Miley Cyrust törlik az internetről
2013. szeptember 15. 13:56
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nem értem mi értelme van a programnak,de ha akarják töltsék le. Én nem pazarlok erre időt.
De amúgy amit Miley mondott.. igaza van. Nehéz kimondani,de most az egyszer normális dolgot nyilatkozott.
Ez a Nicolas Cage-s verzió... LOL
De amúgy amit Miley mondott.. igaza van. Nehéz kimondani,de most az egyszer normális dolgot nyilatkozott.
Ez a Nicolas Cage-s verzió... LOL
2013. szeptember 15. 14:34
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Hát ez...
Attól függetlenül, hogy szerintem felesleges ez az alkalmazás (mivel ha nem Miley klipjeibe botlanak bele a gyerekek, akkor más videókba. a veszélyt egyszerűen nem lehet elkerülni, kivéve, ha nem engedi az ember a befolyásolható kölyköt a gép elé.), örülök, hogy a Google fejlesztői foglalkoznak az ilyen dolgokkal is.
Attól függetlenül, hogy szerintem felesleges ez az alkalmazás (mivel ha nem Miley klipjeibe botlanak bele a gyerekek, akkor más videókba. a veszélyt egyszerűen nem lehet elkerülni, kivéve, ha nem engedi az ember a befolyásolható kölyköt a gép elé.), örülök, hogy a Google fejlesztői foglalkoznak az ilyen dolgokkal is.
2013. szeptember 15. 15:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Miley most lehet,hogy egy kicsit vadabb stílust vett fel,de attól még ő ugyan az,az ember maradt,aki volt.
2013. szeptember 15. 15:59
Még jó hogy Mozillát használok gyakrabban.
Ám én nem töltöm le, tök felesleges volt ezt megcsinálni... marhaság az egész.
2013. szeptember 15. 17:12
Ezek után nem csodálom..Amiket művel ez a csaj tényleg durva.
2013. szeptember 15. 17:33
Hmmm... nagyon érdekes dolog. XD szerintem egyébként az ilyesfajta kinyilvánítása a szomorúságnak nem pont előnyös, ugyanis nem kell ahhoz levetkőzni, hogy az ember megmutathassa, mennyire elkeseredett. (szerintem)
2013. szeptember 15. 18:52
Ennyi erőből buburkát vagy a ván direksönt is törölhetnék.Ezt most nem azért mondom,hogy utálom őket,de pont ő az első,akinél ez előfordul?!Ez nagyon sántít.
2013. szeptember 15. 19:08
Juppi ...
Nem tudom biztos én velem van a hiba ...de ha szomorú vagyok nem vetkőzök le pucérra ..és nem nyalogattok kalapácst
de a mai világban ez a normális
2013. szeptember 15. 21:49
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
A YouTube amúgy hogy nem blokkolja a We Can't Stop, vagy a Wrecking Ball klipjeit, hogy csak a 18 feletti felhasználók láthassák? Ettől sokkal kevésbé durva klipeket bezzeg rögtön blokkolnak.
2013. szeptember 16. 08:35
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Én nagyon sajnálom, hogy Miley ennyire elrontotta a karrierjét! Én nagyon szerettem régen, de most már ahogy olvasom a róla szóló borzalmas cikkeket egyre jobban elszomorodom, hogy ilyen botrányos lett! Mindenesetre a számai egész elfogathatóak, de a videóklippeit már nem tudom végignézni, mert rosszul leszek a látványtól!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: