Megölte a kutyáját az őrült One Direction-rajongó
2013. szeptember 13. 19:56
|
|
ByeeThe raven |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 1384 Csatolások: 85 Azonosító: 148914 offline
|
hát öhm... kicsit kiakadtam ezen a dolgon... jó persze megértem h valaki rajong egy énekesért/bandáért de ennyire túlzásba vinni?! meggyilkolni egy szerencsétlen állatot CSAK ezért?? merthogy nem követték vissza twitteren? a legtöbb embernek kisebb baja nagyobb ennél...
2013. szeptember 13. 19:58
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
én nem dicsekednék azzal, hogy megöltem a kutyámat... Idézném Dancsó Pétert: "Minden okos. A tévék, a telefonok, a hűtők. Csak az emberek maradtak olyan sötétek, mint a liftakna." az idézet telibe talál.
Plusz valaki nehogy elhiggye hogy megölte a kutyáját. mi lenne ezzel vele jobb?! Remélem semmi. (ha mégis megölte, akkor gratulálok neki, mert az értelmiségi szintje nem a padlót, a pokol alját sútolja)
Plusz valaki nehogy elhiggye hogy megölte a kutyáját. mi lenne ezzel vele jobb?! Remélem semmi. (ha mégis megölte, akkor gratulálok neki, mert az értelmiségi szintje nem a padlót, a pokol alját sútolja)
2013. szeptember 13. 20:00
|
|
Nikky888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 141601 offline
|
nem szeretem az 1D-t de a normális rajongóikat tiszteletben tartom addig amíg ők se szólják le amit én szeretek.. viszont ez a csaj nem mondható normálisnak ezek után, valami komoly baj van az agyával
2013. szeptember 13. 20:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ez a lány nem Directioner,hanem beteg!!!
2013. szeptember 13. 20:06
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Az emberiség gyakran maga a kegyetlenség. Az, hogy ilyet mer tenni az már klinikai eset. Szegény állat, mit ártott egyáltalán? Az ilyeneket bezárnám a börtönbe és eldobnám a kulcsot. Én nagy állatbarát vagyok, szóval ne tudja meg mire nem vagyok képes, ha egy állatot kínoznak. Remélem, hogy már tettek valamit ez ellen, mert a lány egyértelmű, hogy nem ép elméjű. Plusz egy szívtelen ember, aki csak úgy megtudná ölni a kutyáját. Én a sajátomat (bár most nincs, de régebben sok volt) még megütni se mertem volna.
Nem azért, de nekem százszor nagyobb gondjaim vannak, mint sem az, hogy valamelyik kedvencem bekövessen a twitteren(teszem hozzá, hogy nincsen, mert egy nagy hülyeségnek tartom). Látszik, hogy az élete nem is áll másból.
Remélem, hogy tesznek valamit ellene, mert ez beteges, mi lesz később? Az egészből a kutyát és a családot tudom sajnálni.
Nem azért, de nekem százszor nagyobb gondjaim vannak, mint sem az, hogy valamelyik kedvencem bekövessen a twitteren(teszem hozzá, hogy nincsen, mert egy nagy hülyeségnek tartom). Látszik, hogy az élete nem is áll másból.
Remélem, hogy tesznek valamit ellene, mert ez beteges, mi lesz később? Az egészből a kutyát és a családot tudom sajnálni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Úristen ez borzalmas! Még szerencse, h nekem semleges az 1D... De a kutyámat ( ha lenne) sosem ölném meg...
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Jézusom!
Ilyeneket sittre kéne vágni. Nagyon hülye ez a lány... A normálisabb Directioner-öket bírom, akik sikítoznak a This Is Us közben azokat is még eltűröm, de az ilyeneket ott helyben megölném... Turmixgépbe vele...
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
2013. szeptember 13. 20:07
|
|
karin98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.27. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 172100 offline
|
Ez egy idióta idegbeteg kis p*csa ! Szerintem nem így kéne a fiúk figyelmét elnyerni... Gusztustalan dolognak tartom az állatkínzást, inkább a csaj nyakát kéne kitörni!!!!
2013. szeptember 13. 20:08
|
|
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline
|
Úristen ez elmebeteg ez a lány! Szegény caládja! Na és persze szegény kutya! Csak azért halt meg mert a gazdáját nem jelölték be a twitteren.
Amúgy ez jó volt luluxD
Amúgy ez jó volt luluxD
2013. szeptember 13. 20:10
|
|
DorciDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211231 offline
|
Úristen! Ez nagyon durva!
2013. szeptember 13. 20:11
De beteg állat. Most komolyan azért megölte azt a szegény kiskutyust, mert nem követték be a fiúk? Nagyon beteg ez a csaj, szegény kiskutya, na meg a csaj családja...
2013. szeptember 13. 20:12
|
|
BeautyNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 168198 offline
|
Az ilyen embert elmegyógyintézetbe kéne zárni. Mert,hogy az ilyen ember nem normális az 100%. Hogyan tehet ilyet a saját kutyájával azért mert nem követik A Twitteren????? Az ő nyakát is el kéne törni....Meg turmixgépbe a macska vagy éppen a kutya???? Meg mi az,hogy az anyját fojtogatja,vagy épp megkötözi az öccsét??? Hülye,beteg p*csa!!! (Elnézést a kifejezésért de ez ilyen dolgok ezt hozzák ki belőlem!)
2013. szeptember 13. 20:12
Hát ez kész... És ezeket nem jelenti fel senki?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.