De sztem az,hogyha párkapcsolatban élünk és megvédjük a szerelmünket,ez egy harmonikus kapcsolatban magától értetődő .
Liam Payne megvédi barátnőjét
2013. szeptember 15. 13:49
Liam már csak ilyen.
De sztem az,hogyha párkapcsolatban élünk és megvédjük a szerelmünket,ez egy harmonikus kapcsolatban magától értetődő .
2013. szeptember 15. 14:03
_ToTo_ : Vicceset akartál írni?
Gondoltam szólók,hogy:Nem sikerült.
2013. szeptember 15. 14:05
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Teljesen egyet értek vele. Sophia egy ugyan olyan lány , mint más , nem értem , hogy mi benne a rossz. És ha rossz útra téríti? Nem a mi hibánk mi figyelmeztettük , de nem hallgatott ránk...mindenki a saját kárán tanul.
A másik meg... elhiszem , hogy nem mindenki szereti az 1D-t , nem foglalkozik velük , lebuzizzák , kritizálják...persze mindenkinek meg van a véleménye. De...hogyha nem érdekel titeket... akkor miért komemnteltek meg olvassátok el az olyan cikkeket , amikben tudjátok , hogy ők szerepelnek. Nem...mielőtt még bárki mondaná , hogy "te csak a cuki pofik miatt szereted őket" nem csak azért...engem igenis megfog a zenéjük. És én most nem azt mondom , hogy nem szólhattok hozzá , mert igen hozzászólhattok ,de kérlek titeket , hogy más kedvenceit ne ócsároljátok. Magatokban is el lehet mondani a véleményeteket , vagy esetleg a barátaitokkal megbeszélni , de szerintem nektek sem esne jól , ha minden 5. ember azt mondaná , hogy buzik vagytok.
és most érzem , hogy erre a kommentemre kapok hideget , meleget , de azt hiszem ez jogos.
És ezt már régóta ki akartam mondani.
A másik meg... elhiszem , hogy nem mindenki szereti az 1D-t , nem foglalkozik velük , lebuzizzák , kritizálják...persze mindenkinek meg van a véleménye. De...hogyha nem érdekel titeket... akkor miért komemnteltek meg olvassátok el az olyan cikkeket , amikben tudjátok , hogy ők szerepelnek. Nem...mielőtt még bárki mondaná , hogy "te csak a cuki pofik miatt szereted őket" nem csak azért...engem igenis megfog a zenéjük. És én most nem azt mondom , hogy nem szólhattok hozzá , mert igen hozzászólhattok ,de kérlek titeket , hogy más kedvenceit ne ócsároljátok. Magatokban is el lehet mondani a véleményeteket , vagy esetleg a barátaitokkal megbeszélni , de szerintem nektek sem esne jól , ha minden 5. ember azt mondaná , hogy buzik vagytok.
és most érzem , hogy erre a kommentemre kapok hideget , meleget , de azt hiszem ez jogos.
És ezt már régóta ki akartam mondani.
2013. szeptember 15. 14:35
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
Szerintem igaza van!
2013. szeptember 15. 14:38
|
|
Krisztina999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 211712 offline
|
igaza is van! nekem semmi bajom Sophieval, de én Payzer párti vagyok vagyis voltam.:s <3
2013. szeptember 15. 15:24
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
OMHFG!.. Aztamindenit olyan mérhetetlen röhögőgörcs kapott el... Pusztítanak? Beyla kérlek gondolkozz mielőtt írsz!édes jó isten..hova kerültem(?)! Miért lenne az ő hibájuk? Talán inkább a szüleik hibája , hogy így nevelték őket, hogy csak őrült hisztizéssel kaphatnak meg bármit..de ez nem így működik!
És nem sűrűn foglalkoznak ilyen dolgokkal..De mondjuk , hogyha te is híresség lennél és minden nap mindenki rólad meg a magán életedről csámcsognak , szerintem te is szíved szerint elküldenéd őket az anyjuk körülbelüli irányába....
Szerintem egyébként semmi baj nincs azzal , hogy Pl. Liam most megvédte Sophia-t...
És nem sűrűn foglalkoznak ilyen dolgokkal..De mondjuk , hogyha te is híresség lennél és minden nap mindenki rólad meg a magán életedről csámcsognak , szerintem te is szíved szerint elküldenéd őket az anyjuk körülbelüli irányába....
Szerintem egyébként semmi baj nincs azzal , hogy Pl. Liam most megvédte Sophia-t...
2013. szeptember 15. 16:11
|
|
halmaijulcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 209177 offline
|
Jó az olyan barát mint Liam
<3
2013. szeptember 15. 16:13
Melcsy24 nem mindha olyan sok nedatív hozzászólás lenne a cikknél.
2013. szeptember 15. 16:17
Ezaz. Liam mindig kifog állni Sophia mellett akárhogy is nagy hangot adnak az utálkozók a lánynak... Ám meg én már kezdem megkedvelni a csajt, bár tény hogy Dani szimpibb volt. - de ez már a múlt.
2013. szeptember 15. 17:17
Még természetes,hogy megvédi o.o Illetve aranyos tőle, nem hagyja,hogy megalázzák a barátnőjét,bár annyira nekem se szimpatikus
2013. szeptember 15. 17:38
aranyos tőle, szerintem ezt mindenki megtenné a bandából
de attól még nem kedvelem Sophiat. x
de attól még nem kedvelem Sophiat. x
2013. szeptember 15. 17:38
Szép,hogy megvédi,de ahogy Danira reagált a This is uson én nem hagytam volna!
2013. szeptember 15. 18:05
Szerintem aranyos, hogy megvédi, mert bár én is jó ideig nem kedveltem Sophiet, a maga módján ő is édes. Senki nem érdemli meg, hogy alaptalanul utálják!
2013. szeptember 15. 18:10
Ez egy értelmes megmozdulás volt. És még jó, h megvédi a barátnőjét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: