Starity

Miley Cyrust törlik az internetről

20 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 13. 22:49 #41
- törölt felhasználó -    
directionergirls123: de leoltottad. Ja nem. smileeee.gif Fogadok, te nem szereted a Biebert vagy a The Wantedet, esetleg valaki mást, és szinte biztos, hogy ócsároldat már. Mégsem vagy rájuk féltékeny nem igaz? smileeee.gif Amúgy azért lehet kommentelni, hogy leírd a véleményed. Ő leírta.
A cikkhez szólva:
Ez nagyon jó ötlet, 1000 hála annak aki ezt kitalálta biggrin.gif Mondjuk én nem t töltöm le, mert amíg ilyen úgyse keresek rá a neten. " Nem magamutogatás gyanánt pucérkodik a klipben, hanem mert ezzel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a dal a szomorúságról szól." Na, én itt felálltam, odamentem a könyvespolchoz, kerestem egy jó vastag könyvet és azzal ütöttem magam fejbe. Ennek van valami logikája, vagy csak én nem értem? biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning, MadHatter
2013. szeptember 13. 22:49 #42
LittleLillaDreamer
LittleLillaDreamer
visszatérő vendég

StátuszWayer szív, Wayer lélek Wayer leszek amíg élek!:)))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 385
Csatolások: 0
Azonosító: 211469
Muhahahaha biggrin.gif Nicolas Cage biggrin.gif
2013. szeptember 13. 22:51 #43
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (fekete.norina @ 2013.09.13. 22:20)
Ez komoly?
Miley egy hatalmas egyéniség, csak sok ember nem érti meg, ezeknek az embereknek a többsége leragadt a Selena Gomez és Ariana Grande-féle nyivákoló celebeknél.
Miley egy gyönyörű, tehetséges, meg nem értett lány, akit támogatni kéne, nem törölni az internetről.

Höhh. Tehát ha jól értettem, amit írtál, akkor Mileyt csak simán nem értik az emberek. Nos, ezzel nem értek egyet. Rengeteg könyvet olvastam, egész nap versesköteteket bújok, sok filmet is néztem már, de arra nem tudok rájönni, hogy mit takar az, ha valaki nyalogat egy koszos kapácsot vagy baltát, vagy mit tudom én, hogy mi az. Mellesleg tele van baktériumokkal, meg minden kimondhatatlan nevű piszkokkal. Van ennek valami rejtett jelentése? Nem hinném, ugyanis az, hogy tök pucér a csaj gyakorlatilag minden második nap, amikor csak van lehetősége, akkor rázza a lapos fenekét a tízéves rajongóinak, vagy éppen az, hogy elr*bancosodott nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy nagyon szomorú. Ha annyira el lenne veszve, akkor nem a seggét mutogatná egész nap, és nem viselkedne úgy mint egy kiélt, kiégett énekesnőcske, akinek az utolsó esélye, hogy fenntartsa a nevét az az, hogy minél kevesebb ruha van rajta. Az a gond, hogy még Selena is jobb Mileynál, Ariana meg főleg. Miley tönkretette magát, nagyjából fél világ szerint egy önsajnáltató kislányka, aki annyira fel akar már végre nőlni, hogy nevetség tárgyává teszi magát - mivel az emberek nem éppen pozitív dolgok miatt beszélnek róla. Miley tehetsége átlagos, a legrosszabb értelemben átlagos. Prábálja utánozni a legendás énekesnőket, egy kis Lana Del Rey stílussal vegyítve, de nem igazán akar neki összejönni a dolog. Meg nem értett... Hát szerintem mindenki érti, hogy Miley mit reklámoz. És azt a dolgot nem éppen támogatni kéne. Így is egy borzalmas világban élünk, gondolj bele, ha minden kis tizenkét-három éves kislány olyan lesz mind Miley most... Ez a jövő elk*rt generációja sajnos. Valahogy régebben azok tudtak sikeresek lenni, akik nem a testüket, hanem a hangjukat mutogatták a közönségnek. De mivel Miley nem képes a zenéjével megállni a helyét, itt jön a képbe az, hogy gyakorlatilag ahogy megnyitom az internetet, rögtön Miley feneke, melle, keservesen nevetséges műsírása vagy egyéb testrészei látványával kell találkoznom. Nincs is kedvem netezni már, mert mindig a képembe nyomják a Májliszájrüszt. nea.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning
2013. szeptember 13. 22:55 #44
orsi14678
orsi14678
visszatérő vendég
Hozzászólás: 237
Azonosító: 195103
most akkor ha szomorú a kedvem akkor pucér vagyok? ennek semmi értelme -.- annyi esz van mint egy kukának.....pont, hogy mindenki arra fog koncentrálni, hogy pucér és nem arra,hogy sír....
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. szeptember 13. 22:55 #45
kreka33
kreka33
visszatérő vendég

StátuszMiért ne?
Hozzászólás: 185
Azonosító: 200169
Végül is MadHatter... ebben is van logika, amit mondasz... csak tudod, (vagy legalábbis engem így világosítottak fel a világ és a hírnév összefüggéséről), hogy amit a világ botrányosnak tart, általában mindenki azt néz, mert így lesznek híresebbek... de nincs mit tenni, nem én vagyok a góré (még) szóval elviseljük, nem bántjuk... és kész.
2013. szeptember 13. 22:55 #46
Nika
Nika
új tag

StátuszBroken
Hozzászólás: 95
Azonosító: 194838
Hát egyszerűen eldobom az agyam!!!Hová fajul még az emberiség??!!Mi tett, könyörgom mit tett??!!rohadjon meg aki ezt kitalálta!!!Most nagyon ideges lettem!! :@@
2013. szeptember 13. 22:57 #47
orsi14678
orsi14678
visszatérő vendég
Hozzászólás: 237
Azonosító: 195103
MadHatter teljes mértékben igazad van
2013. szeptember 13. 22:59 #48
- törölt felhasználó -    
De hát directionergirls123: Szerintem ABBAMania lány. Még szerencAdse, hogy nem akarják lányok milliói. biggrin.gif
2013. szeptember 13. 23:00 #49
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Idézet (Florahh @ 2013.09.13. 22:28)
Ez már nevetséges, de komolyan hova fajul a világ?! Bár egy NO Justin Bieber vagy No Selena Gomez jól jönne xD

Úgy tudom egy Justin Bieberes szűrőt már csináltak valamikor tavaly rohog.gif

Idézet (directionergirls123 @ 2013.09.13. 22:29)
Drága LittleWalker: Ha lehetne én téged törölnélek le a föld felszínéről a féltékeny pofáddal együtt.
Nyálbanda?Azért nyálbanda mert jól néznek ki veled ellentétben?Mert több millió lány ölni tudna értük te meg senkinek sem kellessz?Azért mert elérték azt amiről te álmodni sem mersz?Amiért világsikert arattak, és a legjobb brti banda címét is viselik?Amiért rengeteg díjat kaptak, és mindenki mást vernek minden "versenyen", szavazáson?
Ha nem szereted őket, ne szeresd, de tarts tisztában mások érzéseit, és a szánalmas véleményedet tartsd magadban wink.gif
Ha ez a kis üzenet meghaladja a képességeidet, akkor kért meg anyucit hogy segítsen elolvasni wink.gif
Puszillak édes <3

Kérlek NE kezd... Nem unjátok még, hogy minden cikknél, ahol véletlen valaki megemlíti Justin Bieber vagy a One Direction nevét egyből szitkozódásba kezdtek? Tudom rosszul esik, hogy a kedvencedet bántják, de nyelj egy nagyot és görgess tovább. Attól, hogy valakinek negatív véleménye van, nincs jogod leszánalmasozni. Nem tetszhet mindenkinek minden, fogadd el. pardon.gif

Off vége excl.gif

Én nagyon szeretem a Wrecking Ballt, mint dal. Tényleg egy gyönyörű popballada, teli érzelmekkel. A varázs azonban egyből elmúlik, ha látom a klipet is.
Vannak benne teljesen jó a dal hangulatához illő jelenetek (sírás, faltörés).
Azonban nem értem Mileyt. Azt mondja, hogy ez egy szomorú dal, és a meztelenségével is ezt szimbolizálja. Eddig semmi baj nem lenne, mert a meztelenség szimbolizálhat egyfajta összetörtséget, sebezhetőséget. DE nem úgy, ahogy ő bemutatja! Rúdtáncosként vonaglik a golyón,kihívóan harapdálja a száját, nyalogatja a kalapácsot és a fenekét a kamerába tolva fekszik a földön. Ez mégis hogy illik a szomorú jelzőhöz? blink.gif
Sajnálom, pedig nagyon vártam ezt a klipet és most nagyot csalódtam. Jó lenne, ha Miley végre észheztérne.

Az alkalmazással nem értek egyet, ennyi erővel sok minden mást is tiltani kellene ( szinte mindent, ami a neten van). Inkább, a szülők tanítsák meg reálisan gondolkodni a gyereküket, hogy tudják mi a követendő és mi a rossz példa.

Nicolas Cagees videó pedig oltári, végigröhögtem az egészet _nevet.gif
2013. szeptember 13. 23:03 #50
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (kreka33 @ 2013.09.13. 22:55)
Végül is MadHatter... ebben is van logika, amit mondasz... csak tudod, (vagy legalábbis engem így világosítottak fel a világ és a hírnév összefüggéséről), hogy amit a világ botrányosnak tart, általában mindenki azt néz, mert így lesznek híresebbek... de nincs mit tenni, nem én vagyok a góré (még) szóval elviseljük, nem bántjuk... és kész.

Éppen azt mondom, hogy Miley csak a botrányaiból tudja magát fenntartani, mert nem tud köztudatban maradni a tehetségével(?), de a pucérkodásból sem lehet megélni sokáig. Miley menedzserei kapaszkodnak amibe csak bírnak (jelen esetben ez a twerk vagy mi a jóég), mert közel a süllyesztő. És nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de én kezdek beleunni a feneke látványába. Mostanában egyre inkább irritál, attól függetlenül, hogy régen szerettem a zenéjét.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning
2013. szeptember 13. 23:04 #51
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Hát ez marhanagy XDDD
2013. szeptember 13. 23:05 #52
- törölt felhasználó -    
biggrin.gif Jó ez a paródia! biggrin.gif Am meg ez a MIlext letiltó alkalmazást biztos nem fogja senki önszántából letölteni. MAx a szülő a tininek hogy ne vegyek rossz példát szájrúsról!
2013. szeptember 13. 23:11 #53
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Ökörségnek tartom, Miley nem az antikrisztus. Annyi, de annyi valóban veszélyes és romboló tartalom van. A kedves szülők inkább az életre tanítanák a csemetéiket akkor nem kellenének ilyen nevetséges tiltóprogramok.
Ui: Imádom ezt a Cage montázst. biggrin.gif
2013. szeptember 13. 23:15 #54
- törölt felhasználó -    
"...A hírek szerint mindezt azért, mert túl sok van a számláján, és nem szeretnék, hogy a fiatal korosztály nagy része a VMA-fellépésén előadott twerkhöz hasonló csemegére találjon." Az, aki utánozza azt a fellépést, vessen magára. Sajnos elég befolyásolhatóak a rajongói ahhoz, hogy az ő példáját kövessék... Amúgy meg annyira unom már a felhajtást, ami eme lányka körül van. Élje boldogan a világát, pucérkodjon is, felőlem nyugodtan, csak ne a klipekben, utcán, fellépésen, akárhol tegye. Mert így mindig lesz ember, aki csámcsog majd rajta. Mondjuk, valamiből neki és a menedzsereknek is meg kell élni. Talán a sima Miley már nem hozott elég pénzt, vagy nem tudom, mindenesetre lendíteni kellett egy kicsit az imidzsen... Egyszer majd ráun a közönsége is.
2013. szeptember 14. 00:02 #55
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
"Elmondta, nem magamutogatás gyanánt pucérkodik a klipben, hanem mert ezzel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a dal a szomorúságról szól."

ezt ugye nem gondolja komolyan? biggrin.gif szerintem ezt még ő sem hiszi el. na mindegy azért jót nevettem.
2013. szeptember 14. 00:28 #56
- törölt felhasználó -    
Oly' mindegy, hogy a felhasználó az alkalmazást aktiválja, akkor is látni fogja a Mileyról szóló hireket itt-ott, ha egy adott oldalon van. Csak a keresőkre hatásos. Ez a numerikus és egyéb speciális jelek kiadása is csak akkor fog működni. Nem lehet csak úgy az egész rendszerről kitörölni. Ez hülyeség. Ha valakinek annyira szúrja a szemét Miley viselkedése akkor úgyse keres rá. Nem de? Ez a legegyszerűbb módszer. Az már kérdéses kinek melyik a hatásosabb. Ez a blokkolás vagy az eltekintés. A fanatikus kislányokat pedig még úgyse fogják érdekelni, mert kiváncsiskodóak és érdeklik mi történik vele. Véleményem szerint nem sokan fogják ezt alkalmazni, mert túl sok értelmét se látom. Kicsit elszaladt vele a ló, és át is esett jócskán a túloldalra, ezt én is felfogom és látom, de ez a megoldás rá? Nem hinném..
2013. szeptember 14. 00:42 #57
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
Háh végre egy cikk amin száz %-osan agyfa**t kaphatok.. biggrin.gif
2013. szeptember 14. 00:52 #58
kismutyesz
kismutyesz

StátuszNe vitatkozz barmokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre,s legyőznek a rutinjukkal.
Hozzászólás: 597
Azonosító: 161608
Szerintem semmi értelme ennek az alkalmazásnak. Még én is alig járok a Chrome áruházba rohog.gif
2013. szeptember 14. 05:28 #59
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Hát ez jó nagyon tetszik!!!!
2013. szeptember 14. 06:04 #60
N.k