Megölte a kutyáját az őrült One Direction-rajongó
2013. szeptember 13. 23:05
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Hát ez nagyon hülye szerintem egy sztár sem ér meg ennyit,hogy a saját anyját fojtogassa meg az öccsét megkötözi ja a kutyáról ne is beszéljünk!! Ez már beteges ahogy rajong értük ! Forduljon orvoshoz!!!
2013. szeptember 13. 23:13
Én még a saját köpésemet sem adnám oda , hogy találkozzak ezekkel ( Isten ments
) , ez pedig a kutyája életét adja, hogy bekövessék. Istenem. És még rám mondják, hogy elvetemült. De , hogy az anyukájáról is feltette azt a képet az kiverte nálam a biztosítékot... vazze' a saját édesanyja aki eltartja, és aki életet adott neki. S erre hogy jön ahhoz hogy még csak egy ilyen képet csináljon róla? ez beteg. Na és ezek után van akik azt mondják, hogy én milyen elmebeteg vagyok.
na de visszatérve , én ezt a csajt nem értem. Jó halgassa a zenéjüket oké. de minek kell ez ? ez kritikán aluli.
De az anyja ezt hogy engedheti?? én az anyja helyében addig ütném ameddig még azt sem tudja kimondani azt hogy one direction.
De az anyja ezt hogy engedheti?? én az anyja helyében addig ütném ameddig még azt sem tudja kimondani azt hogy one direction.
2013. szeptember 13. 23:25
|
Belieber-Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 200736 offline
|
Ezt nem hiszem el szeretncsétlen ártatlan kutyának kell meghalnia? Ez elmebeteg! Komolyan félek, h ilyen emberekkel kell együtt élnünk. Beteg Beget Beteg! Minek kutya egy ilyen embernek nekem 6 is van és semmipénzért nem tenném ki őket semmi fájdalomnak vagy veszélynek! Tényleg borzalmas ez a világ! Félelmetesen elmebeteg! Nem tudok több szót erre egyszerűen kiakadtam!
2013. szeptember 13. 23:28
|
|
FLidusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 200200 offline
|
Az ilyen embert be kéne valahova zárni. Megölte a kutyáját, fojtogatja az anyját... ilyeneket ép eszű ember nem csinál. Innen látszik, hogy vannak elmebeteg rajongók is, és is szeretném, hogy bekövessenek, de azért ilyeneket mégsem csinálok.
2013. szeptember 14. 00:41
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Na, én erre mondom, hogy zártosztály.
Atyaisten.
Atyaisten.
2013. szeptember 14. 07:24
|
|
BlackRose3000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 183135 offline
|
óó hogy ha én megtalálnám azt a r*bancot, akkor tuti én is megfojtanám!bocsánat a durva szavakért, de szerintem ez elítélendő....fúúúú...
2013. szeptember 14. 07:54
|
|
Szucsregivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 206930 offline
|
ez egy elképesztően nagy idióta.......én magam ekerném ki annak a ibancnk a nyakát aki ilyet tesz. ássa el magát!!! de ne szegény állatot büntesse meg! tűnjön a nevelőintézetbe az a ........................ -.-"
2013. szeptember 14. 08:37
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Atyaisten ez nagyon beteg.....
2013. szeptember 14. 08:43
Ez ideggyenge.... Nem normális... Itt egy retkes felfüggesztett Twitter nem elég!Basszus... Na és akkor most az állatvédő énem:
A rohadt életbe, remélem valaki fejbevágja egy serpenyővel, aztán beteszi a turmixgépbe is, csak hogy átérezze, mit tett.... És akkor a turmixgép varázslatos módon bekapcsol.... #álom
A rohadt életbe, remélem valaki fejbevágja egy serpenyővel, aztán beteszi a turmixgépbe is, csak hogy átérezze, mit tett.... És akkor a turmixgép varázslatos módon bekapcsol.... #álom
2013. szeptember 14. 08:50
|
|
Lucaa0670visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 200983 offline
|
Szegény kutya!!!
Ez állat kínzás! Ezért börtönbüntetést kaphatna! Hülye állat! Azért, mert a One Direction nem követi Twitteren ezért meg kell ölnie a kutyáját! Bravó! Ehhez csak gratulálni tudok!
2013. szeptember 14. 08:53
|
|
Lucaa0670visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 200983 offline
|
Szerintem csak egy hisztis liba, aki ha elmenne egy 1D koncertre végig bőgné az egészet. És most kínozta az egész családját, a kutyáját meg meg is ölte... :'(
2013. szeptember 14. 08:59
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Szegény kutya! ez már állatkínázás! nem kellett volna azért megölnie azt a kutyát azért mert azt 1D nem követi őt Twitteren!komolyan mondom hogy az ilyen ember nem normális...
2013. szeptember 14. 08:59
|
|
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline
|
nagyon hülyee a csaj!!!! ez nem csak arról szolt hogy azt akarta hogy kövessék vissza twitteren!
Egyébként Liam engem is követ twitteren szóval nem hiába nem követik azt a csajt. ez betegség el kénne vinni egy orvoshoz vagy a bolondok házába
Egyébként Liam engem is követ twitteren szóval nem hiába nem követik azt a csajt. ez betegség el kénne vinni egy orvoshoz vagy a bolondok házába
2013. szeptember 14. 09:09
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Szegény kutya;(
Ez a csaj beteg
Ez a csaj beteg
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: