebb dolgának kéne lenni, hogy a családtagjainkkal vagyunk, ha szükségük van ránk. De ha ez manapság ilyen nagy hírnek számít, akkor valami tényleg nagyon el van cseszve a világban...
Ez nekem olyan természetes dolog, mint lemenni a boltba. De látszik, hogy ő ebből is hasznot akart húzni...
Egyébként meg legyen bár mekkora baja, én valahogy nem tudom sajnálni az apját, ha arra gondolok, hogy nagy részben neki köszönhetjük, hogy ez a szép szál fiú, itt szennyezi a zenei életet.
Egyébként meg legyen bár mekkora baja, én valahogy nem tudom sajnálni az apját, ha arra gondolok, hogy nagy részben neki köszönhetjük, hogy ez a szép szál fiú, itt szennyezi a zenei életet.
2013. szeptember 15. 10:41
wiky96 az első részeddel egyet értek a másodikkal már kevésbé..
2013. szeptember 15. 10:50
|
|
BelieberSzinti6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 206159 offline
|
És akkor most mondjátok, hogy szívtelen fiú.
Nagyon aranyos volt!!
<3
Nagyon aranyos volt!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: