Liam Payne megvédi barátnőjét
2013. szeptember 15. 12:05
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
De milyen igaza van
2013. szeptember 15. 12:14
Részben igaza van............senkinek sem esne jól olyakat olvasni magáról
2013. szeptember 15. 12:23
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Imádom Liamet, ehhez kétség nem fér. Nekem egyáltalán nem szimpatikus Sophia, de ha Liam emellett a lány mellett boldog, elfogadom. Az pedig, hogy kiállt a barátnője mellett, és persze mellettünk, csak azt tükrözi, hogy milyen jó neveltetésben volt része.
Mellesleg, az a kép, engem földig tiport *p*
Mellesleg, az a kép, engem földig tiport *p*
2013. szeptember 15. 12:53
Liamnak igaza van!
(bár én nem kedvelem Sophiát, de sok boldogságot nekik!)
2013. szeptember 15. 12:57
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
imádom Liam-et meg minden de ez pont olyan sztori mint a hayloros..a rajongók mindig megérzik hogy ki az aki csak a pénzre és a hírnévre hajt.. meg nem tudom hogy föl tünt e neki de rossz hatással van rá sophia..a szülinapján holt részeg volt amikor csak keveset ihatna a vese problémái miatt..meg én még egy képet nem láttam volna amin mosolygott vola mikor sophiával volt ellentétben danielle-el meg olyan képet nem láttam vele mikor nem mosolygott volna..és a legjobb meg az h sophia liam saját szülinapján smárolt egy másik pasival..ez a nő egy ribanc és vele nem lesz boldog liam..ellentétben danielle-el ..én nem hiszem el hogy liam nem gondol még rá..és szerintem még mindig szereti és lesz még olyan mikor vele lez én ezt tudom és hiszek benne.
2013. szeptember 15. 12:58
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
ez nagyon cuki tőle. és tényleg bunkóság rosszat írni Sophiáról
2013. szeptember 15. 13:01
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Hát...végül is,jogos.De tweetelhetnek akármennyit,nem ők az egyetlenek,akik képtelenek leállítani a médiát/a rajongókat/vagy az utálkozókat.Fölösleges ekkora hűhót csapni.
2013. szeptember 15. 13:14
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
egyetértek liammal
2013. szeptember 15. 13:26
Megvédi a barátnőjét. De újdonságnak hallatszik. Mintha ez lenne az első ilyen eset.
Persze ő az 1D-ből való igy nagyobb hangot és hirértéket kell neki adni.. Nevetséges.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: