Megérkezett a második rész, melyben újabb színészeket és színésznőket mutatunk be nektek, akik nem voltak szégyenlősek és bátran játszottak olyan karaktereket, akik saját nemükhöz vonzódnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hetero színészek, meleg szereplők bőrében II.
2013. szeptember 13. 21:56
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (Daisy88 @ 2013.09.13. 21:54)
Elég gáz lehet ilyet játszani 
Mért lenne gáz? A homoszexuálisok is ugyanolyan emberek, mint a heterók. Elég szűk a látóköröd...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. szeptember 13. 21:57
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Daisy88, nem értek egyet. Ez nagy bátorságra vall, én tisztelem az ilyen embereket. Az sem zavarna, ha a valóságban is melegek lennének, ugyanolyan emberek, mint mi
2013. szeptember 13. 22:03
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Daisy88 @ 2013.09.13. 21:54)
Elég gáz lehet ilyet játszani 
Szerintem ez a megjegyzés gáz...
Imádom a Teljes napfogyatkozást; Leo a kedvenc színészeim egyike, na meg Rimbaud a kedvenc költőm. Szerintem az egy remek film, tökéletes bemutatja a két költő kapcsolatát. Köszi a cikkért, nagyon jól össze lett gyűjtve!
2013. szeptember 13. 22:16
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Még egyik filmet sem láttam,de biztos színvonalasak,mert ezek a cikkben szereplő színészek,mind nagyon hitelesek.
2013. szeptember 13. 22:18
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Daisy88 @ 2013.09.13. 22:04)
ciel, ha majd fiúkkal vagy lányokkal, vagy mit tudom én ki vagy te kell majd smárolnod, akkor térjünk vissza erre a témára :DDD
Ezt hívják színészetnek. Szerintem mindegyikük tudta mit vállal.
2013. szeptember 13. 23:51
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
A Glee-t nézem és Santana meg Brit karakterét is bírom. Illetve a Teljes napfogyatkozást is láttam, és elég fura volt "Jacket" és "Lupin Professzort" úgy látni. XD
2013. szeptember 14. 09:06
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
úúú, Velvet Goldmine. jó volt ebben a cikkben látni ezt a csodálatos filmet.
amelyik filmeket ismerem innen, azokban mindben csodálatos alakítást nyújtottak a színészek, lenyűgöző, hogy bár semmiféle homoszexuális hajlamot nem mutatnak a való életben, mégis milyen módon adták vissza a karaktereket. viszont azt nem értem, egyesek szerint miért rossz, illetve gáz, hogy ezt elvállalják - ahogy előttem is írták, a színészet erről szól, és ha igazi színészről beszélünk, nem csak a szerencsés családi háttere miatt van ott az illető, ahol, akkor ez a feladata igazából, hiszen így bizonyíthatnak egyre többet is többet.
a Teljes napfogyatkozás pedig azt hiszem, felkerült a megnézendő filmek listámra. köszönöm ezt a cikket.
amelyik filmeket ismerem innen, azokban mindben csodálatos alakítást nyújtottak a színészek, lenyűgöző, hogy bár semmiféle homoszexuális hajlamot nem mutatnak a való életben, mégis milyen módon adták vissza a karaktereket. viszont azt nem értem, egyesek szerint miért rossz, illetve gáz, hogy ezt elvállalják - ahogy előttem is írták, a színészet erről szól, és ha igazi színészről beszélünk, nem csak a szerencsés családi háttere miatt van ott az illető, ahol, akkor ez a feladata igazából, hiszen így bizonyíthatnak egyre többet is többet.
a Teljes napfogyatkozás pedig azt hiszem, felkerült a megnézendő filmek listámra. köszönöm ezt a cikket.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.