Megölte a kutyáját az őrült One Direction-rajongó
2013. szeptember 14. 18:50
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Egy életet kioltani azért hogy kövessék. -.-
2013. szeptember 14. 18:53
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
Hogy idézzek: Láttam már dolgokat, de ez még engem is lesokkolt!
Az anyját fojtogatni? Megkínozni az állatokat? Az öccsét összeszalagozni? Minden oké arra? Ilyen szintre nem kéne eljutni egy rajongásnak. Mellesleg ilyen dolgokkal fenyegetni valakit ráadásul egy ilyen kik.rt hülye dolog miatt....elég borzalmas.
Az anyját fojtogatni? Megkínozni az állatokat? Az öccsét összeszalagozni? Minden oké arra? Ilyen szintre nem kéne eljutni egy rajongásnak. Mellesleg ilyen dolgokkal fenyegetni valakit ráadásul egy ilyen kik.rt hülye dolog miatt....elég borzalmas.
2013. szeptember 14. 19:10
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Erre nem lehet szavakat találni ez most nagyon sokkolt.
Nem normális orvoshoz kell vinni.
Ez lenne az emberiség??????
Most k***szott mérges vagyok.
Hogy tehet egy lány ilyet a kutyájával és a családtagjaival egy bandáért??????
Szörnyűű undorító
Nem normális orvoshoz kell vinni.
Ez lenne az emberiség??????
Most k***szott mérges vagyok.
Hogy tehet egy lány ilyet a kutyájával és a családtagjaival egy bandáért??????
Szörnyűű undorító
2013. szeptember 14. 19:24
Ez már több mint őrültség. Én is nagyon nagyon rajongok Justin bieberért, de a szeretteimet nem bántanám miatta ilyen módon. Undorító. Ha így beléjük van esve akkor meg így kell neki.
2013. szeptember 14. 19:25
|
|
Alexaa0310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 211740 offline
|
Rohandon meeg aki szegény állatokkal ilyeneket csinál!!!!!!!
2013. szeptember 14. 19:36
|
|
letiibelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210834 offline
|
Szegény cica,kutyaa
( ♥
2013. szeptember 14. 19:49
Jézusom.Bocsánat,de tudom,hogy szépen el lehet mondani egy véleményt egy bandáról-sztárol-celebről úgy ,hogy nem sértek meg senkit de most kivételt teszek egy rohadt rossz baba arcú fogyatékos tehetségtelen bandáért? meg öli a kutyát? jesszusssssss nekem a kutyák az életeim szinte bármilyen kutyáért meg halnék.Valaki szeretne kutyát vagy macskát tartani de nincs lehetősége neki meg megadatott és ezt csinálja?Az anyát meg ,hogy fojdogathathatta miért nem ütötte le az anya? más anya egy ütés egy hétig nem kell fel.Borzasztó bár öngyilkos lenne vagy megölnék ezt a nyomorék csoffságot.
2013. szeptember 14. 20:00
szgény kutya.....remélem megkeserüli nagyon..imádom az állatokat főleg a kutyákat ..nekem is van és nem csinálnám ezt vele pedig imádom az 1D-t szegény kutyi:(
2013. szeptember 14. 20:04
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
szegény kutya :/
te jó ég, hova süllyedhetnek még az emberek....... o.OOOOOO ez már szerintem valami agyi dolog lehet, nem normális az biztos. o.OOO
te jó ég, hova süllyedhetnek még az emberek....... o.OOOOOO ez már szerintem valami agyi dolog lehet, nem normális az biztos. o.OOO
2013. szeptember 14. 20:24
Basszus, ennek mi baja? Agyára ment a rajongás? Vagy mi? Hogy lehet valaki ennyire nagyon fogyatékos, idióta, őrült barom? De omg. Ez most sokkolt&rohadtul felidegesített. Saját magát kéne felakasztania, már elnézést...
1 felhasználónak tetszik:
LittleStyles.
2013. szeptember 14. 21:24
|
|
Harry Stylesnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 204367 offline
|
Ez mekkora egy idióta holye gyerek,kis köcsög
2013. szeptember 14. 22:10
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
ebben már csak az alegjobb hogy maga a csaj is sír a képeken... na mind1
2013. szeptember 14. 22:25
|
|
Mrs. shelleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 211519 offline
|
Szerintem neki igazán jót tenne a diliház vagy egy kórház, esetleg élete végéig egy sárga szivaccsal kibélelt szoba...beteg az ilyen, ennek nem szabadna fojtogatnia az anyját, több okból sem, az öccsének ráadásul egy téboly lehetett amit csinált, nagyon sajnálom a családját...az a szegény macska nem is érti mi történik, a másik, hogy annak szegény kutyánk kell megszenvednie, hogy a gazdája egy elmebeteg!!! Annak kutyának sokkal jobb dolga lenne egy szerető családnál...én az szülei helyében beadnám egy intézetbe, mert félnék, hogy bárkit megöl a szeretteim közül!
2013. szeptember 14. 22:46
|
|
Dzsedibebii.69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 211800 offline
|
uristen-.- elmebeteg.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.