Miley Cyrust törlik az internetről
2013. szeptember 15. 08:39
|
|
RydelMaryLynchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208167 offline
|
Végre ezt megérdemelte Miley. Saját magának köszönheti!
2013. szeptember 15. 08:49
|
|
Robin foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 211744 offline
|
Ez azért szerintem túlzás,hogy a Google Crome-nem enged majd rá keresni Miley-ra!-.-"
2013. szeptember 15. 10:54
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Úristen. Ilyen bánásmódot a legádázabb ellenségemnek sem kívánnék. Ez neki olyan, mintha egy átlagos embert letörölnének pl. Facebookról, vagy ha senki sem köszönhetne nekik! Hát gratulálok, szép teljesítmény.-.-'' Büszkék lehetnek magukra...
2013. szeptember 15. 10:58
Rohadtul nem csípem Mileyt, de ez már tényleg durva. Ez azért már sok....
2013. szeptember 15. 11:40
Szerintem Miley is úgy járt mint Lady Gaga. Eleinte még a popszakmájuk kezdetén tök normálisak voltak,de ahogy egyre jobban beleolvadtak a világukba mind a ketten megőrültek.Régen én nagyon szerettem Miley szép számait és Gagáét is.Gagát az Alejandro klipje és a Judas klipje után kezdtem nem bírni. Mileyt pedig, azútán amikor ott hagyta a Hannah Montana szerepet.Most is szeretem,csak azt a nyelv mutagatását és az új stílusát nem.
2013. szeptember 15. 11:55
|
Adrienn97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 189301 offline
|
Nekem semmi bajom Miley-val... sőt! Nagyon is szeretem a zenéit. A Wrecking ball is az egyik kedvencem. Kicsit mellé nyúlt, mivel ennek a videoklipnek a mondanivalója nagyon kevés embernek jön át. Viszont aki képes megérteni az üzenetet, esze ágában sincs utálkozni, mivel fájdalommal teli az egész klip.
Komolyan sajnálom ezt a lányt, de azt is, aki ezt csinálja vele. SZÁNALMAS. Teljesen egyetértek Mirrors-al!
Csak egy percre képzeljétek magatokat az Ő helyében...
Komolyan sajnálom ezt a lányt, de azt is, aki ezt csinálja vele. SZÁNALMAS. Teljesen egyetértek Mirrors-al!
Csak egy percre képzeljétek magatokat az Ő helyében...
2013. szeptember 15. 12:26
Nekem semmi prob sincs M-mel én imádooom ♥
és ez az app egy hülyeség
és ez az app egy hülyeség
2013. szeptember 15. 12:56
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
hát sztem azért elég feltűnő ha ilyen kettőskeresztek vannak mindenhol, amúgy is szinte mindenki ismeri Miley Cyrus számait és egyebeit szóval nem hinném h sokat érne..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: