A Thursday forgatása már megkezdődött Budapesten – többek közt a Valami Amerika sztárjai is a színésszel dolgoznak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyar színészekkel forgat François Arnaud
2013. szeptember 13. 18:33
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jaj ne az a Hujber akkora egy antiszínész! Semmilyen filmben nem kéne szrepeltetni!
2013. szeptember 13. 19:06
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Francois már hazalátogat hozzánk
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. szeptember 13. 19:35
meg fogom nézni, de nem tartom valószínűnek, hogy tetszeni is fog...
2013. szeptember 13. 19:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én is örülök,hogy meglátogat minket.
2013. szeptember 13. 20:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Yeeeahh!
Pont ma lekéstem a vonatomat, de úgy, hogy az orrom előtt ment el, és miután kiordibáltam magam, azon kezdtem gondolkozni, hogy vajon miért történt. Az is megfordult a fejemben, hogy a sors akarja, hogy Francois Arnauddal találkozzak ezért elkezdtem pásztázni a Keleti körül, hátha meglátom. Sajnos nem, de az tuti, hogy most megtalálom, amíg itt van!
Pont ma lekéstem a vonatomat, de úgy, hogy az orrom előtt ment el, és miután kiordibáltam magam, azon kezdtem gondolkozni, hogy vajon miért történt. Az is megfordult a fejemben, hogy a sors akarja, hogy Francois Arnauddal találkozzak ezért elkezdtem pásztázni a Keleti körül, hátha meglátom. Sajnos nem, de az tuti, hogy most megtalálom, amíg itt van!
2013. szeptember 14. 15:37
|
|
Niyaz Solisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 164193 offline
|
Hát de jó a magyaroknak
2013. szeptember 14. 19:16
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
De jó a magyaroknak!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.