A sorozat csak januárban folytatódik ugyan, de a színészek elkotyogtak egy-két titkot, amit az évad folytatásában tudhatunk meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még több érdekesség derült ki a Teen Wolf folytatásáról
2013. szeptember 13. 21:15
2013. szeptember 13. 21:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jajj de várom már jan. 6-ot!!
2013. szeptember 13. 21:38
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
JANUÁR HAT SIESS! Már nem bírok várni! Hiányom van.
2013. szeptember 13. 22:28
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Már annyira VÁROM *.* Siess Január siess!!!
2013. szeptember 14. 09:11
|
|
SzandiSelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 155152 offline
|
Nagyon várom már.
2013. szeptember 14. 09:58
Kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatásban. Eddig nem csalódtam a sorozatban, nagyon tetszik
Dennykeh!
Lydi és Scott?
Ezt nem gondoltad komolyan, ugye? :I Inkább jöjjön vissza Jackson
Allison Scottal, Lydia meg Jacksonnal alkot tökéletes párt. Szerintem Stileshoz abszolúte nem passzol, szegényt eddig is semmibe vette, pedig annyira édes srác.
Dennykeh!
Lydi és Scott?
1 felhasználónak tetszik:
Genevieve
2013. szeptember 14. 10:05
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
nagyon várom már a folytatást, és az összes évad minden részében szurkoltam Lydiának és Stiles-nak, mostanában pedig Isaac-Allison párti vagyok még emellett
olyan rossz, ahj
nagyon hiányzik már, h hetente egyszer kikapcsolódjak, és csak erre az egy sorozatra koncentrálhassam...
olyan rossz, ahj
nagyon hiányzik már, h hetente egyszer kikapcsolódjak, és csak erre az egy sorozatra koncentrálhassam...
2013. szeptember 14. 10:30
|
|
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline
|
Nagyon várom!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.