A Queen legendás gitárosa, Brian May részleteket árult el az iHeartRadio fesztivál dallistájáról és arról, hogy talán meglepetésvendégeket is köszönhetünk majd a színpadon.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Queen, Adam Lambert és David Bowie egy színpadon?
2013. szeptember 13. 19:05
Jajj, ez nagyon jó.
Ad tavaly is remek volt a Queennel, most is az lesz.
2013. szeptember 13. 19:08
Alig várom, hogy halljam/lássam a végeredményt. Bár a tavalyiból kiindulva, nem kell csalódni sem a Queen-ben, sem Adamben.
2013. szeptember 13. 19:29
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Hát, gyerekek, ez valami fantasztikus, hogy milyen elképesztően gyönyörű hangok jöttek ki Adamből tavaly nyáron a Who Wants To Live Forevernél!
Az egyik kedvenc Queen dalom. Úgy gondolom, Freddie büszke lenne rá. Nem is kicsit! Az összes ilyen együttműködést meg fogom keresni, és megnézem mindegyiket, ugyanis még nem láttam őket. Nagyon remélem, hogy hamarosan újra egy színpadon fognak állni Adammel!
2013. szeptember 13. 19:31
rohadt jó *.* aki kitalálta ezt a triót egy zseni volt!
2013. szeptember 13. 19:39
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Az Under Pressure az egyik kedvenc dalom óvodás korom óta, nincs nap, hogy ne hallgatnám meg. Általában nem szoktam szeretni, hogy egy elhunyt énekest pótoljonak valakivel, de Adam egy őstehetség, egyszerűen nem lehet nem imádni, és a Queen-nel is hihetetlen, szóval örülök nekik. Bowie pedig egy zseni. Remélem, hogy összejön a dolog, nagyon kíváncsi vagyok rá.
2013. szeptember 13. 19:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szuper! 

2013. szeptember 13. 21:21
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Kedvelem Adam-et, de csak a saját produkcióiban. Számomra a Queen 1991.-ben véget ért. Az összes szám nekem Freddie-vel az igazi, szó szerint ott él a dalokban. Ha Queen-t hallgatok az nekem egy különleges. Képtelen vagyok elfogadni mást helyette. Ez van.
2013. szeptember 14. 09:38
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
alig várom a végeredményt, tavaly Adam tényleg nagyon jó volt a Queennel - attól függetlenül, hogy Freddie természetesen pótolhatatlan -, David Bowie pedig vitathatatlanul egy őstehetség és egy zseni, remélem sikerül együtt összehozniuk valamit. az biztos, hogy ilyen nevekkel csodálatos produkció lesz, bárhogy is alakul a végére.
2013. szeptember 14. 14:42
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
áááááááááááh már annyira várom:DDD
2013. szeptember 15. 11:04
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Jesszusmariska.
A Queen, és David Bowie valóságos zenei istenségek, Adam meg napjaink egyik legtehetségesebb, legrokonszenvesebb énekese. Várjuk szeretettel az újabb Queen + Adam Lambert produkciót Bowie urasággal kiegészülve (remélem tényleg igaz, hogy David is fellép majd Velük).
Lambert az George Michael után aki szerintem még elfogadhatóan énekli a Queen gyönyörű dalait.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.