Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar sztárpár-showt újra láthatják a nézők a képernyőkön. Tegnap 21.30-kor kezdődött az első adás a TV2-n.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tegnap indult a Mr és Mrs
2013. szeptember 13. 20:01
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
majka nagyon vicces és jó volt a műsor fogom nézni
2013. szeptember 13. 20:08
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Nagyon jó volt.
Majkáéknak szurkoltam, szeretem őket!
Csak azt nem értem Bálint Antóniék mi a szart kerestek ott, miikor az egész műsor alatt csak szidták egymást, meg mintha együtt sem lennének, csak a show kedvéért....
Majkáéknak szurkoltam, szeretem őket!
Csak azt nem értem Bálint Antóniék mi a szart kerestek ott, miikor az egész műsor alatt csak szidták egymást, meg mintha együtt sem lennének, csak a show kedvéért....
2013. szeptember 13. 20:10
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én nem nézem. :/
2013. szeptember 13. 20:16
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ilyen szart kinéz?
2013. szeptember 13. 20:17
Elkezdtem nézni, de már elegem volt a sok reklámból, és Bálint Antóniából, szóval inkább az alvást választottam!
2013. szeptember 13. 20:20
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én az előző évadot is szerettem, de tegnap csak kb. félig néztem. Aztán lefeküdtem mert álmos voltam már. Szerintem jók voltak a feladatok.
2013. szeptember 13. 20:37
Én eddig is szerettem a showt, talán ez volt az a műsor a TV2-n ami tényleg érdekes volt. Természetesen tegnap is láttam, és nem csalódtam, ugyanolyan jó volt mint azelőtt. Nagyon várom már a csütörtököket, bár az a kár hogy csak 8 adás lesz
2013. szeptember 13. 20:47
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Kivételesen belenéztem. Liptai és Tilla, mint valami unalmas házaspár. Minden műsoruk ugyanaz, csak a díszlet változik. Bálint Antónia és párja között annyi érzelem volt, mint két zsák homokban. Győrfi meg annyira nem szimpatikus, hogy minden műsorban ott virít, mérhetetlenül unalmas és karótnyelt alak. Dundika meg roppant intelligens továbbra is.
2013. szeptember 13. 21:13
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Én néztem.. és sokat röhögtem xdd
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: